Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 28.09.2021 ob 07:37

Moj fotr je bil 45 let inspektor. Sem ga povprasala zvecer naj mi pokomentira.

Sicer se mu je student zasmilil da je verbalno ga zalila. Vprasanje kaj je bilo pred posnetkom. Ker ko ga je snemala je bil tiho.

Je tudi mnenja da ce se gredo resnega preverjanja pct. In ce jih zdravje drzavljanov res skrbi, ne bi dali enega studenta tam delat.

Potem lahko gre on ki je v upokoju. Ima vecja pooblastila kot student.

To imajo vse do potankosti prestudirano. Vedo da bodo studentje zagrizli za to delo, ljudje ne bodo upali tezit revnim studentom. Oni so dosegli svoje.

In tisti ki T pogoj pomnozi 50x in razdeli, netestirani vstopajo v prostore. Necepljeni se ne testirajo.

Tako da pct pogoj ni merodaven v smislu zajezitve bolezni.

Student je sam kriv da to podpira.

Moja hci ne bi sla v to, raje je lacna kot da sodeluje v goljufiji.

Tvoj fotr bi moral poskrbet najprej za svoje otroke, pa je zgleda prekleto klavrno. Pa se ne čudim, če si domišlja, da ima v penzijonu še vedno večja pooblastila od drugih. Ker je bil nekoč inšpektor?!? Ker lolek :-))))

Sori, potem pa ni čudno, da si taka, kakršna si. Pol ti je oproščenega.

itikan, 28.09.2021 ob 07:47

Ste res smešni, ko tako opletate s tem, da vaše sveto potrdilo lahko vidi samo nekdo s pooblastili. 🙂 Poleg tega, da sami objavljate vsak drek na internetu, z veseljem posredujete vse mogoče podatke samo (rojstne podatke, naslov, telefonske, mail, celo kje ste zaposleni,…) da dobite popust, sedaj tulite na zaposlene. Ja, imajo pravico, celo dolžnost, da preverijo, pa ne potrebujejo nobenega posebnega pooblastila, vam pa tudi ni treba pokazati nič. Pač ne koristite tega oz. ne greste tja. Ničesar ni obvezno v resnici, nihče vas ne sili, da tankate, nakupujete,… ravno tam. Niti ni to življenjskega pomena. Samo usekancem tipa zmešana primorska kura ni jasno nič. Njej je pomembno samo, da provocira in zmerja vse naokoli, da bi se tudi drugi počutili tako usrano, kot se ona, ki je kaj? Niče. Primitivno niče.

Kot ni treba natakarju kazati svojih podatkov, ko vpraša za osebni dokument, da preveri, ali je nekdo polnoleten, ni treba nikomur drugemu. Izjema so uradne osebe v postopku – edino te so se dolžne legitimirati in povedati, zakaj vas obravnavajo. Drugi pač ne, pa če še tisočkrat primitivno vpijete na dan odprtih vrat Polja oz. v tem primeru verjetno Idrije 🙂

Ti rad pokazes natakarci, ker upas da te bo ponoci obiskala na domu??

Saj se ne gre za to. Itak en  varnostnik s slabim spominom si ne bo zapomnil vse ljudi, imen.

Gre se za to, da so nastavili studenta, varnostnika. Ljudje zlorabljajo liste, kode. Torej?

So trgovine, lokali, pumpe kaj bolj varne?

Pa en upokojenec se je bogi cepil in gre okrog na kavo, kupit kaka oblacila al igrace za vnucke, pa se tankat vmes. Ves vesel da je lahko nazaj med ljudmi, mislec da so vsi okrog njega negativni. In fase virus, recimo v tezji obliki. A to je odgovornost do starejsih, kronicnih bolnikov?

Dokler bodo tako preverjali mene ne bodo videli niti v bolnici al pri zdravniku. Bom zivela naprej z vrtoglavicami dokler bom lahko zdrzala. Cakam od aprila preglede, ki bi mogli bit zdaj v okt/nov.

Šnelca_783, 28.09.2021 ob 07:56

Ti rad pokazes natakarci, ker upas da te bo ponoci obiskala na domu??

Saj se ne gre za to. Itak en  varnostnik s slabim spominom si ne bo zapomnil vse ljudi, imen.

Gre se za to, da so nastavili studenta, varnostnika. Ljudje zlorabljajo liste, kode. Torej?

So trgovine, lokali, pumpe kaj bolj varne?

Pa en upokojenec se je bogi cepil in gre okrog na kavo, kupit kaka oblacila al igrace za vnucke, pa se tankat vmes. Ves vesel da je lahko nazaj med ljudmi, mislec da so vsi okrog njega negativni. In fase virus, recimo v tezji obliki. A to je odgovornost do starejsih, kronicnih bolnikov?

Dokler bodo tako preverjali mene ne bodo videli niti v bolnici al pri zdravniku. Bom zivela naprej z vrtoglavicami dokler bom lahko zdrzala. Cakam od aprila preglede, ki bi mogli bit zdaj v okt/nov.

Hej, saj za nujne primere je vse odprto, tudi Idrija.

itikan, 28.09.2021 ob 07:50

Tvoj fotr bi moral poskrbet najprej za svoje otroke, pa je zgleda prekleto klavrno. Pa se ne čudim, če si domišlja, da ima v penzijonu še vedno večja pooblastila od drugih. Ker je bil nekoč inšpektor?!? Ker lolek :-))))

Sori, potem pa ni čudno, da si taka, kakršna si. Pol ti je oproščenega.

Ti dam en X primer, a ti mislis da kriminalisticni inspektor v penziji v izrednih razmerah ne ostane in ne ravna kot inspektor? In da je manj od studenta?

Krepko se motis.

Se kako so aktivni kriminalisti v penziji.

S tem ti nisem nic povedala katere vrste insp.je on.

Povem ti da njegova ” kartica” se vedno na terenu velja, v sili razmer je upostevan. Na sreco pa tudi celi obali poznan, po zelo dobrem in korektnem odnosu, ljudje ne pozabijo takih.( to ni hvala, je realnost)

Lep dan!

Pa svojega inšpektorskega ateka vprašaj, kdaj je imel res pooblastila? V času Juge, ko je bil bog i batina, pa je bil lahko glup ko točak. Očitno mu je to ostalo še v penziji in sedaj njegovi zblojeni otroci prodajajo bučke naprej. Pojma nima, tako kot ti ne, oba pa sta polna vročega zraka 🙂

Šnelca_783, 28.09.2021 ob 08:01

Ti dam en X primer, a ti mislis da kriminalisticni inspektor v penziji v izrednih razmerah ne ostane in ne ravna kot inspektor? In da je manj od studenta?

Krepko se motis.

Se kako so aktivni kriminalisti v penziji.

S tem ti nisem nic povedala katere vrste insp.je on.

Povem ti da njegova ” kartica” se vedno na terenu velja, v sili razmer je upostevan. Na sreco pa tudi celi obali poznan, po zelo dobrem in korektnem odnosu, ljudje ne pozabijo takih.( to ni hvala, je realnost)

Lep dan!

Itak, da je bil policaj, zdresiran v Tacnu. Božji kompleks je imel ali že v sebi ali pa so mu ga vbili tam. Njegova “kartica” ne velja nič, ker je ne sme več imeti. Ja, mogoče mu kak policaj kje še kdaj pogleda skozi prste, drugi pa zagotovo ne. Nima nobenih pooblastil, tudi če se obnaša še naprej kot šerif. Samo smešno zgleda sedaj. Da o tem, da očitno nima pojma o zakonodaji (verjetno jo od Tacna naprej ni več spremljal), kaj šele sedaj, sploh ne bi. Žal je samo še en predstavnik stare garde policajev, ki se jim tudi sanjalo ni o pravicah drugih.

A ni ironija, da ima potem tako hčerko, ki dela in podpira točno to, kar je on z največjim veseljem preganjal? On zagotovo ni podpiral takšnih primitivcev, kot je ta primitivka v filmčku, pač pa jih je “opomnil”, recimo tako, da jih je odpeljal na vožnjo v kibli. Malo vprašaj ti ateka, kaj bi naredil s takimi včasih.  🙂

Ta je ubrisana do konca. Nadleguje ljudi po Ajdovščini že vsaj pol leta, prejšnji teden je šla noret celo v osnovno šolo! Ma da jo jaz dobim tam, ne vem če bi preživela baba usekana. Kakšna žalost od države, da je ne morejo zapret za rešetke ali vsaj na zaprti oddelek. Ta je zmožna tudi streljat, tako se ji je odpeljalo. Ima sprane možgane od Trohe, je v njegovem kultu. Sicer čistokrvna Bosanka, saj se ji tudi sliši. Niti ne vem, če ima slovensko državljanstvo.

Glede na to, da je bil 45 let, torej je bil komunistični inšpektor?

No za vzgojo hčere mu ni ostalo nič časa ,da je spravil gor tako zblojeno babnico kot si ti.

AMpak komunistični inšpektorji vemo kako so delovali: mastne plače pa visenje po gostilnah pa potem ogromne penzije. Ni čudno, da so njihovi otroci potem taki izrodki.

Zbudi se, povej še svojemu fotru, da je juga že davno crknila.

Ja, nekoč je lahko špilal frajerja. Jugo inšpektorčki so bili res vsi po vrsti zabiti, važno, da je komunistom v rit lezel pa je bil inšpektor. In še sedaj sanja, da ima neka pooblastila? Pa to je na nivoju onih bebavih JLA oficirjev, ki si tudi še sedaj domišljajo, da so nekaj pomembnega.

Tvoj jugo inšpektorček je čista nula. Vsem je jasno kako so postali jugo inšpektorčki.

Hbčknžć, 28.09.2021 ob 08:18

Ta je ubrisana do konca. Nadleguje ljudi po Ajdovščini že vsaj pol leta, prejšnji teden je šla noret celo v osnovno šolo! Ma da jo jaz dobim tam, ne vem če bi preživela baba usekana. Kakšna žalost od države, da je ne morejo zapret za rešetke ali vsaj na zaprti oddelek. Ta je zmožna tudi streljat, tako se ji je odpeljalo. Ima sprane možgane od Trohe, je v njegovem kultu. Sicer čistokrvna Bosanka, saj se ji tudi sliši. Niti ne vem, če ima slovensko državljanstvo.

Take bi morali odpeljati na zaprti oddelek za psihiatrijo. Taki so nevarni za okolje. Hja, tu si upa.  V svoji domovini pa bi ji gobec že davno razbili. Tu pa upa lajat pa štalo delat.

take bi morali, 28.09.2021 ob 08:25

Take bi morali odpeljati na zaprti oddelek za psihiatrijo. Taki so nevarni za okolje. Hja, tu si upa.  V svoji domovini pa bi ji gobec že davno razbili. Tu pa upa lajat pa štalo delat.

Res je. Živa žalost od države, da ne zaščiti otrok in ostalih pred takimi norci.

Grozno. Nadleguje vse po vrsti. Redno je na pošti in buzerira zaposlene, jim vroča neke butaste opomine.

Pozdrav soncu, 28.09.2021 ob 06:15

Provociranja in napadalnega odnosa, kot ga izvaja gospa iz posnetka nikakor ne odobravam.

Če bi že, bi to morala reševati z vodji enot, šefi in z direktorji, ki so določili delovne naloge zaposlenih. Kar takšno lajanje na študente, ki vemo, da so tam zato, da krijejo glavo zaposlenim in vodstvu, da si ne mažejo rok s tem opravilom.

Niti pod razno ne odobravam tega ukrepa, zato tudi vse bojkotiram žal. Spoznavam kako malo potrebujemo za življenje.

Trgovine prodajajo že od sept. zimsko robo, ker so bili lani zaprti in na tak način jo bodo še v tretje poletje.

Skratka, sramota na celi črti.

Meni nihče ne bo solil pameti ne o testih in ne o cepljenju.

Podpis.

Kaj ta študent sploh dela na Petrolu, razen tega da širi virus? Masko ima pod nosom, tudi ni nujno da je cepljen, lahko se samo samo testira. Ima stik z vsakim, ki pride na Petrol. Jebe ga pa noben niti 5%, očitno tudi ta ženska ni imela PCT, pa se je prosto sprehajala po Petrolu. Zakaj je ta študent torej sploh tam?

Genix12, 28.09.2021 ob 15:53

Kaj ta študent sploh dela na Petrolu, razen tega da širi virus? Masko ima pod nosom, tudi ni nujno da je cepljen, lahko se samo samo testira. Ima stik z vsakim, ki pride na Petrol. Jebe ga pa noben niti 5%, očitno tudi ta ženska ni imela PCT, pa se je prosto sprehajala po Petrolu. Zakaj je ta študent torej sploh tam?

Gestapo je nujen v teh razmerah.

A mislite da ima ključavničar/čevljar posebi nekoga zaposlenega od 15.09. dalje, da preverja pct?

ne, to dela kar sam. In tale študent je lahko že od prej tam zaposlen (ne vidim podatka, da je od 15.09 za to delovno mesto zaposlen) pa so ga določili da kontrolira.

Poleti pred mcom me je ustavil en tak mladiček z očali če imam dokazilo, češ drugače ne smemo not. Sem rekla nimam in dijo ter smo šli. Drugam, tako sem odkrila res dobro pico v tistem okolišu.

Zmešano ženšče, pa to je za na psihiatrijo…Me spominja na unga, Breivika ali kaj je že bil, jezen na nevemkoga pa je šel pobijat šolarje…

mona190, 27.09.2021 ob 17:33

Bogega študenta, ki ni nič kriv ga napada. Kura zmešana monska. Kam smo prišli. Če bi mojemu kaj rekla bi jo tako tožila

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ce-hoces-preveriti-moj-pct-mi-povej-ali-imas-kaksno-spolno-prenosljivo-bolezen/

Jonc?

Gospa je brezposelna, pa se v socialnem stanovanju biva. Kaj pa cs pricakovat od takih?

Tiho bodi, pičketina retardirana v glavo! Upam, da te sklati avto.

Čisto prav, da mu jih je napela. Mulc bi rad zaslužil od korona natega in gnavljenja ljudi. Naj plača “davek” na to v obliki napiz devanja !!!!

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 18:04

Mulc je bebav in grd kot strasilo.

Baba ma jajca. Jaz jih nimam za mu take napet.

Pct naj preverja zdravstveni inspektor.

Sam si je kriv.

Naj gre drugo delat. Naj instrukcije daje.

Ampak ima dve leve se mu vidi.

Mejte se, grem na sprehod do teme.

Ej, tle si se pa spustila daleč pod nivo. Ti pa tale Jelena (se mi ne sliši prav nič Primorka, mimogrede) se spravljate nad nemočne/nekompetentne. Dajte enega policaja tako opizdit. A to pa ne, kaj?

Upam, da jo bo mulo fajn iztožil za nezakonito snemanje.

Pa sem proti tej pct noriji, ampak eno človeško dostojanstvo pa lahko obdržimo, tudi če imamo drugačna prepričanja.

Vsi tulijo kako njihovi otroci pa ja ne bi služili “umazanega” denarja od te umazane države, vmes ko pišejo vloge za znižan vrtec, otroške dodatke, zastojn malice …. :). Dam roko stran da ta ženska nima službe, ampak jo kar lepo vsi preživljamo, tudi ta študent. Mi sicer ni problem preživljat bolanih ljudi, ampak zakaj točno se nek tak nevaren človek lahko prosto sprehaja in napada ljudi? Za take so ustanove.  In kolkr so mi že ti ukrepi glupi do amena, so še vedno manj zmešani od določenih ljudi, ki taka dejanja podpirajo. Resno komur se zdi to sprejemljivo mogoče ne spada v civiliziran svet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close