Preživljali bomo še nekaj Somalijk
Kdo me zaposli za nedoločen čas za 3000 €?
ADRA začenja akcijo za združevanje Fardosine družine iz Somalije
Faila, 22.12.2021 ob 19:28
Fardosa jim je do sedaj pošiljala po 500 € v Somalijo.
Darujte ji ta denar. Življenje v Somaliji ni poceni:
IBAN: SI56 0284 3026 3945 425
BIC: LJBASI2X
Referenca: SI00 2021
Ja pa kaj še. Somalijke sodijo v Somalijo, mi jih nismo dolžni preživljati. Če so vam tako ljube, jih financirajte iz svojega žepa, sram pa vas je lahko da se igrate človekoljube in fehtate tuj denar.
gjg, 22.12.2021 ob 19:40
Ja pa kaj še. Somalijke sodijo v Somalijo, mi jih nismo dolžni preživljati. Če so vam tako ljube, jih financirajte iz svojega žepa, sram pa vas je lahko da se igrate človekoljube in fehtate tuj denar.
Nekateri Ljudje ste taki prasci. Upam da ko bo 3 svetovna vojna, da boš s svojo družino ostal tu in ne hodil fehtat v tujino za pomoč.
Naj se financira sama, 22.12.2021 ob 20:01
Saj ne fehtamo Slovenci, ona fehta nas, Slovence!
Še enkrat preberi post, na katerega odgovarjaš.
In, iskreno rečeno, da se vam da jahat na tujem trpljenju. Koliko Somalijk bi lahko preživljali s tistim 1,5 mio? Dejte no, ljudje.
Kokoši, 22.12.2021 ob 19:57
Nekateri Ljudje ste taki prasci. Upam da ko bo 3 svetovna vojna, da boš s svojo družino ostal tu in ne hodil fehtat v tujino za pomoč.
A res ? Potem pa se vprašaj zakaj vsi rinejo k nam v Evropo, doma pa bi samo puške imeli v rokah in nič delali. Ne gre tako, Evropa si je zgradila socialne sisteme za svoje državljane, ki tukaj plačujejo davke in ne za prišleke, ki bi se iz tega sistema le napajali, vanj pa ničesar prispevali, saj tako nočejo delati. Poleg tega pa je dovolj priseljevanja in ti. lažnih beguncev, ki tukaj koristijo socialne podpore, najbolj ekstremistični pa izvajajo teroristične napade. Samo spomnimo se Pariza, Nice, Bruslja, Madrida, Londona, Barcelone, Berlina, Dunaja, kjer je bilo mrtvih in težje ranjenih na stotine nedolžnih ljudi. Jaz imam dober spomin in nikoli več ne smemo dovoliti prostega priseljevanja brez nadzora, saj gre za zaščito NAŠEGA, avtohtonega prebivalstva. In nehajte že vsiljevati Slovencem tujcev in jih poveličevati. Dovolj je bilo !
gjg, 22.12.2021 ob 23:32
A res ? Potem pa se vprašaj zakaj vsi rinejo k nam v Evropo, doma pa bi samo puške imeli v rokah in nič delali. Ne gre tako, Evropa si je zgradila socialne sisteme za svoje državljane, ki tukaj plačujejo davke in ne za prišleke, ki bi se iz tega sistema le napajali, vanj pa ničesar prispevali, saj tako nočejo delati. Poleg tega pa je dovolj priseljevanja in ti. lažnih beguncev, ki tukaj koristijo socialne podpore, najbolj ekstremistični pa izvajajo teroristične napade. Samo spomnimo se Pariza, Nice, Bruslja, Madrida, Londona, Barcelone, Berlina, Dunaja, kjer je bilo mrtvih in težje ranjenih na stotine nedolžnih ljudi. Jaz imam dober spomin in nikoli več ne smemo dovoliti prostega priseljevanja brez nadzora, saj gre za zaščito NAŠEGA, avtohtonega prebivalstva. In nehajte že vsiljevati Slovencem tujcev in jih poveličevati. Dovolj je bilo !
Daj nehaj ker se ne družiš z imigranti tako kot jaz in pol ne veš kakšni so.
Sicer pa dosti ljudi iz bližnjega vzhoda je vizualno lepih, postavnih in atletskih. Dobri geni za nas. Znano je da genska raznovrstnost pomaga pri zdravju in dobremu izgledu. Kaj a hočeš, da se slovenci še naprej gonijo med sabo, da bojo čez tisočletja zgledali kot incestuozni mutanti, ki bojo drkal na hollywoodske zvezde medtem ko bojo ostali gledali na nas kot na nepomembne kmetavzarje?
Kokoši, 22.12.2021 ob 23:43
Daj nehaj ker se ne družiš z imigranti tako kot jaz in pol ne veš kakšni so.
Sicer pa dosti ljudi iz bližnjega vzhoda je vizualno lepih, postavnih in atletskih. Dobri geni za nas. Znano je da genska raznovrstnost pomaga pri zdravju in dobremu izgledu. Kaj a hočeš, da se slovenci še naprej gonijo med sabo, da bojo čez tisočletja zgledali kot incestuozni mutanti, ki bojo drkal na hollywoodske zvezde medtem ko bojo ostali gledali na nas kot na nepomembne kmetavzarje?
Pa kaj si ti, da ti veš s kom se družim ? Imam več zgodb (večina neprijetnih), tako, da ne zavajaj.
Sicer pa noben te ne ovira, idi dol v Arabijo za vedno in se goni tam z arabci in afričani, upam, da ti njihov kurac tekne in pride čez usta ven.
gjg, 22.12.2021 ob 23:55
Pa kaj si ti, da ti veš s kom se družim ? Imam več zgodb (večina neprijetnih), tako, da ne zavajaj.
Sicer pa noben te ne ovira, idi dol v Arabijo za vedno in se goni tam z arabci in afričani, upam, da ti njihov kurac tekne in pride čez usta ven.
Na mrtve v terorističnih napadih pa se požvižgaš a ne ? Da ne govorim, da je s tujim kurcem (denarjem) lepo opletati. Imaš možnost, da vse te tvoje prijatelje preživljaš, vendar izključno s SVOJIM denarjem, ne z denarjem drugih ! Ko boš to naredila, pa imaš možnost pridigati drugim, prej pa nikakor. Davkoplačevalski denar, ki ga zaslužijo NAŠI ljudje, pa nikoli in nikdar ne sme iti za tuje ljudi. Še najmanj pa boš o tem ti odločala !
Desperadodajka, 23.12.2021 ob 00:11
Tukaj opeva socialni sistem za “naše” ljudi, da je to za naše reveže, ne za pritepence, v drugi temi pa tuli, da so (naši) socialci sami lenuhi, ki si zaslužijo brco v rit, socialo pa ukinit.
Ja socialci naši, budalo, a veš o čem govorim. Reveži, ki potrebujejo pomoč so invalidi, bolni in starejši. Ti res rabijo pomoč. Ostali pa naj gredo delat in služit, ne živeti na račun drugih in jih izkoriščati. To je najlažje, se pa počasi pipica denarja zapira in končuje lepo obdobje za takšne. Še kaj hočeš ti radodajka ?
gjg, 23.12.2021 ob 00:04
Na mrtve v terorističnih napadih pa se požvižgaš a ne ? Da ne govorim, da je s tujim kurcem (denarjem) lepo opletati. Imaš možnost, da vse te tvoje prijatelje preživljaš, vendar izključno s SVOJIM denarjem, ne z denarjem drugih ! Ko boš to naredila, pa imaš možnost pridigati drugim, prej pa nikakor. Davkoplačevalski denar, ki ga zaslužijo NAŠI ljudje, pa nikoli in nikdar ne sme iti za tuje ljudi. Še najmanj pa boš o tem ti odločala !
In ti boš rekel, da si se družil z imigranti in jih spoznal kot ljudi????????????????????????
Ko je bila vojna na balkanu smo sprejeli premalo NAŠIH BIVŠIH SODRŽAVLJANOV s katerimi smo si delili mnogo vse do JEZIKA IZ ISTE JEZIKOVNE JUŽNOSLOVANSKE SKUPINE.
In kdo misliš, da bo šel k nam delat? Zahodno evropejci in skandinavci? Še južnaki bojo raje šli na zahod ali v Nemčijo in ne v Slovenijo. Ali bo treba na koncu filipince uvažat?
Ali boš ti vzgajal hčerko za čistilko in sina za smetarja?
Kokoši, 23.12.2021 ob 00:19
In ti boš rekel, da si se družil z imigranti in jih spoznal kot ljudi????????????????????????
Ko je bila vojna na balkanu smo sprejeli premalo NAŠIH BIVŠIH SODRŽAVLJANOV s katerimi smo si delili mnogo vse do JEZIKA IZ ISTE JEZIKOVNE JUŽNOSLOVANSKE SKUPINE.
In kdo misliš, da bo šel k nam delat? Zahodno evropejci in skandinavci? Še južnaki bojo raje šli na zahod ali v Nemčijo in ne v Slovenijo. Ali bo treba na koncu filipince uvažat?
Ali boš ti vzgajal hčerko za čistilko in sina za smetarja?
Ja dela se primite, pa ne bo treba drugih uvažati. Ne pa da od vašega dela ni nobene koristi.
Kokoš zdaj pa idi spat zraven ostalih kokoši v kokošnjak .
Me ne moti če bom plačevala za Somalijke. Moti me da nekdo ki kot podjetnik zasluži krepko več kot jaz, vozi boljši avto, stanuje v bajti za katero pove da je bilo treba ene 300 jurjev, jaz pa v stanovanju, plačuje manj vrtca kot jaz. Torej ga financiram tudi jaz. Ob tem se res ne bom zgražala če bo treba financirati še kakšno Somalijko. Pa “mi” Slovenci, kot da smo ena velika družina, ne vem zakaj bi morala “držati” s Slovenci?
Izgnat nazaj, 23.12.2021 ob 19:32
Samo moraš vedeti, da se bodo tem Somalijkam “dogodili” vedno novi in novi sorodniki, tko kot onomu Ahmadu in ostali gamadi.
Me ne moti, zakaj bi me. Imam sodelavca, 4 otroke, na bolniški non stop. Seveda delodajalec ne bi zaposloval. In kaj me naj bi motila žlahta Somalijke. Plačujemo temu, plačujemo nekomu drugemu,… Vedno so bili in bojo ljudje ki garajo in tisti ki iščejo bližnjice. Žalostno da nekatere kar vnaprej označimo za nebodigatreba, druge pa poveličujemo ker je tako dober mož in oče, skrbi za vse (na šihtu pa, prešteto, 36x v enem letu)
Forum je zaprt za komentiranje.