Prijateljstvo med moškim in žensko ???
Prosim naj mi nekdo pove, ali platonično prijateljstvo med žensko in moškim dejansko obstaja, moški a ste dejansko imeli kolegico, ki je niste hotli podret??
Jaz mam ze dovolj teh zoprnih bab “on mi je pa res sam prjatu no” “midva sva ze najdalj kolega” “jaz nemu sploh lepa nisem”, po pa al te prevara ali pa ko koncata takoj gre h njemu “prijatlu ze 15 let”
Ženske lahko prijateljujemo z moškim kamot zakaj ne, itak ni čustev do njega, tko da ne vidim problemov. Večina moških vas goji čustva do ženskih prijateljic, obratno je manj tega. Mi rabmo pogovore in razlagamo kaj nas mori, ampak je to tud vse, nimamo namenov takih in drugačnih zarad tega. Je pa res da sem vedno na začetku se zmenila in direkt povedala da ga vidim kot frenda, kaj bo pa on s tem naprej je pa na njem, je pa fajn da isto razume in ne pomisli na to da si kdaj premislim. Ker če mi je nekdo všeč kot moški mi je že v štartu in ne kasneje, ni se mi še to nardil do zdaj. To je treba takoj skomunicirat da se ve. Za geje edin 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vemo, tu pa res ni debate.
Ženske lahko prijateljujemo z moškim kamot zakaj ne, itak ni čustev do njega, tko da ne vidim problemov. Večina moških vas goji čustva do ženskih prijateljic, obratno je manj tega. Mi rabmo pogovore in razlagamo kaj nas mori, ampak je to tud vse, nimamo namenov takih in drugačnih zarad tega. Je pa res da sem vedno na začetku se zmenila in direkt povedala da ga vidim kot frenda, kaj bo pa on s tem naprej je pa na njem, je pa fajn da isto razume in ne pomisli na to da si kdaj premislim. Ker če mi je nekdo všeč kot moški mi je že v štartu in ne kasneje, ni se mi še to nardil do zdaj. To je treba takoj skomunicirat da se ve. Za geje edin 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vemo, tu pa res ni debate.
[/quote]
Normalen dec nima rad drame in zato nerad igra vlogo spovednika in robčka za solzice. To počno poženščeni moški.
Se ti ne zdi, da je to krepko različno od človeka do človeka?
Za primer – imel sem dobro prijateljico, s katero sva včasih hodila tudi skupaj na morje in še marsikam – pa nisva nič imela. Ženska je hudo dobro izgledala in vsi okrog so stalno namigovali… midva sva se pa zarotniško režala.
Pa – je bil od začetka njen namen drugačen, a se nisva zavohala v partnerskem smislu in sva postala prijatelja.
Včasih se zaveš da ne bi šlo in bi nekdo moral na silo… človek ti je pa vseeno blizu in simpatičen… in odnos razvijeta kot kolega oz.prijatelja.
Jaz sem tudi mislila, da sva samo prijatelja, res, da nisva imela “pogovora” o tem, ampak ko sva se spoznala je bil on zaseden, nato sem bila jaz, midva sva pa še vedno prijateljevala. Pa sem mu tudi zaupala o problemih pa vedno je poslušal, če je bilo kaj narobe in prepiri s fantom.
Vem pa ne, a imate moški radar, ampak, ker je vedel o problemih in dvomih iz moje strani, je to hitro izkoristil pa probaval. (pijan seveda)
Ampak sem se delala, da se ne spomnim, pa se zdaj še naprej frenda, oba samska.
Ne boste verjeli. Imel sem eno prijateljico. Midva se poznava že od najinega 14 leta. Po več letih sva se naključno srečala. Najprej sva šla na pičence. Potem me je pa punca odpeljala v stanovanje od njenih staršev. Seveda ko staršev ni bilo doma. Ko sem spoznal za kaj gre, sem ji lepo povedal, da iz te moke ne bo kruha. Pa mi danes ni žal. Drugače sem pa v življenju marsikaj počel.
ne razumem, kaj misliš s tem?
[/quote]
Ene so mi simpatične, ene pa ne. S simpatičnimi bi imel kaj bolj resnega kot “prijateljstvo” z nesimpatičnimi se ne družim. Ampak… jaz sem pač pr.s..c.
Mimogrede… niti na kofe ne hodim več. Je takoj foušarija. Jaaaaaaa z njo siii pa šeeeel z maaano pa noooočeš.
Sej teh je pa tko največ ane 🙂 Al pa so pripravljeni poslušat samo zato, ker si to žensko tok želijo 🙂
[/quote]
Hja… nekritično postavljanje ženske na piedestal je privzeta norma v naši družbi. Od tod tudi inherenten narcisizem večjega dela ženske populacije. Moški si to danes čedalje težje privoščimo. 😉
Hja… nekritično postavljanje ženske na piedestal je privzeta norma v naši družbi. Od tod tudi inherenten narcisizem večjega dela ženske populacije. Moški si to danes čedalje težje privoščimo. ;)
[/quote]
Gre bolj za lenobo. Komu se pa da poslušat jamranje….
Hja… nekritično postavljanje ženske na piedestal je privzeta norma v naši družbi. Od tod tudi inherenten narcisizem večjega dela ženske populacije. Moški si to danes čedalje težje privoščimo. 😉
[/quote]
Če vam do ene je ste pripravljeni nardit velik več kot tuki pišete. Ko imate čustva do ene bi vse nardil. In obratno mi ženske tud 🙂 Men to ni problem priznat. O moških narcisih bi se drugač tud velik lohk povedal.
partner je tisti, ki se z njim ne razumemo in se prepiramo, vendar ga ljubimo in z njim seksamo. prijatelj je tisti s katerim se razumemo, imamo veliko skupnega, nas je pripravljen vedno poslušati, ko jamramo čez partnerja, vendar z njim ne seksamo. ženske potrebujemo dobrega prijatelja, če hočemo zdržati s partnerjem. najboljši prijatelji so tisti, ki so v žensko vsaj malo zaljubljeni, zato mora pametna ženska poskrbeti da ga obdrži tako, da mu vedno daje malo upanja.
Če vam do ene je ste pripravljeni nardit velik več kot tuki pišete. Ko imate čustva do ene bi vse nardil. In obratno mi ženske tud 🙂 Men to ni problem priznat. O moških narcisih bi se drugač tud velik lohk povedal.
[/quote]
Ja, tako je, dokler te poganjajo hormoni. Ko jih zamenja pamet, se reči lotimo precej bolj pragmatično.
Danes, po vsem kar sem preživel, v odnos z žensko, ki mi povzroča “metuljčke”, ne bom vložil prav ničesar, če v odnosu ne morem pričakovati recipročnosti. Eni temu rečejo “premislek o njenem prispevku na skupno mizo”.
Lahko sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zvest in zanesljiv partner, amapak zakaj bi se silil tja, kjer druga stran tega ni sposobna zagotoviti v enaki meri?
Forum je zaprt za komentiranje.