Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Primerjava

Primerjava

Imam izostren nos, zato se zame začne vse pri dobrem vonju. Potem kilometrske noge, oster profil (nos, brada), široka ramena, če ima lepo majhno in čvrsto rit, je to dodana vrednost. Da imaš vsaj kaj za prijet…

Nimam rada mišičnjakov, saj ne nameravam rezat pršuta. Ni pa fajn, da je tak okostnjak, da te med seksom vse boli od njegovih kosti. Kakšna mišica tu pa tam je dobrodošla, vsaj kot amortizator 🙂

Naj dodam, da so meni všeč moški, ki so visoki od 180 cm dalje. Pa mora biti tak “konkreten”, torej ne preveč vitek, ampak tudi ne preveč napihnjeno mišičast.

Glede na to, da pravega odgovora nisi dobil in glede na dejstvo, da sem bila pred leti na portalu za samske, ti bom iz prve roke povedala, kakšni moški ženskam niso všeč (seveda pa obstajajo tudi izjeme, celo veliko izjem):
– majhni, premalo ali preveč kilogramov, plešasti, neurejeni zobje, debela očala
– predvsem pa ženskam niso všeč moški, ki jim ne delujejo kot moški, to se pravi, da so neodločni, zjamrani, vase zaprti in nekomunikativni, preveč vsiljivi in osladni, okupirani s preteklostjo in sovražno nastrojeni do žensk zaradi slabih izkušenj; enostavno ne premorejo tistega šarma, glasu in pogleda, ob katerem bi ženska vztrepetala in si začela predstavljati, kako bi bilo, če bi bilo…..
– to, da ženskam niso všeč alkoholiki, verižni kadilci, ženskarji, vulgarni in agresivni moški, nečustveni, grobi in zanemarjeni moški, pa najbrž itak veš.
Torej, je še upanje zate?????:))))))

Tudi meni. Mora mi zadišati, pa s tem ne mislim vonj parfuma. Takoj zatem opazim zobe. Višina je nujna, saj sem tudi sama visoke sorte. Iskra v očeh zelo dobrodošla.

Pa še to- nekoga, ki ni v središču pozornosti, bom opazila veliko prej.

Kaj ce bi se katera napisala, kaj konkretno jo spolno privlaci pri moskih? Nekateri pravijo, da smo moski bolj vizualni, zenske pa nekoliko manj. Ali vas zenske privlaci predvsem zunanjost?

Nekateri pisejo, da je pomembno, da je moski glasen v druzbi? Kaj menite zenske o tem? Vas to zares privlaci?

Osebno se mi zdijo vrednote: zunanjost, poklic, razgledanost in veliko sporta. Hkrati pa tudi neka podjetnost. Da moski pristopi k zenski in z njo zacne pogovor.

Zenska me privlaci predvsem zaradi zunanjosti in urejenosti. Glede ostalega se mi zdi pomembno, da nima slabih razvad prevec in je druzinsko usmerjena. Privlaci me ze njena prisotnost. Tudi sicer ko opazujem pare, pri katerih se mi zdijo zenske najbolj privlacne je prisotne veliko tisine. Moski bolj malo govorijo.

Glede na to, da pravega odgovora nisi dobil in glede na dejstvo, da sem bila pred leti na portalu za samske, ti bom iz prve roke povedala, kakšni moški ženskam niso všeč (seveda pa obstajajo tudi izjeme, celo veliko izjem):
– majhni, premalo ali preveč kilogramov, plešasti, neurejeni zobje, debela očala
– predvsem pa ženskam niso všeč moški, ki jim ne delujejo kot moški, to se pravi, da so neodločni, zjamrani, vase zaprti in nekomunikativni, preveč vsiljivi in osladni, okupirani s preteklostjo in sovražno nastrojeni do žensk zaradi slabih izkušenj; enostavno ne premorejo tistega šarma, glasu in pogleda, ob katerem bi ženska vztrepetala in si začela predstavljati, kako bi bilo, če bi bilo…..
– to, da ženskam niso všeč alkoholiki, verižni kadilci, ženskarji, vulgarni in agresivni moški, nečustveni, grobi in zanemarjeni moški, pa najbrž itak veš.
Torej, je še upanje zate?????:))))))[/quote]

Nisem niti opazil tega odgovora, ker je bilo toliko ostalih komentarjev vmes izven teme. Kaj je s tem misljeno vase zaprt? Je mogoce prav to, kar zenske ne privlaci in je prednost glasnih moskih? Se smatra moski, ki je sicer delaven, zadovoljen sam s sabo in mu ni toliko, da bi se glasno izpostavljal navzven kot vase zaprt in nekomunikativen? Ali se smatra, da je bolj glasen in zgovoren moski bolj komunikativen?

Tudi ženskam je videz pomemben, ampak mogoče ne tok, kot moškim. Jaz vidim v fitnessu veliko simpatičnih moških z lepimi postavami valda, pa me ne mika, da bi s kom od njih bila.
Zato mislim, da je bolj pomembna osebnost moškega, a je prijazen, a te spoštuje, komunikativni so tudi bolj zaželjeni in seveda bolj samozavestni tipi.

Sicer pa pravijo, da ženske itak bolj padajo na denar. Sicer bi vsaka rekla, da to pa ne, da zih kaka 20letnica, ne bi bila s kakim 50letnikom…Ja, ampak če imaš dvojčka, stara 25let, z obema se štekaš in vse je oh in sploh lepo, bi bila vsaka raje s tistim, ki ima službo, kot pa z brezposelnim.

Zakaj ne bi bila s kom, ki hodi v fitnes? Kaj ce srecas koga, ki kolesari? Se ti tudi zdi privlacen, z njim pa ne bi bila?

Zakaj ne bi bila s kom, ki hodi v fitnes? Kaj ce srecas koga, ki kolesari? Se ti tudi zdi privlacen, z njim pa ne bi bila?[/quote]….. Ni poanta v sportni disciplini, ampak hotela sem povedat, da ne bi bila z nekom od njih na prvo zogo, ampak bi jih mogla najprej bolj spoznat.

Prvi pogled, starejši od mene in višji. Kratkolas, da ne smrdi po parfumski vodici, brez problema eno ali dvodnevna bradica, da se ne smeji kot pavliha, možat, rahlo zadržan, nič kaj baš vpadljivega vedenja. Da deluje malenkost nedostopen, morda celo siten ali piker v pogledu, nič kaj pretirano opicanjen, ampak lično in snažno. Drža in gibanje, ne neki gingo, robustnega tacanja pa čoharjenja po mednožju usred trgovine. Malo daljše opazovanje, da ni glavna lapa v družbi, da ne zijali glih res za vsako kiklo, ki gre mimo, da ne pičkari pretirano, da se ne frajeriša keri hudi avto bo kupil, da je valda čist, da ni versko mahnjen, da ne guši čez istospolne, drugačne rase in podobne zadeve, da ni obdelal kar je toplega, super, če ima kako živalco. Da ima oster jezik, komot malo sarkazma, zdrave zlobice, da se ne obesi na vsako glupost, ki mi vujde zraven njega, ki mi je pač malo štrene pobrkal. Joj, da ni prezatreskan v svoj najlepši telešček. Raje one pack, kot ekstra natreniran. Uh je tega. Skratka, da je diht. Da rečeš kako pametno in tudi kako malo manj. Spustila ven še kaj, ali v glavnem, to je to.

…. A si ti samska, ali si to svojega fanta opisala?

Čemu vprašanje? Napisala kot mislim, avtor sprašuje konkretno in sem konkretno napisala. Čist izi 🙂

Ubistvu je bilo tisto moje vprasanje bolj retoricno. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close