Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preveč “dober” mož

Preveč “dober” mož

Odgovor na objavo uporabnika
Moški so čedalje bolj iznajdljivi, 17.11.2021 ob 12:26

Odgovor na objavo uporabnika
mogoče naivna, 17.11.2021 ob 11:40

Hvala za mnenja.

No, nimam ga namena zapustiti. Tako da izgovora ne iščem. Samo zadnje čase imam pač čuden občutek o njem. Da on v resnici ni oseba, kakršna mislim, da je. In od tega bežim v mislih.  Tako kot ena piše- pretiran nadzor nad mano, jaz pa nad njim nič – niti nočem. Nisem takšna.

Ves prosti čas – vedno on in jaz, nobenih prijateljev, nobenih tretjih oseb. Čudi me tudi, ker on nima nobenih prijateljev. Če ga sodelavci povabijo na kavo, vedno zavrne. Pravi, da je raje z mano in da je dragocena vsaka minuta.

Moj ljubček je bil čista kopija tvojega moža. Samo da je ta nadzor izvajal tudi nad mano ne samo nad ženo. Sporočila za vsak drek: Si že doma, da me ne bo skrbelo? Kako je v službi? Si že bila na kosilu? Kako si? Jaz sem šel sedaj v trgovino za ženo, pa bi se še k tebi oglasil… Telefon zaprt z geslom. Če so družinsko kam šli pa: Nič mi pisati, ti javim ko bom prost. Ah ja…

ma to ni iznajdljivost, to je bolnost – vsi znaki psiho  oz. sociopatstva. Nadziranja vseh oseb okoli sebe… Doma imet fasado za javnost, ker je noči razbiti ( žena, otroc, družina -vse pod nadzorno oblastnišpko kontrolo), potem se gre prešušstvo, kjer nadziral na štrikcih tudi to osebo. Še dobro, da se nisi globje z njim spentljala ( sprejela njegovo seme ničevosti). Taki so navadni iuzkoriščevalski slabiči, ki živijo samo za fasado za javnost, da jih drugi imajo za sposobne, uspešne, poželjive; samo to gladi njihov izprijeni ego.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close