prihodnost anticepilcev
Anticepilka, 04.01.2022 ob 16:48
Pa vijis ko gre neka druzina vse do avta z totimi nagobcniki pa ko zaprejo vrata od avta te si komej dajo dol nagobcnikeeee hahahha
Se bolse tak ja kr se lahko okuzite od friskiga luftaaa lahko umrete res
Pazite se
???????
Ja ko vidiš vas anticepilce pa teoretike kak se norca delate iz ljudi ki umirajo pa ljudi ki se trudijo v bolnišnicah in delajo po 20 ur na dan, tolko ko še vi v življenju niste predelali, ste navadne pizde ki čepite doma pa pišete vaše bolane komentarje ki temeljijo na Facebook postih. Men to ni smešno ampak tragi komično lahko vas je sram gamad usrana.
Prav na smeh mi gre, kako vodeni cepljenci ne znajo razmišljati s svojo glavo. A vi sploh zastopite da je cepivo TESTNO? Testni zvarek, ki vas NE obvaruje pred corono?! Zvarek, ki ima posledice?!
Če bi bilo cepivo tako varno, ne bi cepljeni sploh smeli zbolevati, še manj pa umirati po cepljenju, ampak vi še kar svoje nakladate. Ali ste res tako zavistni necepljenim, ki si niso dali vbrizgat strupa ali so pa vaše možganske celice močno načete
lolipop905, 04.01.2022 ob 17:11
Prav na smeh mi gre, kako vodeni cepljenci ne znajo razmišljati s svojo glavo. A vi sploh zastopite da je cepivo TESTNO? Testni zvarek, ki vas NE obvaruje pred corono?! Zvarek, ki ima posledice?!
Če bi bilo cepivo tako varno, ne bi cepljeni sploh smeli zbolevati, še manj pa umirati po cepljenju, ampak vi še kar svoje nakladate. Ali ste res tako zavistni necepljenim, ki si niso dali vbrizgat strupa ali so pa vaše možganske celice močno načete
To testno si lahko nekam zabiješ
Budala, 04.01.2022 ob 16:58
Ja ko vidiš vas anticepilce pa teoretike kak se norca delate iz ljudi ki umirajo pa ljudi ki se trudijo v bolnišnicah in delajo po 20 ur na dan, tolko ko še vi v življenju niste predelali, ste navadne pizde ki čepite doma pa pišete vaše bolane komentarje ki temeljijo na Facebook postih. Men to ni smešno ampak tragi komično lahko vas je sram gamad usrana.
Ja, seveda delajo 20 ur. Štempljajo se mogoče za 20 ur. Saj vemo, kako to gre, ne?
Budala, 04.01.2022 ob 17:13
To testno si lahko nekam zabiješ
Cepiva so bila odobrena po skrajšanem postopku, s preskakovanjem testnih faz. Ne reci, da tega nisi vedela, preden si se cepila???? Sploh veš, da testne faze za cepiva še vedno potekajo? Trenutno četrta. Sploh veš, da nobeno zdravilo ne sme na trg, dokler ne da skozi vseh testnih faz, kar traja leta in leta, samo za ta cepiva so naredili izjemo, ker se je kao mudilo??? Ne reci, da tega ne veš, medtem ko druge posiljuješ s cepivi??? Od katerih BTW sta vsaj dve že skoraj iz obtoka, ker nista bila dovolj stestirana, da bi ugotovili, da dejansko ubijata ljudi???
In res. Vsem normalnim je v teh dveh letih povsem jasno, da cepljeni zbolevajo nenormalno. Se še spomnite obljub stroke in vlade, da boste po prvem odmerku 95 odstotkov zaščiteni? In to celo več let. se spomnite, da nikoli ni bilo govora o večkratnem cepljenju? Se spomnite, ko so govorili, da cepljeni ne bodo pristali v bolnici in da ne bodo zbolevali? In kaj imate zdaj od tiste 95% zaščite? Pol kurca vredno cepivo hvalite butli naivni. Zdaj se je začelo vse kazat in še boste videli kaj bo od tega. Na vašem mestu bi me bilo sram priznati, da sem šel po tretjo dozo. Če ne drugega vsaj utihnite in nas ostale pustite pri miru.
urban558, 04.01.2022 ob 18:12
Točno tako. Zato pa pravim, da je to plandemija debilnosti. Samo zaradi debilov, ki so nasedli lažnivi pokvarjeni manipulaciji, njihov načrt uspeva.
ali povedano drugače, 04.01.2022 ob 18:49
cepljeni so navadne pički*e, ki so podlegli cepivom. Verjamejo da so nedotakljivi, a hkrati jih je strah, da jih bo okužil zdravi človek. .. Če ste prejeli x število cepiv, zakaj potem strah? Zakaj smo vam zdravi ljudje trn v peti? Ker nismo prodali svojega življenja??
Ha? Edine pizde ste vi haha? mi vsaj mamo jajca pa se gremo cepit.. Kaj pa vi? Budalite se, jokate ko mali nezreli froci, izmišljujete si stvari da bi se počutili vsaj malo pomembno. Evo male pizde ki stisnejo rep med noge okrivijo pa vse druge.
Hjo, 04.01.2022 ob 19:17
Ha? Edine pizde ste vi haha? mi vsaj mamo jajca pa se gremo cepit.. Kaj pa vi? Budalite se, jokate ko mali nezreli froci, izmišljujete si stvari da bi se počutili vsaj malo pomembno. Evo male pizde ki stisnejo rep med noge okrivijo pa vse druge.
Hjo, dej ne spravljaj me v smeh, teme tu na forumu odpirajo sami cepilci in napadajo necepljene. Če bi res imeli jajca, bi razmišljali s svojo glavo, ne bi podlegli Jajotu, zdaj pa zbirate nalepke za vsako pikico v ramo.
tina510, 04.01.2022 ob 19:23
Hjo, dej ne spravljaj me v smeh, teme tu na forumu odpirajo sami cepilci in napadajo necepljene. Če bi res imeli jajca, bi razmišljali s svojo glavo, ne bi podlegli Jajotu, zdaj pa zbirate nalepke za vsako pikico v ramo.
Ja glih preberi nekaj tem ?
Oprostite – recite, da se temu svetu ni zmešalo do konca.
Izraelski premier Naftali Bennet je razkril preliminarne podatke študije o četrtem odmerku ali drugem poživitvenem odmerku cepiva proti covidu-19. Bennet je dejal, da četrti odmerek v tednu dni za okoli petkrat poveča število protiteles. Prvi rezultati tudi kažejo, da je četrti odmerek enako varen kot tretji. Študijo so opravili na 150 zaposlenih v bolnišnici Šeba pri Tel Avivu.
Čeprav v Izraelu STROKOVNJAKI svarijo, da toliko cepiva imunsko oslabljenim ŠKODI!!!
Ampak za zdravje gre, veste.
Koga sem že okužila, če sama še nisem zbolela? Razloži mi to prosim.
Poznam pa res veliko polno cepljenih, ki so zboleli v zadnjem mesecu. Ena je celo kužna skakala po toplicah, preden je ugotovila, da je pozitivna. O tem se seveda uradno ne govori.
Ampak grešni kozel mora biti nekdo, ki ne paše v okvir agende, zgodba stara kot človeštvo. Škoda edino, da se nekateri iz zgodovine ničesar ne naučite.
Oni ne mislijo, da širijo virus in da so za karkoli odgovorni! Oni mislijo, da se borijo za nas vse,… Jaz jim večkrat povem, da zame se naj ne,…
Forum je zaprt za komentiranje.