Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek problemi v spolnosti, prosim za mnenje ali izkušnje

problemi v spolnosti, prosim za mnenje ali izkušnje

Kako vezo ima pa to??? :)[/quote]

GF – si muslimanka? :)[/quote]

:))) Ne:). Samo bi lažje razumela njega:). Se mi zdi, da ima punca funkcijo rojevanja, pa ji še ni kapnilo:).

Ok, toda to ne pomeni, da moraš ti biti nakovalo za njegove mučke. Naj se ti nekako izpove ali je življenje kakršnega ima (+ s kom) takšno kakršnega si je želel, predstavljal. Pa naj bo odkrit, ne pa se spreneveda v (vajin skupni) minus.
ps: veliko ljudi ni zadovoljnih s službo, z življenjem, a zaradi tega ne grenijo življenja svojim bljižnjim.[/quote]

veš saj koliko krat ga spodbujam da naj nekaj spremeni naj zamenja službo saj sma v tujini in je tukaj kar služb na razpolago ampak on ne naredi nič na tem..veliko krat nagovorim temo kaj pričakuje od življenja in da imava vse možnosti da kaj spremenima[/quote]

Morda ne želi v resnici zamenjati službe, morda ga muči kaj drugega. O tem lahko le ugibamo, kakor lahko ugibamo o tem, če te ima sploh še rad. Nekaj mi pravi, da te sploh ni imel. Upam, da se motim.

Kako vezo ima pa to??? :)[/quote]

ne doben od naju ni musliman v bistvu sma ona ateista in verjameva samo v to česa se lahko v življenju dotakneš in v ljubezen in pomoč bližnjih

:))) Ne:). Samo bi lažje razumela njega:). Se mi zdi, da ima punca funkcijo rojevanja, pa ji še ni kapnilo:).[/quote]
Saj ji ne more kapnit če njemu prehitro kapne 🙂
Morda je funkcija rojevanja samo bonus. Prej bi rekel da ima funkcijo putzfrojlajn….

Verjamem v to, da niso vsi tako odprti za ljubezen oz. da nimajo nikakršne predstave o tem, niti se ne poglabljajo v medčloveške odnose. Torej če naletiš na takšnega človeka, si morata biti dovolj podobna, da se lahko gresta to “praznino”.

:))) Ne:). Samo bi lažje razumela njega:). Se mi zdi, da ima punca funkcijo rojevanja, pa ji še ni kapnilo:).[/quote]

To si s takšnim navdušenjem odgovorila, kakor da si želiš biti 🙂 Še vedno lahko postaneš :)))

Morda je funkcija rojevanja samo bonus. Prej bi rekel da ima funkcijo putzfrojlajn….[/quote]

Saj tukaj ni problem le v prehitrem kapnenju:)). Je kopica problemov, o katerih se nista nikoli pogovarjala, ker se najbrž tudi nista znala.

Morda je funkcija rojevanja samo bonus. Prej bi rekel da ima funkcijo putzfrojlajn….[/quote]

Putzfrojlajn nebi rekla saj prej ko sva oba delala mi je veliko v gospodinstvu pomagal, zdaj večino naredim sama ker sem doma ampak če kaj ostane tudi on kaj naredi za vikend

To si s takšnim navdušenjem odgovorila, kakor da si želiš biti 🙂 Še vedno lahko postaneš :)))[/quote]

Vešda. Nisem rojena za vlogo poslušnosti in neizražanja svojega mnenja:)). Za to moraš imeti (da to lahko sploh toleriraš) izredno nizek IQ in samopodobo na psu. Aja, pa tradicija starih mam zna bit velik problem:).

Aleluja! :)))

To si s takšnim navdušenjem odgovorila, kakor da si želiš biti 🙂 Še vedno lahko postaneš :)))[/quote]

Vešda. Nisem rojena za vlogo poslušnosti in neizražanja svojega mnenja:)). Za to moraš imeti (da to lahko sploh toleriraš) izredno nizek IQ in samopodobo na psu. Aja, pa tradicija starih mam zna bit velik problem:).[/quote]

Hecam te no…jasno je, da ti muslimanstvo ne diši 🙂

[code]

[/code]

To je res njemu je pomembno materialno bogastvo (razn otrok, do njega je skrajno ljubezniv, kar niti njegova družina ni pričakovala), meni pa čustva in družina in to se potem ne ujema najbolje

Tip je pač nesposoben v postli…. sori tak je….

Če seksata brez predigre za tebe (VEDNO) potem tip nima pojma…

Boldano pa je itak too much da se ne bi nasmejal do solz 😀

hvala za tole…. ne morem verjet da to lahko keri tip reče in celo v ”negativnem” smislu!

”čuješ ljubica, preveč seksi si mi” LOL

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je res njemu je pomembno materialno bogastvo (razn otrok, do njega je skrajno ljubezniv, kar niti njegova družina ni pričakovala), meni pa čustva in družina in to se potem ne ujema najbolje[/quote]

To so teme, ki bi jih morala dodelati, predelati pred 3-mi leti, ko sta začela. V prejšnjem postu sem ti že povedala, da nisi ničesar naredila na sebi. Ti si pa te moje besede vzela dobesedno in govorila o tem, da si zadnja 3 leta nisi prav nič privoščila:). Očitno oba nista dovzetna za “delanje na sebi” v duhovnem smislu. Zdaj imaš to, kar si sprejela.

To je res njemu je pomembno materialno bogastvo (razn otrok, do njega je skrajno ljubezniv, kar niti njegova družina ni pričakovala), meni pa čustva in družina in to se potem ne ujema najbolje[/quote]

To so teme, ki bi jih morala dodelati, predelati pred 3-mi leti, ko sta začela. V prejšnjem postu sem ti že povedala, da nisi ničesar naredila na sebi. Ti si pa te moje besede vzela dobesedno in govorila o tem, da si zadnja 3 leta nisi prav nič privoščila:). Očitno oba nista dovzetna za “delanje na sebi” v duhovnem smislu. Zdaj imaš to, kar si sprejela.[/quote]

mal si pozabila, da je ona šla po štirih mesecih za njim v dajčland , ker se ji je zdel osamljen….

Ni stvar v sami (ne)sposobnosti, ampak v tem, da ima tip težavo, ki se ji reče prezgodnji izliv. In ta težava ga potem naredi nesposobnega. Sam se počuti nesposobnega in zato se mu seks upira, prav tako pa sam odnos, ker se zaradi same težave ne počuti dovolj dobrega.
Je pa res, da dokler bo krivil njo in iskal izgovore, ne bosta rešila ničesar..

Ni stvar v sami (ne)sposobnosti, ampak v tem, da ima tip težavo, ki se ji reče prezgodnji izliv. In ta težava ga potem naredi nesposobnega. Sam se počuti nesposobnega in zato se mu seks upira, prav tako pa sam odnos, ker se zaradi same težave ne počuti dovolj dobrega.
Je pa res, da dokler bo krivil njo in iskal izgovore, ne bosta rešila ničesar..[/quote]

Prezgodnji izliv je težava ki je vedno bila in vedno bo v GLAVI!

Torej ima tip težavo v glavi…. torej je ”nesposoben” v postli….. ker težave ni sposoben rešit….

To je tak kot da bi reko

Da ima tip težavo ker punce ne zna zadovoljit…. to so znaki nesposobenga ljubimca!

Pika

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Noče si priznati, kaj šele, da bi sploh kaj reševal.
Priznanje in s tem odgovornost je pogoj za rast.

Noče si priznati, kaj šele, da bi sploh kaj reševal.
Priznanje in s tem odgovornost je pogoj za rast.[/quote]

Torej ma še eno hujšo težavo…. ker je debil v glavi 😉 😉

Kje je pol takega našla 🙂

Dvomim. Nezadovoljen človek pač svoje nezadovoljstvo pokaže in to najbolj občutijo ravno bližnji, ki so največkrat na voljo oziroma tisti, ki mu to dovolijo.
Enako ga kaže tudi zadovoljen, le da na človeku bolj prijeten način.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dvomim. Nezadovoljen človek pač svoje nezadovoljstvo pokaže in to najbolj občutijo ravno bližnji, ki so največkrat na voljo oziroma tisti, ki mu to dovolijo.
Enako ga kaže tudi zadovoljen, le da na človeku bolj prijeten način.[/quote]

Ti kar dvomi, slepote ti ne morem braniti, še manj tega,da morda komu greniš life 🙂

Vsem podeljujem doktorate 🙂

Enako ga kaže tudi zadovoljen, le da na človeku bolj prijeten način.[/quote]

Ti kar dvomi, slepote ti ne morem braniti, še manj tega,da morda komu greniš life :)[/quote]
Mah, jaz sem zadovoljen tako s službo, kot z življenjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti kar dvomi, slepote ti ne morem braniti, še manj tega,da morda komu greniš life :)[/quote]
Mah, jaz sem zadovoljen tako s službo, kot z življenjem. :)[/quote]

Saj nas ni treba prepričevati:)).

Mah, jaz sem zadovoljen tako s službo, kot z življenjem. :)[/quote]

Saj nas ni treba prepričevati:)).[/quote]
Škodit pa tud ne more. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close