Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prihodnost anticepilcev

prihodnost anticepilcev

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 04.01.2022 ob 14:14

Prihodnost anticepilcev je svoboda. Prihodnost cepilcev pa je suženjstvo, v katerem ne boš mogel iz hiše brez Kurčeve kode.

Kaj boste izbrali ?

Haha si siguren? ?

love horses, 03.01.2022 ob 13:07

Kako se počutite anticepilci, ko ogrožate starejše in namerno širite smrtonostni virus? Vam je to v ponos, ko odgovarjate za življenje drugih? Enkrat kmalu, ko boste pobili babice in dedke in boste sami pristali na respiratorju, bodo vaši otroci pristali v sirotišnicah. Komaj takrat se boste zavedali svoje neumnosti in nekosristnega zavlačevanja. Svetujem vam, da se cepite, dokler še ni prepozno. Ne gre samo za vaše življenje.

Lp

Da ne boste jokal čez par let, da niste vedli, da je poskusno cepivo, da da boste …

Žal

Anonimno 6553, 04.01.2022 ob 14:15

Haha si siguren? ?

Ja, sem siguren. Poglejte si Kitajsko.

Avtorček, nisem cepljen, nisem zbolel niti za prehladom v teh dveh letih. Ko grem o opravkih, se redno testiram. Če me boli glava in se malenkost slabše počutim, ne grem v družbo, se samotestiram. Kako te potem lahko jaz ogrožam, medtem ko ti,cepljen, se ne testiraš, lahko si kužen, pa sploh ne veš in to veselo širiš naprej. Če o te nategnili da se cepiš, ne pomeni da si bog i batina.

Poznam dve osebi, ki sta 2x cepljeni in obe zboleli za covidom, eden celo v hujši obliki. Tako da zatlači si to cepivo  r**

Ohoho, 04.01.2022 ob 14:16

Da ne boste jokal čez par let, da niste vedli, da je poskusno cepivo, da da boste …

Žal

A to ti je vedeževalec povedal?

Ne bom se cepil pika, 04.01.2022 ob 14:23

Avtorček, nisem cepljen, nisem zbolel niti za prehladom v teh dveh letih. Ko grem o opravkih, se redno testiram. Če me boli glava in se malenkost slabše počutim, ne grem v družbo, se samotestiram. Kako te potem lahko jaz ogrožam, medtem ko ti,cepljen, se ne testiraš, lahko si kužen, pa sploh ne veš in to veselo širiš naprej. Če o te nategnili da se cepiš, ne pomeni da si bog i batina.

Poznam dve osebi, ki sta 2x cepljeni in obe zboleli za covidom, eden celo v hujši obliki. Tako da zatlači si to cepivo  r**

No vsaj lepo si odgovoren.

Avtor, neizobraženo teslo si. Necepljeni ne ogroža nikogar bolj kot cepljeni, ker oboji zbolevajo. Informiraj se, potem pa kakaj po forumih brez da se smešiš.

nfdn, 04.01.2022 ob 14:28

Avtor, neizobraženo teslo si. Necepljeni ne ogroža nikogar bolj kot cepljeni, ker oboji zbolevajo. Informiraj se, potem pa kakaj po forumih brez da se smešiš.

V bistvu se bi ti mogel malo informirat preden kaj pišeš. Če se cepiš, prej tvoriš protitelesa ter posledično manj širiš virus naokoli to pa seveda velja teden ali več po cepljenju. Dejstvo je tudi to da če si necepljen imaš seveda več možnosti za težji potek bolezni, cepljeni seveda se lahko okuži in zboli vendar večina cepljenih preboli okužbo enako kot manjši prehlad ali pa sploh nima nobenih simptomov.

Ni ravno tako, 04.01.2022 ob 14:36

V bistvu se bi ti mogel malo informirat preden kaj pišeš. Če se cepiš, prej tvoriš protitelesa ter posledično manj širiš virus naokoli to pa seveda velja teden ali več po cepljenju. Dejstvo je tudi to da če si necepljen imaš seveda več možnosti za težji potek bolezni, cepljeni seveda se lahko okuži in zboli vendar večina cepljenih preboli okužbo enako kot manjši prehlad ali pa sploh nima nobenih simptomov.

Debilno fašistično. 🙂

robi9, 04.01.2022 ob 14:38

Debilno fašistično. 🙂

Hja zdaj pa debilno fašistično ne ? tipično

@ ni ravno tako,  tole pa ne bo čisto držalo. Soseda 2x cepljena, pred prazniki zbolela za covidom, ima hujšo obliko. Okužila še domače, mož ravno tako cepljen, sin ne. Se pravi zbolela za težjo obliko ter prenesla naprej. Tvoja teorija ne pije vode. Ne verjeti vsemu kar reče podkupljiva stroka

arrow473, 04.01.2022 ob 15:15

@ ni ravno tako,  tole pa ne bo čisto držalo. Soseda 2x cepljena, pred prazniki zbolela za covidom, ima hujšo obliko. Okužila še domače, mož ravno tako cepljen, sin ne. Se pravi zbolela za težjo obliko ter prenesla naprej. Tvoja teorija ne pije vode. Ne verjeti vsemu kar reče podkupljiva stroka

Prvič ni teorija ampak dejstvo. Drugič rekel sem da imaš manj možnosti ne pa nič možnosti. Preberi vredu drugič.

Pa pomembno je tudi to s katerim cepivom se cepiš. Praviš da je zbolela za hudo obliko, ti čist verjamem ampak kaj bi se zgodilo če se ne bi? Možnost je kar velika da bi lahko umrla.

Anonimno 7999, 04.01.2022 ob 15:24

Pa pomembno je tudi to s katerim cepivom se cepiš. Praviš da je zbolela za hudo obliko, ti čist verjamem ampak kaj bi se zgodilo če se ne bi? Možnost je kar velika da bi lahko umrla.

če se gospa ne bi cepila, bi mogoče imela blažjo obliko. Ta cepiva uničijo imunski sistem. Ne zdaj pisat, da je važno s kakšnim cepivom se je cepila. Stroka itak pravi da so kao vsa varna, vsi pa vemo da niso. Vsa so v testni fazi. Tisti ki želi, si naj vbrizgava strup v telo, jaz vem da si ga ne bom

Jaz nikogar ne ogrožam niti nikogar nisem s čim okužila. Od nekdaj skrbim zase in svoje zdravje, posledično tudi za zdravje drugega. Predvsem umivam roke, kar marsikdo še v teh zblojenih časih ne! Tako cepljen in netestiran s svojimi umazanimi tacami okužuje druge. Jaz sem negativna-ves čas. Drugače pa pozitivno realna oseba!!

?

lili877, 04.01.2022 ob 15:39

če se gospa ne bi cepila, bi mogoče imela blažjo obliko. Ta cepiva uničijo imunski sistem. Ne zdaj pisat, da je važno s kakšnim cepivom se je cepila. Stroka itak pravi da so kao vsa varna, vsi pa vemo da niso. Vsa so v testni fazi. Tisti ki želi, si naj vbrizgava strup v telo, jaz vem da si ga ne bom

Vir pa maš kje? Dejansko govoriš nekaj o čem nimaš pojma… Ti pa glih veš kako kaj deluje, daj ne se tu delat nekaj.

Anonimno 7999, 04.01.2022 ob 15:48

Vir pa maš kje? Dejansko govoriš nekaj o čem nimaš pojma… Ti pa glih veš kako kaj deluje, daj ne se tu delat nekaj.

Debilno fašistično, vir so dejstva, ki dokazujejo obolevanje cepljenih.

robi9, 04.01.2022 ob 16:11

Debilno fašistično, vir so dejstva, ki dokazujejo obolevanje cepljenih.

Malo si še kake druge besede poglej veš. Ti posodim slovar?

Ma jedi govna

Aaaa162, 04.01.2022 ob 16:14

Ma jedi govna

Nezreli otroci, patetično

Anonimno 7999 

kje imaš pa ti vir da cepivo pomaga???? Aja, ker stroka tako reče lol. Če bi rekli da je nebo zeleno, bi tudi to verjelo, pa čeprav veš da je modro

Hahahhahahhahahahahhahahahahahaahhahahahah crkujem od smeha na kerih drogah si ti majmun ?????????????

A zato se boste zdaj morali tudi cepljeni testirat?!

Pa vijis ko gre neka druzina vse do avta z totimi nagobcniki pa ko zaprejo vrata od avta te si komej dajo dol nagobcnikeeee hahahha

Se bolse tak ja kr se lahko okuzite od friskiga luftaaa lahko umrete res

Pazite se

???????

Hahajaja, 04.01.2022 ob 16:46

A zato se boste zdaj morali tudi cepljeni testirat?!

Za nfnd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close