Prijateljstvo med moškim in žensko ???
Bolj je vprašanje kako lahko ti trdiš, da tvoj prijatelj v tebi vidi samo prijateljico in nič več? Kot napisano – to lahko trdiš samo zase, zanj ne moreš, pa če se na glavo postavljaš.
[/quote]
Brez težav trdim, saj se večkrat tudi šali(va) na račun mojega izgleda in “oblin”.. pa tudi če nekdo pijan kaj probava to še čisto nič ne pomeni, saj se nekatere ženske pijane tudi poljubljajo npr., pa to ne pomeni da bi se rade dol dale ali p da niso več prijateljice.
Jaz sem prepričana, da bi mi povedal, če bi bilo iz njegove strani kdaj kaj več.
Brez težav trdim, saj se večkrat tudi šali(va) na račun mojega izgleda in “oblin”.. pa tudi če nekdo pijan kaj probava to še čisto nič ne pomeni, saj se nekatere ženske pijane tudi poljubljajo npr., pa to ne pomeni da bi se rade dol dale ali p da niso več prijateljice.
Jaz sem prepričana, da bi mi povedal, če bi bilo iz njegove strani kdaj kaj več.
[/quote]
:-))) Sveta naivnost :-))) Koliko pa si stara, če smem vprašat?
[/quote]
Kaj pa pravzaprav pomeni tako obnašanje potem?
[/quote]
Naivno…. In vino veritas!
Zelo očitno tvoj zastarel pogled na svet popolnoma onemogoča pot tvojemu razumu – če ta sploh obstaja. Ne, ne vrti se vse okoli sebe, oziroma se vsaj ne bi smelo. Moški ne želijo ˝pofukati˝ vsega kar vidijo, če pa to zate drži, pa bi se na tvojem mestu resno zamislila o tvojih potrebah. Nimfomanija je resnično stanje, ki se ti ga ni treba sramovati, vseeno pa bi lahko delal na tem da ga ukrotiš in premagaš.
Kot sem napisal: Podzavestna želja je vseprisotna, so pa ovire, oz. bolje – varnostni mehanizmi, ki moškemu preprečujejo, da bi ga primitivna podzavest popolnoma prevzela. Temu se reče socialziranost. 🙂
Zame pa ne skrbi, imam se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v oblasti in ne počnem reči, ki bi bile v nasprotju z mojim naborom moralnih vrednot. Sem primerno socializiran. 😉
Osebno imam 2 prijatelja, s katerima se nikoli niti za moment nisem videla v kakršnikoli intimni sceni, ker prav ničesar seksualnega v meni ne prebudita ob druženju z njima. Sta mi čist na istem nivoju kot ženske prijateljice, edino s to razliko, da se z njima pogovarjam, kako dejtata ženske, z ženskimi prijateljicami pa, kako dejtajo moške 🙂
Mene osebno pač redko kateri moški notranje premakne v smislu, da mi je všeč in iz tega razvijamo kaj več. Je pa tudi vedno tako, ko moškega spoznam, mi je že takoj seksualno všeč ali pa ni in tukaj se stvar zaključi. Nikoli se mi ne zgodi, da mi sprva ne bi bil in šele potem čez mesece ali leta postal. Kdor mi ni seksualno všeč pa tudi ne pomeni, da ni dober sogovornik in razvijeva prijateljstvo, katero je samo to in nič več.
Ampak tako funkcioniram jaz, verjamem, da drugi funkcionirate drugače. Najbolj neumno pa se mi zdi, da potem nekateri posplošujete in mislite, da vsi ostali funkcioniramo kot vi.
Osebno imam 2 prijatelja, s katerima se nikoli niti za moment nisem videla v kakršnikoli intimni sceni, ker prav ničesar seksualnega v meni ne prebudita ob druženju z njima. Sta mi čist na istem nivoju kot ženske prijateljice, edino s to razliko, da se z njima pogovarjam, kako dejtata ženske, z ženskimi prijateljicami pa, kako dejtajo moške 🙂
Mene osebno pač redko kateri moški notranje premakne v smislu, da mi je všeč in iz tega razvijamo kaj več. Je pa tudi vedno tako, ko moškega spoznam, mi je že takoj seksualno všeč ali pa ni in tukaj se stvar zaključi. Nikoli se mi ne zgodi, da mi sprva ne bi bil in šele potem čez mesece ali leta postal. Kdor mi ni seksualno všeč pa tudi ne pomeni, da ni dober sogovornik in razvijeva prijateljstvo, katero je samo to in nič več.
Ampak tako funkcioniram jaz, verjamem, da drugi funkcionirate drugače. Najbolj neumno pa se mi zdi, da potem nekateri posplošujete in mislite, da vsi ostali funkcioniramo kot vi.
[/quote]
Ti funkcioniraš tako, da takoj narediš selekcijo. Drugi tudi, samo si v primeru opcije mogoče pač pustijo manevrski prostor. Ti imaš pač črno-belo opcijo. Torej tvoja prijatelja sta v kategoriji ne, medtem ko si ti pri njima pa lahko na listi mogoče ali pa celo na listi da. Ne veš, zato lahko pišeš samo zase, ne pa za kogarkoli drugega. Tako iz dolgoletne prakse pa – večina moških ne bo prijateljevala z žensko, ki ne bo vsaj na listi mogoče. 🙂
[/quote]
Tudi jaz sem mislila tako dokler mi ni prijatelj ratal tako vsec da sem pustila fanta😅 samo da bi pa jaz kaj probavala pa mocno dvomim..
Sem bila tudi sama naivna in verjela da je možno pa sem na grd način izvedela da ni. Bivsi je dve leti govoril da ima samo kolegico, da sem nora da ne verjamem,… Na koncu se je izkazalo da me je prevaral z njo. Toliko o kolegicah. Sicer je v upanju da bova ostala skupaj prekinil stike in ona mu je pisala kako ji je žal da je izgubila tako dobrega prijatelja. Ha ha.. 🙂 punce ne nasedajte temu, ni vredno.
Na tem forumu se bo takoj našel kdo, ki bo zapisal: “Le zakaj bi se potem družil z žensko?!”
Čeprav: rad imaš lahko ljudi na več načinov, brez vključevanja spolnosti. Nenazadnje na istem temeljijo tudi sorodstvene vezi.
[/quote]
Sklepam, da imaš prav. Verjetno je to skupina ljudi, ki potem razlaga, kako so jim sorodniki odveč in se sprašuje, zakaj bi se morali družiti z njimi.
Podobno si upam sklepati tudi naprej – da je to verjetno tista skupina ljudi, katere velik del se ločuje, ko v zakonu pride do kakšne krize in ne dobijo “svoje doze” seksa; npr. da ženska zboli za par let ali kaj podobnega.
Forum je zaprt za komentiranje.