problemi v spolnosti, prosim za mnenje ali izkušnje
Prezgodnji izliv, težava mnogih moških. V veliki večini se nihče ne odloči za zdravniško pomoč, večinoma zato, ker je moškim nerodno in pa, ker pravzaprav zdravila, ki bi dokončno odpravil to težavo ni – obstaja le nekaj kremic in prijemov, s katero se da to nevšečnost omiliti. Ampak zakaj bi se on matral, mazal in stiskal lastna jajca? Saj se lahko samozadovoljuje in kadarkoli mu že pride – zanj najbrž ni nikoli prehitro.
Verjeli ali ne, marsikaj je odvisno tudi oz anatomije punce tam spodaj. Jaz sem imel eno s katero mi je skoraj vedno prehitro prislo. Nekako vse trdo je bilo “notri”. Ne vem kako drugace povedati. Plus specificni gibi na katere nisem bil vajen + slabo se je vlazila, ne glede na predigro. In podobno sem se zacel izogibati seksu. Bi me kar v kaksno posvetovalnico poslali. Pa ni slo za neko posebno obdobje, ker sem imel istocasno tudi druge, kjer je bilo vse v redu. Ne pomnim, da bi imel se kdaj tovrstne probleme.
Povej mu mojo zgodbo. Se bosta lazje pogovarjala dalje…
Prezgodnji izliv, težava mnogih moških. V veliki večini se nihče ne odloči za zdravniško pomoč, večinoma zato, ker je moškim nerodno in pa, ker pravzaprav zdravila, ki bi dokončno odpravil to težavo ni – obstaja le nekaj kremic in prijemov, s katero se da to nevšečnost omiliti. Ampak zakaj bi se on matral, mazal in stiskal lastna jajca? Saj se lahko samozadovoljuje in kadarkoli mu že pride – zanj najbrž ni nikoli prehitro.[/quote]Itak, da njemu ni nikol prezgodaj :)) On se olajša in to je to. Problem je v osnovi ta, da je takim ženska zgolj spolni objekt, ki njega zadovoljuje, pika. Zakaj bi se potem on trudil zanjo, če mu nič drugega ne pomeni?…
Prezgodnji izliv, težava mnogih moških. V veliki večini se nihče ne odloči za zdravniško pomoč, večinoma zato, ker je moškim nerodno in pa, ker pravzaprav zdravila, ki bi dokončno odpravil to težavo ni – obstaja le nekaj kremic in prijemov, s katero se da to nevšečnost omiliti. Ampak zakaj bi se on matral, mazal in stiskal lastna jajca? Saj se lahko samozadovoljuje in kadarkoli mu že pride – zanj najbrž ni nikoli prehitro.[/quote]Itak, da njemu ni nikol prezgodaj :)) On se olajša in to je to. Problem je v osnovi ta, da je takim ženska zgolj spolni objekt, ki njega zadovoljuje, pika. Zakaj bi se potem on trudil zanjo, če mu nič drugega ne pomeni?…[/quote]
Ja, saj to sem hotela povedati … med vrsticami… oziroma kar v vrsticah :))
Margot kot vedno kaj?
Najprej sem ti skakala po živcih, zdaj zgleda že po jajcih… Nikakor da trofim pravi organ al kako?[/quote]
To je isto – u jajcih imam tudi živce. Kje jih maš pa ti?[/quote]
Kaj pa če bi se ti odločil, da bi ti šla od zdaj naprej raje “na jetra”?
So tudi dobro oživčena ampak menda ne bolijo. Tako bi imela oba mir.
Saj veš, jaz sem vedno za kompromise.
To je isto – u jajcih imam tudi živce. Kje jih maš pa ti?[/quote]
Saj veš, jaz sem vedno za kompromise.[/quote]
Prav, ti dam jetra v oskrbo. Samo ne jih prodat na črnem trgu.
Pa v zameno hočem 1 funt šunke. Nič več, nič manj :))
Saj veš, jaz sem vedno za kompromise.[/quote]
Prav, ti dam jetra v oskrbo. Samo ne jih prodat na črnem trgu.
Pa v zameno hočem 1 funt šunke. Nič več, nič manj :))[/quote]
Kot da so tvoja jetra, ki predelujejo mene kaj vredna? Phhh…
Takega loverja, kot je bil musliman, nisem še nikoli imela! Pri njem sem pa res, kakor je nekoč rekel Rugelj, da bi ženske pri dobrem fuka*u morale, skoraj v nezavest padala!!!
Glej, tudi jaz se ne bi poročila s tem muslimanom (imela sem samo eno tako izkušnjo), ampak bil pa je ljubimec, da mu ni para vse do zdaj. Pa niso bili potem moški po njem vsi slabi. Sploh ne. Ampak noben ni bil tako odličen in tako vrhunski.
Imaš nekaj predsodkov, pa ti ne zamerim, saj jih imamo najbrž vsi. Vendar ne misli pa, da muslimani niso dobri ljubimci – za poročit naj jih pa ima, katera jih hoče.
Religiozna pripadnost določa kakovost ljubimca? :))) Z mormomoni si že probala? Eto… :D[/quote]
To bi pa moral vprašat Goldfish. Ona pravi, da so bosanci zanič.
Torej po tvojih izkušnjah vendarle niso zanič. Marko, ne širi dezinformacij. :)))[/quote]
Jaz sem samo prepisal od avtorice, ki je svoj prispevek namenila Goldfish. Torej je ona kriva. Na grmado z njo. 🙂
Bog pomagaj …! Samo tvoja mladost opravičuje tvoje nepoznavanje tematike, da ne bom kar rekla nerazumevanja moških …
Prehitri izliv, če ga moški dojema kot nezmožnost, da spolno zadovolji partnerko, (in torej če ga partnerka tudi vidi kot “problem”) emocionalno labilnega moškega (kar očitno tvoj je), dobesedno zruši.
Seveda se izogiba seksu. Jaz bi se tudi na njegovem mestu. Vsak nov spolni odnos je dokaz njegove nesposobnosti (v njegovih očeh seveda, v tvojih pa veš samo ti …)
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://res.cloudinary.com/urbandictionary/image/upload/a_exif,c_fit,h_200,w_200/v1395096802/fq9rg9gezqin6iymzphr.gif[/img]