Prevaral sem punco na morju
Ma dej ne moralizirejte. Pač sta se kresnla in je to to. Če ni nekih čustev zraven, nobenga boga ne briga kaj je bilo. Kakor si vzameš zadeve. Eni ne morejo živet, če samo pogledajo drugega in ne povejo partnerju. Lah si pa vzameš pač kot telovadbo in popestritev. Ko bomo 70+ in vsi oveneli nam bo žal za mikavne priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Ena pikica prahu v celem vesolju si, ne si gnat k srcu teh stvari in uživaj življenje. Ne bodi pa potem kreten in osbojat ali zganjat foušijo, če bo tvoja želela kakšno popestritev.
Teta Justi, 25.07.2021 ob 13:59
Jazsemalipsihopat, 25.07.2021 ob 08:36
Na morju sem prevaral punco z drugo. Šli smo na morje s kolegi, punco sem tudi povabil pa je šla na dekliscino. Zdej pa ma, pa bi sla zraven.
Nevem a naj ji sploh povem za to. Vem da bo zveza propadla, če bo izvedela. Razmišljam, da zadržim zase.
Ostani sam, če ne moreš zadržati pitona v hlačah.
To je najbolj pošteno do vseh vpletenih.
Pa da se ne bi kdaj slučajno omislil družino in otroke.
Ker NISI primeren za to.
Tok da veš.
hahahahah, a tisti z družinami: beri: otroci: PA NE VARAJO? popravi me če se motim?
OF, 31.07.2022 ob 20:49
Ma dej ne moralizirejte. Pač sta se kresnla in je to to. Če ni nekih čustev zraven, nobenga boga ne briga kaj je bilo. Kakor si vzameš zadeve. Eni ne morejo živet, če samo pogledajo drugega in ne povejo partnerju. Lah si pa vzameš pač kot telovadbo in popestritev. Ko bomo 70+ in vsi oveneli nam bo žal za mikavne priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Ena pikica prahu v celem vesolju si, ne si gnat k srcu teh stvari in uživaj življenje. Ne bodi pa potem kreten in osbojat ali zganjat foušijo, če bo tvoja želela kakšno popestritev.
To je to! Znat sprejet, razumet in spregledati.
Jaaaa eni se pač ne cente. Jaz preko prevare NE GREM, katera pa lahko, nima spoštovanja do sebe in teh je 80%, denar…
Nasvet: ne povedat, sledi bruka.
Zofka621, 01.08.2022 ob 10:13
Povej po resnici. In te bo pustila, ker si zasluzi boljsega.
Ne bo ne bo te pustila. Nikoli jih ne zapustijo (samo glumijo), pol pa lepo dalje prenašajo varanje, moški pa jah so samo bolj previdni pri varanju.
Če ji sam poveš sledi “flancanje”, kako te je fest pekla bla bla bla…itak, da bo oprostila na tebi pa je kaj si sploh želiš? Da te pusti ali?
Iskreno., 02.08.2022 ob 14:13
Vse picke neki pametne, da smo vsi tipi isti a fukate se okol da bog pomagi… Ne bodte hinavske. Js svoje nikol nism prevaru, pogledam pa vsako k je dobra. So what… Vazn, da svojo pofukas kokr je treba, da je mir.
Ne bodte prevec pametni.
Lp
Res je tole, sam kaj ko nas tile domači PETELINČKI ne pofu*…kot bi morali: pa skočimo malce na okrog, kakšnemu kamiondžiji na oneta it., naprej
Anonimno 7791, 17.09.2021 ob 14:11
Če ti je res žal, raje ne povej, zadrži zase in sam pri sebi priseži, da tega več nikoli ne boš naredil. Razišči razloge, če sploh so, če si to naredil. Očitno imaš punco rad, videl si, da sosedova trava ni nič bolj zelena tako da iskreno dalje.
Ja samo da ne bo ljubimka enkrat prisla na vrata z otrokom, pol bo pa babi film pocil ?????
Forum je zaprt za komentiranje.