Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijatelji, ki so speljali partnerje….

Prijatelji, ki so speljali partnerje….

M111 mi je dal iztočnico za novo temo, ko je napisal, da so moški večji zavezniki kot ženske. Zanima me, ali so pogostejši primeri, ko je prijatelj prijatelju prevzel dekle, žensko, ženo….ali primeri, ko je prijateljica prijateljici speljala moža, partnerja, fanta ipd.? Kaj menite? Meni se zdi, da je razmerje približno enako.

Še ena depresivna tema. Pejt kakat antilopca.

Aha, Antilopa ima same spletkarske teme. 🙂

Glej, ta forum ni ravno znan po znanstvenih temah, torej…..:)))

Mislim, da so ženske tu v prednosti. 🙂
Ženske raje spletkarijo, kot moški.

Menim, da je skrajni čas, da se še tebi kaj zgodi, antilopa.

Hvala za lepe želje. :))

Glej, ta forum ni ravno znan po znanstvenih temah, torej…..:)))[/quote]

Odvisno od piscev, nekdo je razlagal, kako so pod nivojem ženske, ki se pogovarjajo o hujšanju, modi, lakiranju nohtov… 🙂

Odvisno od piscev, nekdo je razlagal, kako so pod nivojem ženske, ki se pogovarjajo o hujšanju, modi, lakiranju nohtov… :)[/quote]

Senza se je preimenovala v Bitko. :))

Odvisno od piscev, nekdo je razlagal, kako so pod nivojem ženske, ki se pogovarjajo o hujšanju, modi, lakiranju nohtov… :)[/quote]

Senza se je preimenovala v Bitko. :))[/quote]

Bitka pa ni Senza, :), izogibajoča.

Hvala za lepe želje. :))[/quote]
Mislim, da je to bilo vabilo. Na spletko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala za lepe želje. :))[/quote]

Pri tebi je opazna neka zdolgočasenost, ki te vodi v odpiranje vedno novih teoretičnih tem. V tem si malo podobna starunklji.

Kadar Goldfish ni uradno na forumu, potem je uletela z nekim novim nickom. :))

lažje je babnico prijeti za rit, kot desca za jajca ☺

..ena zapoved pravi;ne želi žene svojega bližnjega….:)

Kaj pa če bejba bejbi bejbo spelje, al pa desc descu desca????
A smo moderna družba al ne?
Vsi enaki, vsi speljani!☺☺☺
Ne želi bližnjega žene, kaj drugim lajšal bi gorje. (Menart)

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

žal s časom (25+ let) vsi “prijatelji”, ki bi nekoč speljali mojo bejbo — so sedaj navadni prasci — me pustijo v mojem zosu – je nihče noče speljati niti za plačilo

Mislim, da je razmerje nekje 50-50.

Je pa bistveno, da se zavedamo, da vsak ima pravico, da se trudi za to, da doseže nekaj boljšega v življenju. In to velja na vseh področjih.
Tudi službo zamenjaš, če ti kdo ponudi boljše pogoje. :-))

Zato pa partnerstva ne jemljem kot nekaj samoumevnega. :-)))

Enkrat mesečno malce poklikam in poglej ga zlomka? Nisem se zmotila v moji že leto dni stari teoriji,da je naša Antilopa obična “baba”.Spletke oz.šimfarije. Ja, čestitke avtorju kopiranega stavka.

Še nekaj drugega Antilopa se ti dogaja.Tega ubogega M111 fehtariš na vse možne zvijače in pretege,samo da bi vskočil s kakšno repliko..Nekaj ti bom povedala,pa zameriš lahko sv.Petru če hočeš.
Ne moreš z njim na isti vlak.Njegova inteligenca presega tvoj nivo razmišljanja in delovanja.

Poskusil ti je razložiti..Me ne čudi,da ga nisi razumela.

Noben partnerjev prijatelj me ni nikoli osvajal. Imam pa kakšno dobro znanko, (bivšo) prijateljico, ki ji “svojega partnerja” ne bi zaupala… To se lahko interpetira na več načinov: sem imela partnerje, ki so bolj zanimivi (lepi?) kot sem jaz za njihove frende. Ne znam izbirati prijateljic (kokoši?). Sem preveč nezaupljiva … Ali pa je nekaj na tem, kar pravi M111.

Boljši pogoji so daljše noge ali pa večjo oprsje, še boljše pa nižji EMŠO, kajne? 😉 Pa otroke daš v posvojitev, če te jezijo. 🙂

Drugače pa se strinjam z razmerjem. Antilopa pogosto zaide v seksizem in se niti ne zaveda – bo morala tudi svoj spol vzljubiti in ne samo iskati napake na ženskah : ženske so spletkarske, soseda požira z očmi poročenega moškega in si oblizuje neokusno nalakirane ustnice, sodelavka si je nalakirala nohte z vpadljivim lakom…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A to da so boljši pogoji?
To je samo boljši in mlajši model, z večjimi felgnami, lepše oblikovanimi odbijači, ki pa ne zagotavlja, da se bo manj kvaril, da bo bolj zanesljiv, trpežen…
Da o ceni servisiranja sploh ne govorim. 🙂

Enkrat mesečno malce poklikam in poglej ga zlomka? Nisem se zmotila v moji že leto dni stari teoriji,da je naša Antilopa obična “baba”.Spletke oz.šimfarije. Ja, čestitke avtorju kopiranega stavka.

Še nekaj drugega Antilopa se ti dogaja.Tega ubogega M111 fehtariš na vse možne zvijače in pretege,samo da bi vskočil s kakšno repliko..Nekaj ti bom povedala,pa zameriš lahko sv.Petru če hočeš.
Ne moreš z njim na isti vlak.Njegova inteligenca presega tvoj nivo razmišljanja in delovanja.

Poskusil ti je razložiti..Me ne čudi,da ga nisi razumela.[/quote]

Draga Misonkka, tebe še tvoj mož ne šmirgla, kaj šele kdo drug. Si pač ena zagrenjena gospodinja.

Kao o vsem tem se boš ti spraševal, ko se ti bo ponudila priložnost nategnit lušno 20 letnico, lol.

Kar neke dobričine pa poštenjake špilate tu gor. Tale Watamaro, bi lahko komot zamenjal tistga fotra iz serije Seven Heaven.

Zopet ti s tem svojim kindergartenom a? Igraj se ti z njimi, če se želiš, saj ti nihče ne brani. :-)))

Seven Heaven … ta je pa dobra. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close