Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prihodnost anticepilcev

prihodnost anticepilcev

Kako se počutite anticepilci, ko ogrožate starejše in namerno širite smrtonostni virus? Vam je to v ponos, ko odgovarjate za življenje drugih? Enkrat kmalu, ko boste pobili babice in dedke in boste sami pristali na respiratorju, bodo vaši otroci pristali v sirotišnicah. Komaj takrat se boste zavedali svoje neumnosti in nekosristnega zavlačevanja. Svetujem vam, da se cepite, dokler še ni prepozno. Ne gre samo za vaše življenje.

Lp

Jaz bi se še slabše počutil, če bi se pustil nategnit 1x, 2x, 3x z zvarkom, ki naj bi mi garantiral imunizacijo in neprenašanje virusa, nato pa bi ugotovil, da sem kljub temu potencialni morilec babic in dedkov. Dvakrat nategnjeni. Prvič so vam lagali, drugič pa ste nevarnost za soljudi. Le kako spite.

Pri nas so stari starši nad 70. Ko so pritiskali naj se cepiva, sva vprašala na koga od njih lahko računava, da bo prevzel 200k kredita in financiral ter vzgajal 3 otroke pod 10 let do konca šolanja.

Noben se ni javil.

Odgovor na objavo uporabnika
love horses, 03.01.2022 ob 13:07

Kako se počutite anticepilci, ko ogrožate starejše in namerno širite smrtonostni virus? Vam je to v ponos, ko odgovarjate za življenje drugih? Enkrat kmalu, ko boste pobili babice in dedke in boste sami pristali na respiratorju, bodo vaši otroci pristali v sirotišnicah. Komaj takrat se boste zavedali svoje neumnosti in nekosristnega zavlačevanja. Svetujem vam, da se cepite, dokler še ni prepozno. Ne gre samo za vaše življenje.

Lp

vsak dan sem na respiratorju, to je narava.. ebo te virus.

(( https://www.skrivnostisveta.si/virus-mitolosko-bitje-lik-racunalniske-igre-ali-znanstvena-fantastika/ ))

Jaz za sankom ne vidim nic starih ljudi.

Glede na to, da mi v dveh letih ni uspelo staknit te smrtonosne zadeve (si ne delam utvar, da me ne more doleteti), nimam prav nobene slabe vesti. Čeprav se zdi, da je zaradi mene umrlo najmanj 50 ljudi. In to zato, ker se ne cepim, ker ne zbolim. Grozna sem, priznam.

Po drugi strani pa imamo primer v bližnjem sorodstvu, ko je cepljeni prinesel virus. Ja, poznam osebno. Kot poznam tudi osebo, ki je dvakrat zbolela kljub polni cepljenosti.

Kdo jih je več okužil? Jaz ali kakšen cepljen?

Res me zanima, kaj še mešajo v te zvarke, da ste cepilci tako zaslepljeni in brez lastne in predvsem zdrave pameti.

Ne bo je. Hahahaha

Zadnjic ko je bilo tisto soocenje opozicije na rtv… Tisto ko je bla alenka, zmago, mesec pa ostali… (Je bila tema tu o tem)

Noo…

So rekli… Da testirani so se najboljsi. Najbolj varni…

Je lukec tako ponizano in zalostno pogledal…

Le zakaj???

Kako se počutite anticepilci, ko ogrožate starejše in namerno širite smrtonostni virus?

Si bebav ali te plačujejo za te slaboumnosti???

Večina necepljenih se testira, tako da okužbe širijo manj kot cepljeni idioti z vsemi busterji vred. Večino bacilov natrosijo ravno cepljeni, ki nasedajo propagandi in mislijo, da je to ‘cepivo’ res cepivo. Ni res? Če ne, zakaj imajo najbolj precepljene države pravo eksplozijo okužb, vse bolj prisotno pa je tudi testiranje cepljenih? No, zakaj, ti intelektualna ameba??? Smrti povzročaš predvsem ti in tebi podobni!!!

Ne samo, da so ti zvarki zdravju nevaren nateg, ukrepi in lažna reklama za zvarke so povzročili vsaj 10x toliko smrti kot jo je in bi jo sicer korona. Tole plandemijo tako ali tako podpirajo samo še največji retardiranci in plačanci.

Tocno to kar pise v zgornjemu komentarju…

Moja mama ma eno druzinsko prijateljico… No in ona se je cepla… In zdej preden je bilo to s pct pogojem… Ko so pac hoteli uvest… Se pogovarjata po telefonu moja mama in ona… Pa pravi ta… Aj uj sad ce dati testiranje i za cepljene… Kao morat cemo se testirat…

Ej…

Ko sem jaz to slisal… Pa zavrelo je v meni… Pac zavrelo… Dobr da ni pocil telefon kako sem pogledal vanj…

Pa kaj ti mislis??? Halo? Seveda se moras testirat? Kaj si pa mislila??? Da zdej ne rabis nic ko si cepljena? Ne distance ne razkuzila ne kulture kasljanja ne nic… Halo???

Pober se.

Eto vam logike.

Znaš tko, 03.01.2022 ob 13:24

Zadnjic ko je bilo tisto soocenje opozicije na rtv… Tisto ko je bla alenka, zmago, mesec pa ostali… (Je bila tema tu o tem)

Noo…

So rekli… Da testirani so se najboljsi. Najbolj varni…

Je lukec tako ponizano in zalostno pogledal…

Le zakaj???

Ja zato ker so bedarije kvasili. V šoli so imeli testiranje, vsi negativni, nekdo sporoči isti dan da je zbolel, otroci se testirajo doma za vsak slučaj naslednji dan, pol razreda pozitivnega. Zelo varno, res, kljub maskam pa nevemkakšnim ukrepom. Če bi se testirali 1x na teden bi jih polovica tistih ki so bili brez znakov, od druge polovice jih je nekje pol le smrkalo veselo trosili naprej, prepričani da jim nič ni. A se kdo dejansko testira vsak dan? Pa dobro da smo plastične žličke ukinili in slamice ker bo zdaj na smetiščih prostor za teste.

kako se pa ti počutiš, ko je jasno da ti je propaganda rtv-ja

zasedla možgane?

Covid dobila od trikrat cepljenega oceta + cepljenega proti gripi. Najprej se je od njega nalezla dvakrat cepljena mama + cepljena proti gripi, na koncu sva zboleli se jaz in osemletna hci, obe necepljeni. Petletnica, ceprav je bila 10-dni z nama v karanteni, ni zbolela. Oce dobil covid od trikrat cepljenega prijatelja.

Oce in mama sta se sla testirat sele, ko sva midve s hcero dobili visoko vrocino in zjutraj bili pozitivni pri samotestiranju. Ker prej sta oba verjela, da je nemogoce, da bi imela covid.

Tako da virus raznasate naokoli skorajda izkljucno cepljeni, zaradi laznega obcutka varnosti!

PRedstavljaj si, da si v bolnici na kemoterapijah.

Na voljo imaš:

A) anticepilsko sestro, ki se testira vsak drug dan, ne more drugam, kot v trgovino po hrano in, ki mora v karanteno takoj, ko pride do kritičnega stika.

B) po vseh reglcih cepljeno sestro, ki je med šolskimi počitnicami obredla pol smučišč v okolici in se ne rabi testirat, če ima doma pozitivne otroke/partnerja, mora vseeno v službo, ker je cepljena.

Benz582, 03.01.2022 ob 13:54

Covid dobila od trikrat cepljenega oceta + cepljenega proti gripi. Najprej se je od njega nalezla dvakrat cepljena mama + cepljena proti gripi, na koncu sva zboleli se jaz in osemletna hci, obe necepljeni. Petletnica, ceprav je bila 10-dni z nama v karanteni, ni zbolela. Oce dobil covid od trikrat cepljenega prijatelja.

Oce in mama sta se sla testirat sele, ko sva midve s hcero dobili visoko vrocino in zjutraj bili pozitivni pri samotestiranju. Ker prej sta oba verjela, da je nemogoce, da bi imela covid.

Tako da virus raznasate naokoli skorajda izkljucno cepljeni, zaradi laznega obcutka varnosti!

Ne samo zaradi lažnega občutka varnosti in egoizma, ampak zaradi uničenega imunskega sistema, kot posledice strupenih zvarkov.

Več cepljenih = več obolelih.

PReklet debil kako širim in ogrožam druge, če sem že dve leti odkar traja ta nateg skoz zdrava, tud prehlada nisem imela, otroci tudi ne, medtem ko ste vi cepljeni debili non stop bolni, kašljate, bruhate, kihate in ste že najmanj 2x preboleli korono kljub vbrizganim cepivom. Vi cepljeni ste izvor vseh bolezni in pustite nas zdrave necepkjene na miru.

Zakaj anticepilcem taksna hudobija useka v glavo ?    Naprej jih zene agresija in hudoba.   Zalost na kvadrat !

Avtor, ne seri. Jaz ne okužujem nikogar!! Se pa vsekakor bojim, da me bo okužil kateri od cepljenih cepcev, saj gredo lahko povsod netestirani, čeprav se že dolgo ve, da cepljeni na veliko prenašajo okužbe! Na vsaki žurki jih je polno nagnetenih cepljenih.

KAKO PA TI SPIŠ, TE NIČ VEST NE PEČE? Se ne zavedaš, da se lahko okužiš in potem okužbo preneseš na koga rizičnega?

Anonimno 3210, 03.01.2022 ob 13:31

Kako se počutite anticepilci, ko ogrožate starejše in namerno širite smrtonostni virus?

Si bebav ali te plačujejo za te slaboumnosti???

Večina necepljenih se testira, tako da okužbe širijo manj kot cepljeni idioti z vsemi busterji vred. Večino bacilov natrosijo ravno cepljeni, ki nasedajo propagandi in mislijo, da je to ‘cepivo’ res cepivo. Ni res? Če ne, zakaj imajo najbolj precepljene države pravo eksplozijo okužb, vse bolj prisotno pa je tudi testiranje cepljenih? No, zakaj, ti intelektualna ameba??? Smrti povzročaš predvsem ti in tebi podobni!!!

Ne samo, da so ti zvarki zdravju nevaren nateg, ukrepi in lažna reklama za zvarke so povzročili vsaj 10x toliko smrti kot jo je in bi jo sicer korona. Tole plandemijo tako ali tako podpirajo samo še največji retardiranci in plačanci.

Ti pa si težki strokovnjak, tako zabit in nestrokoven, da butelj ne veš da je bacil – paličasta bakterija in ne virus.

In ti bi, ob tako katastrofalnem neznanju tematike, rad bil pameten, kdo širi okužbe?

Tukaj ste vsi ste smotani. Cepljeni in necepljeni. Vsi obtožujete “tiste druge”.

Kdor ima mal občutka za ostale okoli sebe, se bo testiral ne glede na to al je cepljen ali ne. In ljudje, ki so okoli mene, to tudi počnejo. Imam cepljene in necepljene prijatelje, a nihče ne hodi po svetu s simptomi, vsi se testirajo, če so bili v rizičnem stiku…

Najtežje v bistvu prenašam ljudi, ki so še ravnokar tulili, kako je testiranje škodljivo, grozno, kako se njihovi otroci že ne bodo testirali v šoli, ki … zadnje čase pa, kako so oni bolj odgovorni, ker se testirajo (ker pač niso cepljeni in brez testa nikamor ne morejo). Če bi vsak pri sebi naredil to, kar bi rad, da naredijo tudi ljudje okoli njega (pa naj bo to cepljenje, testiranje, maske, razkuževanje….) in hkrati poskušal razumeti tiste “druge”, zakaj so se odločili, kot so se, bi mili mogoče manj razcepljeni vsi skupaj.

Moram rečt, da ne metat vseh anticepilcev v isti koš. Eni se ne cepijo, ker imajo nek strah pred tem, ampak se pazijo, ne hodijo naokrog, se razkužuje itd. Potem imaš pa fanatike, ki bi se delali kot da ni nič in so proti vsem ukrepom in hodijo na veliko naokoli med ljudmi, po možnosti brez maske in še zakašljajo, da pokažejo kakšni frajerji so.

Potem imaš pa še cepilce, ki se kljub cepljenju pazijo, ne hodijo naokoli, razkužujejo itd. In take, ki so po cepljenju opustili vsako preventivo in zdaj mislijo, da so si kupili imunost in niso nič boljši od teh drugo opisanih anticepilcev, samo manjšo verjetnost imajo za težji potek bolezni.

Se je pa še skoraj vsak umiril, ko je covid dobil. Eni ne verjamejo, dokler ne izkusijo na lastni koži. No, eni morajo pa večkrat probat, ker jih v prvo ni dost zdelal. 😛

Sem tudi necepljena. Poznam kar nekaj takih. V glavnem se držimo pravil, se pazimo, redno se testiramo. Cepljeni se praviloma ne testirajo, zelo veliko ( vsaj 60%) jih hodi okrog brez mask, se zbirajo, žurirajo itd.itd. Če bo kdo “pobil” babice in dedke, bodo to prej oni.  Niso redki, ki so se okužili od cepljenih. Ne pozabit, da virus  (kljub cepivu) prenašajo, tudi če ne kažejo znakov.

To je pa malo butasta tema. Če nekdo ni cepljen, prvo ogroža s tem sebe. Tudi cepljeni širimo virus.

Če nekdo ni cepljen, prvo ogroža s tem sebe.

tole je malo za popraviti.

če nekdo JE cepljen ogroža sam sebe.

(zate, prevod: s cepivom je ogrozil svoj imunski sitem)

Prihodnost anticepilcev je svoboda. Prihodnost cepilcev pa je suženjstvo, v katerem ne boš mogel iz hiše brez Kurčeve kode.

Kaj boste izbrali ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close