Pri sosedih NIKOLI ne kuhajo!
Lenoba lena, 24.08.2025 ob 12:38
Kati626, 14.08.2024 ob 18:17
No, mi tudi kuhamo le takrat, ko smo ves dan doma. Navadno za vikend. Mož je v službi, jaz tudi. Večerjamo kaj lahkega. Mlajši sin je med letom v dijaškem. Če se nam slučajno je pica, jo naročimo. Vsekakor grem tudi v nedeljo raje na plavanje ali na motor, kot da bi ostajala doma zaradi kuhanja. Sin pa ni razvajenec in zna v najstniških letih tudi kuhati, če je slučajno sam doma. In glede na to, da sem med tednom vsaj 10 ur na dan odsotna zaradi službe, mislim da nisem lena, ker ne kuham. Moj prosti čas mi je pomemben in ga izkoristim za tisto, kar meni nejbolj uszreza. Kaj delajo drugi in kaj si o meni mislijo, ni moja stvar. Pika. Konec.
Kati, to so samo izgovori, imam 3 otroke, delam vsak dan cca.9 ur in vsak dan kuham in imamo pozno kosilo okoli 17-18 odvisno in potem še večerjo. Vse se da, če se hoče, samo organizirat se je treba.
Torej tebi se zdi ona lena, ker ne kuha? Je lepo napisala, da sta med tednom sama z možem in oba jesta kosilo v službi. A po tvoje bi morala zvečer kuhati na veliko? Tudi midva čez teden praktično ne kuhava, sin je študent in poskrbi zase. Imamo pa pogosto skuhane enolončnice, ki si jih midva odneseva v službo. Čez vikend pa kuhamo.
Kako veš, da kdo kuha, da ne kuha in predvsem, zakaj eno ali drugo? Dalje , koliko zaslužijo? Kako veš, avtorica? A ti kaj kuhaš doma? Mogoče ne, saj cele dneve špioniraš in loviš na ušesa. Raje kaj skuhaj.
*
Očitno tudi ti ne kuhaš, sicer bi vedelo, da je med kuhanjem dovolj časa tudi za druge stvari, sploh pri določenih vrstah jedi. Jaz zdajle ravno kuham lečino enolončnico z veliko zelenjave in hkrati klofam po tipkovnici.
Forum je zaprt za komentiranje.