Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preživljali bomo še nekaj Somalijk

Preživljali bomo še nekaj Somalijk

Whistney, če plačujemo za slovenske otroke, investiramo v svojo prihodnost. Če pa plačujemo za male islamiste in vedno nove pa nove, investiramo v svojo smrt.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 22.12.2021 ob 23:43

gjg, 22.12.2021 ob 23:32

Kokoši, 22.12.2021 ob 19:57

gjg, 22.12.2021 ob 19:40

Faila, 22.12.2021 ob 19:28

Fardosa jim je do sedaj pošiljala po 500 € v Somalijo.

Darujte ji ta denar. Življenje v Somaliji ni poceni:

IBAN: SI56 0284 3026 3945 425

BIC: LJBASI2X

Referenca: SI00 2021

Ja pa kaj še. Somalijke sodijo v Somalijo, mi jih nismo dolžni preživljati. Če so vam tako ljube, jih financirajte iz svojega žepa, sram pa vas je lahko da se igrate človekoljube in fehtate tuj denar.

Nekateri Ljudje ste taki prasci. Upam da ko bo 3 svetovna vojna, da boš s svojo družino ostal tu in ne hodil fehtat v tujino za pomoč.

A res ? Potem pa se vprašaj zakaj vsi rinejo k nam v Evropo, doma pa bi samo puške imeli v rokah in nič delali. Ne gre tako, Evropa si je zgradila socialne sisteme za svoje državljane, ki tukaj plačujejo davke in ne za prišleke, ki bi se iz tega sistema le napajali, vanj pa ničesar prispevali, saj tako nočejo delati. Poleg tega pa je dovolj priseljevanja in ti. lažnih beguncev, ki tukaj koristijo socialne podpore, najbolj ekstremistični pa izvajajo teroristične napade. Samo spomnimo se Pariza, Nice, Bruslja, Madrida, Londona, Barcelone, Berlina, Dunaja, kjer je bilo mrtvih in težje ranjenih na stotine nedolžnih ljudi. Jaz imam dober spomin in nikoli več ne smemo dovoliti prostega priseljevanja brez nadzora, saj gre za zaščito NAŠEGA, avtohtonega prebivalstva. In nehajte že vsiljevati Slovencem tujcev in jih poveličevati. Dovolj je bilo !

Daj nehaj ker se ne družiš z imigranti tako kot jaz in pol ne veš kakšni so.

Sicer pa dosti ljudi iz bližnjega vzhoda je vizualno lepih, postavnih in atletskih. Dobri geni za nas. Znano je da genska raznovrstnost pomaga pri zdravju in dobremu izgledu. Kaj a hočeš, da se slovenci še naprej gonijo med sabo, da bojo čez tisočletja zgledali kot incestuozni mutanti, ki bojo drkal na hollywoodske zvezde medtem ko bojo ostali gledali na nas kot na nepomembne kmetavzarje?

Nam, generaciji penzionistov očitate, da vam nismo zagotovili sedanjosti, ne dojamete pa niti najmanj, da se sami ropate prihodnosti.

Pa saj mulimanski naseljenci v Evropi (še posebej pa v Belgiji) javno govorijo, da je samo vprašanje časa, kdaj jih bosta živahna nataliteta in dodatno priseljevanje naredili za večino. Takrat pa bodo prevzeli oblast, razglasili islamsko državo in vpeljali šeriatsko pravo. In evropske civilizacije bo konec.

Zakaj pa vi ne poženete natalitete za rešitev Evrope? Taki desničarji, pa noben niti ženske nima, kaj šele otroka. Take fantazije nedolžnih fašistkov o beli rasi, nobeden pa ni sposoben niti petih otrok naštimat belih in vzdrževat jih.

Elefterios, 23.12.2021 ob 21:04

Whistney, če plačujemo za slovenske otroke, investiramo v svojo prihodnost. Če pa plačujemo za male islamiste in vedno nove pa nove, investiramo v svojo smrt.

Se opravičujem, sem malce predpraznično depresivna… Zadnje mesece vidim le kako gre drugim dobro… Mogoče tudi zaradi mojega mišljenja ampak si ne morem pomagat… No, v glavnem, če jaz investiram v otroke sodelavca, ali pa tistega s.p. -ja z bmw-jem sem kar prepričana da od njih ne bom imela nič. Se mi zdi da kar množično ustvarjamo goljufivce ki bojo študirali le to kako prinesti državo oktog. Ker je njihov oče tako počel pa se mu je izplačalo,… Moralne vrednote izumirajo, vidim pri nas v službi, pokleknili bi pred nekom le ker ima dober avto/hišo… Vse traparije so mu odpuščene. Obnašanje do, recimo, čitilk je pa podn. Te naj pa delajo in zaslužijo svojo plačo, pa še malce zviška jih bomo gledali… Ni v redu ta svet, res ne. In 10 Somalijk me pri tem najmanj moti.

Elefterios, 23.12.2021 ob 21:18

Pa saj mulimanski naseljenci v Evropi (še posebej pa v Belgiji) javno govorijo, da je samo vprašanje časa, kdaj jih bosta živahna nataliteta in dodatno priseljevanje naredili za večino. Takrat pa bodo prevzeli oblast, razglasili islamsko državo in vpeljali šeriatsko pravo. In evropske civilizacije bo konec.

Res je. Baba Vanga je prav napovedala. Leta 2050 se bo to zgodilo. Žalostno, da nič ne naredimo in se večini smilijo ti ‘ubogi’ migranti…

Najbolje je, da začnemo brati koran in se pripravljati…

Islam je kuga človeštva.

2022, 23.12.2021 ob 22:21

Res je. Baba Vanga je prav napovedala. Leta 2050 se bo to zgodilo. Žalostno, da nič ne naredimo in se večini smilijo ti ‘ubogi’ migranti…

Najbolje je, da začnemo brati koran in se pripravljati…

Potemtakem se nima smisla upirati če je Baba tako napovedala.

Jajo muslimanski izrode nima problema s tem. Dokazano podpira šiptarje in mudžahedine.

Whistney, 23.12.2021 ob 15:52

Me ne moti če bom plačevala za Somalijke. Moti me da nekdo ki kot podjetnik zasluži krepko več kot jaz, vozi boljši avto, stanuje v bajti za katero pove da je bilo treba ene 300 jurjev, jaz pa v stanovanju, plačuje manj vrtca kot jaz. Torej ga financiram tudi jaz. Ob tem se res ne bom zgražala če bo treba financirati še kakšno Somalijko. Pa “mi” Slovenci, kot da smo ena velika družina, ne vem zakaj bi morala “držati” s Slovenci?

tebe samo folžija daje in uživaš, če se najde še eden bolj reven kot ti. Pozabljaš pa, da en podjetnik prispeva mnogo več denarja v skupno blagajno v obliki davkov. Če pa dela na črno, pa lahko dela zato, ker mu drugi to omogočate. Pa zahtevajte račun, če imate jajca.

Pa tudi kar se otrok tiče, če te motijo drugi, pa si narodi svoje.

Do neke mere je treba pomagati ljudem v stiski. Prav je tudi, da se združi najožje družine (mati, oče, otroci). Seveda ob pogoju, da se aktivno asimilirajo, ob najmanjšem prekršku pa trajni izgon iz države. Da pa se nam navleče cela vas in žlahtna do 9. kolena, je pa nedopustno.

Rajši Somalijke ko pa antivakserje, sds-ovce in narkomane.

Simple168, 24.12.2021 ob 08:46

Rajši Somalijke ko pa antivakserje, sds-ovce in narkomane.

Kreten.

Faila Pašić Bišić itak izključno muslimane vlači v Slovenijo. Pa tudi sicer denar izključno muslimanom po svetu nakazuje. Ne vem, zakaj sta Slovenija in Občina Jesenice tako blesavi, da tej škodljivki denar dajata.

Poglejte si njene slike iz Teherana, je šla na konferenco ISLAMIC AWAKENING PROGRAM-a.

gjg, 22.12.2021 ob 23:55

Pa kaj si ti, da ti veš s kom se družim ? Imam več zgodb (večina neprijetnih), tako, da ne zavajaj.

Sicer pa noben te ne ovira, idi dol v Arabijo za vedno in se goni tam z arabci in afričani, upam, da ti njihov kurac tekne in pride čez usta ven.

Samo po tvojem pisanju je mogoče razbrati, da še v življenju nisi bil dlje od dalmacije in da ti ni jasno kakšen je svet.

baabaa, 24.12.2021 ob 09:48

Samo po tvojem pisanju je mogoče razbrati, da še v življenju nisi bil dlje od dalmacije in da ti ni jasno kakšen je svet.

kaj nam lahko ti pojasniš kak je ta naš svet, da ne bomo preveč v temi tavali?

qefge, 24.12.2021 ob 09:07

Kreten.

Nikakor nisem kreten. Zelo jasno namreč vidim, kdo uničuje družbo oziroma družbeni kapital v Sloveniji. To so sds-ovci, narkomani in trenutno tudi anivakserji.

Elefterios, 23.12.2021 ob 20:41

Gre za parazitiranje slovenske družbe in financiranje invazije islama na Evropo. V prvi vrsti skozi priseljevanje muslimanskih ilegalcev. V drugi pa skozi demografijo, ker se množijo kot podgane.

Kako? A ni jajo proti priseljevanju vseh motečih elementov?

1000x raje dam prostovoljno Somalijki z otrokom kot pa da mi kosovski doktor na vladi vleče denar avtomatsko iz žepov in državo rekordno kreditira.

Naj se vsi muslimani iz Evrope rajši naselijo v Afganistanu. Tam vlada islam in imajo tista svoja pravila. Naj grejo vsi tja in uživajo. Mi moramo samo zid okoli njih zgraditi.

Aja, tudi ko gre za finančno pomoč naj kar zaupajo svojemu velikemu alahu.

V Afganistan tudi Levico, LMŠ, SD, SAB in njihove volilce. Potem bo v Sloveniji red.

Ja, poleg musličev naj grejo v Afganistani tudi vsi levaki, ker jih podpirajo. Islam enostavno ne spada v Evropo, ker je demokraciji škodljiva totalitarna ideologija. Razen če levaki Evropo načrtno uničujejo.

Posebej pa naj se izseli v Afganistan Jankovića, ker je omogočil gradnjo katarske mošeje. Tako smo fasali vališče terorizma na Slovenskem.

Posebej pa naj se izseli v Afganistan Jankovića, ker je omogočil gradnjo katarske mošeje. Tako smo fasali vališče terorizma na Slovenskem.

Itak bojo zdaj hoteli še nove in nove džamije. K se bojo samo še bolj množično naseljevali k nam in se na naše stroške množili kot podgane.

Pri nam so še šipci problem, pa gre za manj inteligentne belce. Potem pa naj skrbimo za Somalijce? LOL.

Oni pomagajo tem “beguncem” po Ljubljani pa kopica brezdomcev, ki iščejo hrano po smeteh. Tem pa ne bi pomagali iz preprostega razloga, ker so skrajno leva politična organizacija.

Domov bi jih poslali, pa bi jim tam pomagali, tako pa iz stotine miljonov revežev izberejo in privlečejo sem izbrance, in temu pravijo humanitarnost.

Bi kdo od vas dal svojem sosedu vsak mesec 50€. Če je odgovor ne, zakaj bi pa plačevali višje davke za tujce, če sosedu ne bi dali vsak mesec 50€.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close