Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijatelji, ki so speljali partnerje….

Prijatelji, ki so speljali partnerje….

Odvisno od piscev, nekdo je razlagal, kako so pod nivojem ženske, ki se pogovarjajo o hujšanju, modi, lakiranju nohtov… :)[/quote]

Senza se je preimenovala v Bitko. :))[/quote]

A tebe malo paranoja daje, ali si samo pozabila, da me kao ignoriraš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Eh jej, jej:))

Misonkka pa kje ti hodiš ženska? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Antilopa, ti imaš vedno čudne poste. S čim se ukvarjaš…ccc.

ejej Antilopca, daj kaj boljšega. Saj znaš.. ali vsaj znala si

Na takšen način deluje v življenju.Zato pa nima prijateljice.Ne tukaj in ne v reali.

Druge ste pa seveda vse same svetnice.:)

Druge ste pa seveda vse same svetnice.:)[/quote]

Svetnice? Kakšno zvezo ima to?

Na takšen način deluje v življenju.Zato pa nima prijateljice.Ne tukaj in ne v reali.[/quote]

Res je, v življenju imam predvsem prijatelje. Mi zavidaš? :)))

EnTip, bom prepustila tem nezadovoljnim ženskam, da odprejo kakšno temo. Saj veš, kako težka je Goldfish.

EnTip, bom prepustila tem nezadovoljnim ženskam, da odprejo kakšno temo. Saj veš, kako težka je Goldfish.[/quote]
Pretežka 🙂

EnTip, bom prepustila tem nezadovoljnim ženskam, da odprejo kakšno temo. Saj veš, kako težka je Goldfish.[/quote]

Dolgočasna si.

Pretežka :)[/quote]

težka 1 tono

Pretežka :)[/quote]

težka 1 tono[/quote]

Ima 74 kg, podobno ko ima emšo.

Na takšen način deluje v življenju.Zato pa nima prijateljice.Ne tukaj in ne v reali.[/quote]

Res je, v življenju imam predvsem prijatelje. Mi zavidaš? :)))[/quote]

Pa še te prijatelje ti speljejo lovače in jih ujamejo na limanice z nosečnostjo.
Kaj bi ti bilo za zavidati? Neskončno odpiranje tem o samskosti in težavah povezanih s tem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close