Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Odgovor na objavo uporabnika
pa kaj je s tabo, 27.09.2021 ob 20:05

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 19:51

Zalostno da so vas zameglili in vam custveno pihajo, bogi student.

Slepi ste, a imate dve salame na oceh??

Student si je sam kriv, ker je sprejel da opravlja delo INSPEKTORJA.

Naj gre instruirat kak predmet, pa ocitno ni sposoben.

Ponarejena potrdila kazejo ljudje okrog. A to pa je uredu. Kaslja, kiha in smrka pa okoli hodi.

Ne tak se mi ne smili ama nic. A je mislil da bo tam kot bog in batina stal ter inspektorja spilal?

Ne podpiram pa da ga je zalila s spolnimi boleznimi in podobno to ne.

Pameten student to ne bo podprl. Ne bo v tem sodeloval.

Slabo je ker dopuscate take kikse. Tako da si vlada dela pred vami rdeco preprogo.

Pa kaj je s tabo narobe?

Kot prvo: dela primanjkuje. Je pač vzel delo, ki je bilo na voljo. Pa ne vem ali si res tako butasta ali se samo delaš. Vsak pač ne more inštruirat. Recimo študent zgodovine, kaj bo inštruiral? Angleščino, matematiko…?

In kaj imate silit tja, kjer je PCT obvezen, če ga nimate? Namerno žaljenje, zmerjanje ljudi?

Res ste prava golazen. Me zanima, če bi se ti upala spravit na enega orng deca, 150 kg, recimo.

Tako mimogrede, živim v Avstriji, kamor greš, kažemo PCT pa veš kaj: nihče zaposlenih ne žali, ne zmerja, nič kaj takega. Verjetno pa, če bi balkanci kot si ti šnelca prišli sem, bi imeli izpade. Samo bi vas hitro sterali.

Jaz bi postavila INSPEKTORJA tam.

Zdaj ce jih nimajo, ( kar jih sigurno nimajo), so to mogli prej mislit.

Ce bi bil inspektor ne bi hodili s ponarejenimi listi okrog.( testira se ne, torej lahko hodi potencialno bolan okrog, papir mu posodi kolega in tako jih z enim hodi 50 okrog)

Jaz bi uvedla eno kartico( magari bancno), ki bi imel vstop z njo preko terminala za it noter s pin kodo. Zakaj bancno? Zato ker pol ne bi zlorabljali in si sposojali med sabo. Na tej kartici bi se evidentiralo pogoj pct.

Drugo pa ce se ze gremo skrbi za zdravje, potem se mora vsak testirat. To da je nekdo cepljen ne pomeni nic. Test na 3 dni za vse.

Če si študent ne more zrihtat neko bolj normalno delo kot to preverjanje pct, mora biti res nesposoben in si zasluži, da se spravljajo na njega.

Łukasz Pedalski245, 27.09.2021 ob 20:45

Če si študent ne more zrihtat neko bolj normalno delo kot to preverjanje pct, mora biti res nesposoben in si zasluži, da se spravljajo na njega.

Tudi to imas prav. Tak bo tezko si sluzbo nasel. Moralno ne.

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 20:17

Jaz bi postavila INSPEKTORJA tam.

Zdaj ce jih nimajo, ( kar jih sigurno nimajo), so to mogli prej mislit.

Ce bi bil inspektor ne bi hodili s ponarejenimi listi okrog.( testira se ne, torej lahko hodi potencialno bolan okrog, papir mu posodi kolega in tako jih z enim hodi 50 okrog)

Jaz bi uvedla eno kartico( magari bancno), ki bi imel vstop z njo preko terminala za it noter s pin kodo. Zakaj bancno? Zato ker pol ne bi zlorabljali in si sposojali med sabo. Na tej kartici bi se evidentiralo pogoj pct.

Drugo pa ce se ze gremo skrbi za zdravje, potem se mora vsak testirat. To da je nekdo cepljen ne pomeni nic. Test na 3 dni za vse.

Si pametna, da glava peče.

r21tg, 27.09.2021 ob 21:07

Si pametna, da glava peče.

Glava te pece, ker nimas morale. Tu pa ti zal ne morem pomagat.

Šnelca posledice prekomerne zlorabe risank, he he

Ja, si res butasta, se ne delaš. To je sedaj jasno.

Me pa zanima kako boš razložila to, da v Avstriji pa kar lahko uslužbenci sami prevarjajo, noben obiskovalec jih ne napada, še manj, da bi jim grozil. Aja, so Avstrijci toliko bolj civilizirani in jim je to jasno. Pa nič ne cmihajo, ker je zraven ime in primek ter rojstni podatki in to potem frizerka, kelnar, … vidi.

Ravno cepljenje je rešitev. AMpak si prebutasta, da bi dojela to. Se ti ne da nič dopovedat.

Anonimno561, 27.09.2021 ob 18:05

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 18:04

Mulc je bebav in grd kot strasilo.

Baba ma jajca. Jaz jih nimam za mu take napet.

Pct naj preverja zdravstveni inspektor.

Sam si je kriv.

Naj gre drugo delat. Naj instrukcije daje.

Ampak ima dve leve se mu vidi.

Mejte se, grem na sprehod do teme.

Sram te naj bo!!!!

Si pa antipaticna in neumna delujes

Citirala Šnelco

Se ti sploh zavedaš koliko je brezposelnih ljudi in koliko je prostih delovnih mest? Očitno ne, ker drugače ne bi takih neumnsoti pisal.

Še nekaj za take kot si ti: misliš, da ljudje za tekočim trakom delajo iz veselja, da kelnarijo iz veselja, da usrane riti brišejo iz veselja, da na vročem asfaltu delajo pri 40 stopinjah iz veselja… ne, ampak, ker boljšega delovnega mesta ne dobijo. In pač ta študent je pač vzel, kar je bilo na voljo.

Ja, bravo fantu, da se ni pustil sprovocirat. Jaz ne vem, če bi lahko ob taki babi zmešani zdržala, ne da bi jo treščila naravnost na gobec.

Itak hodi okrog, provocira, rada bi, da bi jo kdo usekal na gobec, potem pa bi okrog vpila kako so nasilni.

Delam s turisti, k sreči mi ni treba pregledovat potrdil, apmak je vseeno nadležno. Imaš neprijetne stranke, eni so nadležni, eni zoprni, eni nesramni… pa do vseh moraš biti prijazen, vljuden, potrpežljiv. Ampak, da mi taka coprnica pride težit kot je tale babura pa ne bi mogla ohraniti mirne krvi. Saj imam marsikdaj nadležen obiskovalce, ampak še zdaleč ne kaj podobnega kot je tole babše zblojeno.

pa kaj je s tabo, 27.09.2021 ob 21:37

Se ti sploh zavedaš koliko je brezposelnih ljudi in koliko je prostih delovnih mest? Očitno ne, ker drugače ne bi takih neumnsoti pisal.

Še nekaj za take kot si ti: misliš, da ljudje za tekočim trakom delajo iz veselja, da kelnarijo iz veselja, da usrane riti brišejo iz veselja, da na vročem asfaltu delajo pri 40 stopinjah iz veselja… ne, ampak, ker boljšega delovnega mesta ne dobijo. In pač ta študent je pač vzel, kar je bilo na voljo.

Karikiram: Upam da bos tudi tako custveno in razumevajoce pisala in opravicevala ko bo en vojak pognal metek v tvojega otroka ker ga cepivo ni pobralo.

Takrat si tudi reci, pohlevna sem in pokorna vojaku, opravlja svoje delo. Moj otrok je bil izbran. Vojak je opravljal svoje delo.

Ce je tebi prav, ok.

Danes si pokorna studentu.

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 21:45

Karikiram: Upam da bos tudi tako custveno in razumevajoce pisala in opravicevala ko bo en vojak pognal metek v tvojega otroka ker ga cepivo ni pobralo.

Takrat si tudi reci, pohlevna sem in pokorna vojaku, opravlja svoje delo. Moj otrok je bil izbran. Vojak je opravljal svoje delo.

Ce je tebi prav, ok.

Danes si pokorna studentu.

MEd tabo in tisto zensko ne zaznam razlik.

Ti si pa trčena do kraja.

Od kje ti ideja, da naj bi kak vojak koga streljal? Si pa res do kraja zblojena. Domnevam,d a si imela v mislih slovenske vojake, da naj bi streljali slovenske otroke? REs si gnila, da jim kaj takega podtikaš. Lahko te je v dno duše sram.

Aja, največ umorov otrok naredijo njihovi starši oz. drugi bližnji sorodniki. Tako, da ne podtikaj takih svinjarij vojakom.

Študentu pa jaz nisem nič podložna. Če spoštujem delo drugih ljudi, se ne čutim podrejena. Veš moja navada je taka, da ostale zaposlen ljudi cenim. Tudi WC za sabo počistim. Se ne čutim podložna čistilki, zato ne pustim usranega WCja, da bi ga morala ona čistit.

Onf j, 27.09.2021 ob 21:55

MEd tabo in tisto zensko ne zaznam razlik.

Jaz sem pomislila, da je Šnelca tista ženska na posnetku. Prismojena je ravno tako. Pa glede na teme, ki jih tu gor objavlja, me ne bi čudilo, da je to ista oseba. Se pa bojim, da sta dve tako zblojeni.

Skoda besed. Dosti ste pokazale kaj ste. Nastavljacice. Ziher ste droce. Doma dedcu ne date, okrog pa jo nastavljate.

In take umazanke v dusi, raje usta zaprite. Ker smrdi ko jih odprete.

Skoda da ste se rodile, nic koristnice.

Lepih besed za vas ni. Cepilke ste morilke!

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 22:18

Skoda besed. Dosti ste pokazale kaj ste. Nastavljacice. Ziher ste droce. Doma dedcu ne date, okrog pa jo nastavljate.

In take umazanke v dusi, raje usta zaprite. Ker smrdi ko jih odprete.

Skoda da ste se rodile, nic koristnice.

Lepih besed za vas ni. Cepilke ste morilke!

No si dokazala že, da si resno bolana. V glavi seveda.

Me ne bi presenetilo, da si ti tista zmešana babura na posnetku.

Ti si pa, 27.09.2021 ob 17:57

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 17:54

Julij Cezar, 27.09.2021 ob 17:49

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 17:46

Saj prav da mu je napela moralnega macka. ?

Se mu vidi da je mlecni bebavi smrkavc. Gnila faca.

To je otrok nekoga Šnelo. Umazano gofljo imaš. He he

Baba ma jajca. Mu je napela jih. Kapo dol.

Ce mu mati ne zna rect kaj al foter in ce ima mulc kosmato vest, bebav je itak po faci. Bo 3x razmislil alo bo v tem sodeloval se.

Madona od studentov to ne bi pricakoval, ajde da je neki polapismeni Mujo.

Ampak da se mulc obnasa kot da je police ki zahteva dokumente.

Stara ma jajca.

Prasica, kako grdo udrihaš čez tujega otroka. Sramota

vsi smo otroci nekoga… tudi zi nisi nic boljše. Gospodic sam ne spostuje ukrepov in ze iz tega vidika je popolnoma absurdno in nespostljivo, da on preverja kogarkoli. To je enako kot bi lopov preverjal ce so ostali posteni.

Zabavno kako ti ki so tako proti fašizmu in nasilju in grozijo z vojno edini ki napadajo sodržavljane in se izživljajo nad njimi. Ampak menda bomo vsi, ki nas niso vzgajali volkovi zanetili vojno in pobijali nedolžne ljudi. Ne psihopati, ki se spravljajo na mladoletnega otroka, ki služi denar. Oni pa ja ne bi bili nikoli nasilni. Se ne bi nikoli na eno revše ki ima drugačno mnenje kot oni spravili. Seveda vsi ti antifašisti opravljajo visoko moralne službe, kjer vse kar delajo ima višji namen in je namenjeno dobrobiti človeštva. Aja ne, pardon….večina jih itak živi od nas fašistov, glede na to da se imajo čas sprehajat po sloveniji in napadat šibkejše od sebe. Dej dokažite da res stojite za svojimi besedami in se naslednjič spravite na enega dvometraša 120 kilskega z vratom širine glave. Bi rada vidla. Pezdeta primitivna.

Provociranja in napadalnega odnosa, kot ga izvaja gospa iz posnetka nikakor ne odobravam.

Če bi že, bi to morala reševati z vodji enot, šefi in z direktorji, ki so določili delovne naloge zaposlenih. Kar takšno lajanje na študente, ki vemo, da so tam zato, da krijejo glavo zaposlenim in vodstvu, da si ne mažejo rok s tem opravilom.

Niti pod razno ne odobravam tega ukrepa, zato tudi vse bojkotiram žal. Spoznavam kako malo potrebujemo za življenje.

Trgovine prodajajo že od sept. zimsko robo, ker so bili lani zaprti in na tak način jo bodo še v tretje poletje.

Skratka, sramota na celi črti.

Meni nihče ne bo solil pameti ne o testih in ne o cepljenju.

Pozdrav soncu, 28.09.2021 ob 06:15

Provociranja in napadalnega odnosa, kot ga izvaja gospa iz posnetka nikakor ne odobravam.

Če bi že, bi to morala reševati z vodji enot, šefi in z direktorji, ki so določili delovne naloge zaposlenih. Kar takšno lajanje na študente, ki vemo, da so tam zato, da krijejo glavo zaposlenim in vodstvu, da si ne mažejo rok s tem opravilom.

Niti pod razno ne odobravam tega ukrepa, zato tudi vse bojkotiram žal. Spoznavam kako malo potrebujemo za življenje.

Trgovine prodajajo že od sept. zimsko robo, ker so bili lani zaprti in na tak način jo bodo še v tretje poletje.

Skratka, sramota na celi črti.

Meni nihče ne bo solil pameti ne o testih in ne o cepljenju.

Se strinjam z napisanim. Ženska provocira na napačen način ko se spravlja na naivnega študenta.

Sem proti neumnim ukrepom, ki so sami sebi v namen. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi šla zmerjat slepe. Upam pa da sem svoje otroke vzgojila na tak način, da ne bi nikoli sprejeli dela, ki ga je opravljal ta študent.

Prav tako mi na pamet ne pade da bi hodila s starim testom naokrog, tako kot eni. Če nočejo mojega denarja, ga pač ne bodo dobili. Enostavno. Grem tankat tja, kjer ni treba kazat nič. Pa nisem edina. Vsak dan se vozim mimo 3 Petrolovih pump. Včasih so bile polne, zdaj je na njih le kak avto.

Glede trgovin – vsa zimska oblačila za mularijo sem naročila preko neta iz tujih trgovin. Več izbire, boljši materiali.

Vsi tisti ki tako hvalite Avstrijo kako se ljudje držijo ukrepov – ja vsi vidimo kako ukrepi delujejo, saj so zeleni. V vaših mokrih sanjah.

Šnelca ima eno stvar prav, preverjanje potrdil je delo zdravstvenega inšpektorja. Od kdaj so podjetja postala tako dobrodelna da ga delajo zastonj?

Moj fotr je bil 45 let inspektor. Sem ga povprasala zvecer naj mi pokomentira.

Sicer se mu je student zasmilil da je verbalno ga zalila. Vprasanje kaj je bilo pred posnetkom. Ker ko ga je snemala je bil tiho.

Je tudi mnenja da ce se gredo resnega preverjanja pct. In ce jih zdravje drzavljanov res skrbi, ne bi dali enega studenta tam delat.

Potem lahko gre on ki je v upokoju. Ima vecja pooblastila kot student.

To imajo vse do potankosti prestudirano. Vedo da bodo studentje zagrizli za to delo, ljudje ne bodo upali tezit revnim studentom. Oni so dosegli svoje.

In tisti ki T pogoj pomnozi 50x in razdeli, netestirani vstopajo v prostore. Necepljeni se ne testirajo.

Tako da pct pogoj ni merodaven v smislu zajezitve bolezni.

Student je sam kriv da to podpira.

Moja hci ne bi sla v to, raje je lacna kot da sodeluje v goljufiji.

Ce bi tam stal zdrav.inspektor( zaposlen, upokojen) bi bile trgovine in trgovski centri bolj prazni.

ta tvoj bogi študent naj rajši študira in ne opravlja umazanih del za globoko državo. Bo bolj pametno.

Ste res smešni, ko tako opletate s tem, da vaše sveto potrdilo lahko vidi samo nekdo s pooblastili. 🙂 Poleg tega, da sami objavljate vsak drek na internetu, z veseljem posredujete vse mogoče podatke samo (rojstne podatke, naslov, telefonske, mail, celo kje ste zaposleni,…) da dobite popust, sedaj tulite na zaposlene. Ja, imajo pravico, celo dolžnost, da preverijo, pa ne potrebujejo nobenega posebnega pooblastila, vam pa tudi ni treba pokazati nič. Pač ne koristite tega oz. ne greste tja. Ničesar ni obvezno v resnici, nihče vas ne sili, da tankate, nakupujete,… ravno tam. Niti ni to življenjskega pomena. Samo usekancem tipa zmešana primorska kura ni jasno nič. Njej je pomembno samo, da provocira in zmerja vse naokoli, da bi se tudi drugi počutili tako usrano, kot se ona, ki je kaj? Niče. Primitivno niče.

Kot ni treba natakarju kazati svojih podatkov, ko vpraša za osebni dokument, da preveri, ali je nekdo polnoleten, ni treba nikomur drugemu. Izjema so uradne osebe v postopku – edino te so se dolžne legitimirati in povedati, zakaj vas obravnavajo. Drugi pač ne, pa če še tisočkrat primitivno vpijete na dan odprtih vrat Polja oz. v tem primeru verjetno Idrije 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close