Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Primerjava

Primerjava

in je odšel..)

Moja tudi. 🙂

Nič ne lažemo. 🙂
Nimam vitkih prstov.

ahh…tile združeni prstki bi delali čudeže..

A to tebe Matković kaj zdeluje?

Namreč hvalospeve v tej temi nisi dodajal,torej si fizično čisto mimo naši meril kaj ne? Nič bat..se bo že našla kakšna Lili put put ,tudi zate:))

ufff ekzekli, thumbs up!
glede tetovaze pa… kot opisujes, nedavno nazaj sem srecala enega tipa, une tipicno moske izrazite kostne poteze na obrazu, malo bolj robusten izraz, temen, visok, huda pilotska ocalca, srajcka, jeans hlace in superge… in te njegove roke, lepo porascene, in po sredini podlakti tatu, ulala, mislm da sem na tisti pijaci s prijateljico zihr pogledovala na par minut k njemu 😀

drugace pa nas privlaci tista karizma, da zna z zensko, da se zenska pocuti zenstveno ob moskem, da se zna pogovarjat, da zna prisluhnit zenski, da ima spostljiv odnos ter da se zna prilagodit in obnasat primerno situacijam 🙂

Zanimivo..Moja tudi obožuje moje žilnate roke. 🙂
Čeprav prej sploh nisem vedel tega, da ženski tako veliko pomenijo roke.[/quote]

Čudno, v resnici so bolj pomembni prsti pri moškem – hiromantija (hiromantika). Iz rok se ne da napovedati samo prihodnosti, ampak se iz oblike dlani, prstov da ugotoviti tudi značaj osebe, prednosti in slabosti. :)) Moški, ki imajo dolge in vitke prste, so baje zelo čustveni, intuitivni.[/quote]

[img]http://pics.si/?di=IBAK[/img]

caki, crni mag a ti si tip al zenska?

Model, pa pedofil je.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

dve suhice bi pa prenesle ☺ … al se mrbit ponujaš pa ne znam med črkami brat ☻ ♥[/quote]

NeMči, mislim da te daje dehidracija. Daj spij eno pivce. :)[/quote]
anti_lopica … hvala za ZS … ampak hvala, ne danes ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Visok, vitek, temnolas, nikakor blond, še manj oranžen, prednost zelene ali modre oči..
Lep obraz, moške poteze, ne baby face, lahko kakšen dan neobrit. Brada mora biti povsod, temna, ne samo sem ter tja, kakor enim raste, v tem primeru mora bit sveže obrit. Gosti, močni lasje.
Obvezno ozki boki, daljše noge, ne debele, še manj pa zobotrebci.
Evo, moj sanjski moški.
Tak lahko obleče vse, od kavbojk do smokinga.

Moj ustreza idealu samo deloma, a ne menjam.

po teh mehkih ozkih prstkih k skor da se ze ne cedi dol en otroski pot bi res rekla ja…
😀

Ojej, koliko princesk (+30?) še čaka in sanja o princu na belem konju, da vas zapelje? Čakale boste še dolgo, dolgo, če ne menjate malo perspektive. 🙂 Barva las, barva oči, obritost … Sveta pomagavka, pa kakšno vlogo to vpliva pri izbiri partnerja? To so banalni podatki.

Punce, preveč sanjate, “reality factor”, ki mu pravimo leta, vas bo zbil ob tla tam pri 40, ko bo zelo, zelo težko dobiti moškega, če boste razmišljale o neobstoječih princih, ki nimajo ne predolgih in ne prekratkih nog, ne predebelih in ne pretankih, ne čisto golih in ne preveč poraščenih…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ojej, koliko princesk (+30?) še čaka in sanja o princu na belem konju, da vas zapelje? Čakale boste še dolgo, dolgo, če ne menjate malo perspektive. 🙂 Barva las, barva oči, obritost … Sveta pomagavka, pa kakšno vlogo to vpliva pri izbiri partnerja? To so banalni podatki.

Punce, preveč sanjate, “reality factor”, ki mu pravimo leta, vas bo zbil ob tla tam pri 40, ko bo zelo, zelo težko dobiti moškega, če boste razmišljale o neobstoječih princih, ki nimajo ne predolgih in ne prekratkih nog, ne predebelih in ne pretankih, ne čisto golih in ne preveč poraščenih…[/quote]

Malo površno sem brala, pa sem opisala mojega sanjskega moškega – po zunanjem videzu. Sicer pa jih ne videvam, morda sem videla v reali tri, štiri take v celem življenju.
Moj izbranec ima višino, očke, ritko, pa še kaj, kar sodi k mojemu opisu sanjskega moškega po videzu, ostalo pa nadomestita karizma in lep značaj.
Torej, poleg videza, ki je bolj pomemben na začetku, da te sploh začne nekdo bolj zanimati, so zame pomembni privlačnost, karizma, poštenost, da je vreden zaupanja, močna osebnost, da naredi, kar reče, da je izobražen, pameten, zanesljiv, sposoben, odgovoren itd.. To so lastnosti mojega moža. Morda bi bila včasih manj zahtevna, ampak ko enkrat imaš to, standardov ne znižuješ.
Pa nisem princeska +30, ampak princeska +++++++++++30, poročena že nad 20 let. Tako, da se da dobiti tudi take, verjetno jih še delajo kje? So pa redki, to pa priznam.

Flemia

Meni je nekdo všeč, ker mi je všeč. Ne rabim/želim delati kljukic in križcev pro in contra. Ker TO, kar je, je on/ona. Ne želim ga/jo določati skozi kataloško pripisovanje lastnosti, čeprav pozitivnih.
Ženska ne rabi biti manekenka, ne rabi imeti modrih oči, ne rabi nositi petk, ne rabi imeti 54 kg,
ne rabi biti zajeta, ujeta v tem, da jo oblikuje oz. oživlja moja predstava “perfektne ženske”, ker s tem ji določam mejo, kaj naj bo ali naj bi bila, določim ji vlogo “sužnje” mojih utelešenih želja, otipljive fantazme, ki popolnoma oropa moj domišljijski svet, ko 1x je, ko definiram/razdelam/razkosam žensko. To je dolgočasen/dolgčasna moški/ženska.

Da nekdo ustreza nekemu kalupu, tudi če so navedene neke pozitivne lastnosti, še vedno je to zame predalčanje, pač pozitivna diskriminacija. Edini kriterij je, da se z nekom čustveno ujamem, da mi je blizu.
Raje imam vibriranje, pisanost, barve, dihanje, odklone, odstopanja od česar koli že, neenakomernost, asimetrijo, gladkost s hrapavostjo, presenečanja, utripanje, nihanje => popolnost v nepopolnosti.

Matjažkotova je lahko vsaka. Nič ne rabi imet. Samo ne vem, kaj potem sploh od nje ostane. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si že razmišljal, da bi šel za duhovnika ?

Si že razmišljal, da bi šel za duhovnika ?[/quote]Kdo pa pravi, da že ni? 😉

Sadni ti se mu kar izpovej svoje grehe, naložil ti bo pravično pokoro in potem ti bo lažje…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja pa še to Matjazko. Zanimivo kok si zbirčen pri copy pastanju slikic, ko nam želiš prikazat najbolj izklesano žensko ritko na planetu, potem pa obsojaš ljudi, ker naj bi kao imeli previsoke kriterije in se ne bi zadovoljili kar z vsako mimoidočo. A ti potem takšne samo na računalniku gledaš, v reali pa bolj na srček, dušo, pa če zna enačbe reševat ?

Si že razmišljal, da bi šel za duhovnika ?[/quote]Kdo pa pravi, da že ni? 😉

Sadni ti se mu kar izpovej svoje grehe, naložil ti bo pravično pokoro in potem ti bo lažje…. :D[/quote]

Zadnjič, ko sem delil hostje, pride na obhajilo ena mlada mična gospodična, pa namesto Kristusovo telo, sem rekel – lepo telo. Ampak mislim, da je tudi Bog izrazit estet, tako da mi je že odpustil. 😀

a ima od Barbike Ken dvojčka v Afriki ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mene privlači poteza obraza – določena guba, smejalne gubice.. Ni mi všeč če ima preizrazit adamovo jabolko. Potem široke rame in ozek bok. Močne, žilaste roke. Srednje noge 🙂 Temnolas. Odvisno od tipa obraza – lahko tudi z bradico in brki – seveda skladno s postavo (ne kake trlce).
In ja sprane hlače, črna majčka brez rokavov..mmmm 🙂

Matjažko pa katera cerkev je to, bi še jaz prišla k maši. Kakšna pridiga mi ne bi škodila :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjažko pa katera cerkev je to, bi še jaz prišla k maši. Kakšna pridiga mi ne bi škodila :))[/quote]Lahko bi šla cela ekipa MŽ čveka…… Samo če ne bi potem pridigar preveč jecal in bolj malo povedal…. 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matjažko bi moral vedeti, da hostije lahko delijo le župniki, kaplani in diakoni, ne pa katerikoli vernik. Se razume, da tudi škofje, ampak ti so bolj redko na obisku. 🙂

Matjažko pa katera cerkev je to, bi še jaz prišla k maši. Kakšna pridiga mi ne bi škodila :))[/quote]Lahko bi šla cela ekipa MŽ čveka…… Samo če ne bi potem pridigar preveč jecal in bolj malo povedal…. 😉 😀 :D[/quote]

Ma jaz bi ga zlorabljala, ti povem… :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Atilopca kaj pa spovedi? Komu pa to pritiče? :)))

Mogoče je pa Matjazko že prior v tem monovem samostanu…. 😉 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close