Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevaral sem punco na morju

Prevaral sem punco na morju

Na morju sem prevaral punco z drugo. Šli smo na morje s kolegi, punco sem tudi povabil pa je šla na dekliscino. Zdej pa ma, pa bi sla zraven.

Nevem a naj ji sploh povem za to. Vem da bo zveza propadla, če bo izvedela. Razmišljam, da zadržim zase.

Če si jo enkrat, jo boš še večkrat. Prehitro ti zadiši druga češplja. No, mogoče je pa ona na tej dekliščini tudi tebe. No, upam da te je in sta si bot 😉 ?

Kaj bi ji povedal, da si vohal drugo lulo…  a daj no maš 16 let…

Jaz pa fanta. Kaj je vecji greh?

če boš povedal je konec zveze veze do katere bo slej kot prej prišlo, pa tud, če ji nikoli ne poveš. Eni ljudje niso za to, da so stalno ob istem partnerju, edino.., če nimajo možnosti na tržišču, ali imajo zdravstvene probleme jim ne preostane drugega kot zvestoba, ker živijo v nekem mehurčku v okolici v kateri živijo. Če si zdrav in pokaš od energije… se nezvestoba preprosto zgodi, na žalost.

Odgovor na objavo uporabnika
Jazsemalipsihopat, 25.07.2021 ob 08:36

Na morju sem prevaral punco z drugo. Šli smo na morje s kolegi, punco sem tudi povabil pa je šla na dekliscino. Zdej pa ma, pa bi sla zraven.

Nevem a naj ji sploh povem za to. Vem da bo zveza propadla, če bo izvedela. Razmišljam, da zadržim zase.

Ostani sam, če ne moreš zadržati pitona v hlačah.

To je najbolj pošteno do vseh vpletenih.

Pa da se ne bi kdaj slučajno omislil družino in otroke.

Ker NISI primeren za to.

Tok da veš.

Se hvališ ali kaj drugega!

Mi smo nekoč tolkli dol vse, kar je bilo možno!

Teta Justi, 25.07.2021 ob 13:59

Ostani sam, če ne moreš zadržati pitona v hlačah.

To je najbolj pošteno do vseh vpletenih.

Pa da se ne bi kdaj slučajno omislil družino in otroke.

Ker NISI primeren za to.

Tok da veš.

Kakega pitona? Večina naših fantov ima smokija v hlačah. 🙁

Povej ji iskreno in pojdi s tisto ki si jo prevaral.

Upam, da si nase zelo ponosen. Vsaka čast.

sosedaLojzka, 25.07.2021 ob 15:17

Kakega pitona? Večina naših fantov ima smokija v hlačah. 🙁

Jahh no, predvidevam…ker eni imajo raztegnjene …eni pa raztegljive.Iz smokija včasih pride tudi čudo…hehe…

???? troo

Žal mi je za vašo partnerico. Sedaj kar je prva in najpomembnejša stvar je, da ji to poveste in zaključite zvezo. Za njeno in vaše dobro. V kolikor si morda nekoč še želite resno zvezo pa naredite kar se lahko, da boste dovolj zreli in pripravljeni nanjo. V kolikor to ne boste storili pa se raje spustite v zvezo odprtega tipa.

Ne se sekirat, saj ona je tudi obdrzala zase

Ja itak…. Tipično za moške…. Potem pa ženske vedno izpadejo najhuje…. Če misliš ostati z njo ji ne povej… Itak pa, če si jo enkrat prevaral jo boš sigurno se kdaj…. Tko, da ji raje daj prosto pot, da sreča takega, ki jo jo cenil…!!!! Saj veš prilika dela tatooje….

torej je zdaj ona kriva, da si ti šel na morje s kolegi in tam poseksal drugo? ker pač ni šla s tabo in tvojimi kolegi?

Če ti je do zveze, bodi tih in pozabi. Če te kdo izda , zanikaj in laz do konca.

Če priznas, nikoli ne bo več kot je bilo.

Če se ti jebe, in nisi resen, povej resnico.

Ne se sekirat. Tudi jaz sem mojo bivšo, nekoč, daleč nazaj, ko ni hotela slišati, da nisva za skupaj. Najel sem lahko damo, ki je prišla k meni domov točno uro prej, kot je ona prihajala iz službe.   Seveda naju je dobila v postelji  sredi akcije, ko mi ga je ravno vlekla.  Nikoli ne bom pozabil njene prebledele face, kako je samo strmela v naju in ni niti nič pisnila, se samo pobrala iz hiše za vekomaj. Sedaj imam končno mir pred njo.

Varanje je dvoumna reč. Zakaj se recimo s punco nisi v naprej dogovoril za odprto zvezo? Tako je ne bi prevaral, saj bi šlo za dogovor!

Pred nekaj tedni sem na tem forumu že pisal o zvestobi, zato le kopiram zapis.

donporleone, 12.07.2021 ob 15:47

Ivfd m, 12.07.2021 ob 13:10

donporleone, 12.07.2021 ob 12:57

Ivfd m, 12.07.2021 ob 12:26

donporleone, 12.07.2021 ob 12:15

Hahahahahaha, 11.07.2021 ob 18:47

donporleone, 11.07.2021 ob 17:21

Teorija853, 11.07.2021 ob 16:14

Počel ravno to, zdaj je bivši. Bi ženski moralo biti sprejemljivo ko pove da hodijo z frendi gledat druge riti v bič bar?

Samo gledat ali tudi kaj preizkusit? Smo morda še vedno tam, ko misli in besede nekatere izenačujete z dejanji?

Bi tebi bilo ok, da si tvoja hodi ogledovat druge qurce?

Vse je stvar medsebojnega dogovora. Podobno kot varanje ni varanje, če npr. moški s svojo nezvestobo predhodno seznani žensko in ona temu ne ugovarja (recimo še pred začetkom resne zveze).

Varanje je varanje, vedno. Samo ljudje, ki se ne cenijo, pa pristanejo na tak “dogovor”.

Zakaj tako meniš? Kaj pa odprte zveze in zakoni?

Dejstvo je namreč, da vsiljeni oz. priučeni koncept monogamije ni naraven. Samo poglejmo si živalski svet, kjer ima recimo bik na paši najbrž več kot le eno kravo.

CE nekomu ni za bit z mano, ima proste roke, da gre. Nimam problema bit sama, ce mi ze ni dano bit z nekom, ki me spostuje.

Ne razumem od kod vzporednica med spoštovanjem in zvestobo!

Še teoretični vidik za lažje razumevanje.

Da povzamemem tezo napisano v, če se ne motim Lady (res dolgo časa nazaj). Uporabni del populacije, ki se lahko pohvali z dvema glava pač ne mora biti zvest! Imamo namreča kakor zveste (KZ), katerih skoki čez plot so dokaj redki (morda enkrat letno) in naključni (nenačrtovani) ter kakor nezveste (KNZ), ki se na avanture podajajo precej pogosteje in jih dojemajo kot nekakšen hobi. Obstaja pa še tretja skupina, ki pa ne sodi med uporabne moške, kaže pa se navadno v lenih osebkih brez energije, ki jim nebi vstal niti ob pogledu na božansko telo kakšne prave dive.

Sedaj pa k izbiri. Zveza s KZ-jem ratko ročno sicer prihrani občutek tegobe a so z njim povezana tudi večja tveganja, saj v nasprotju s KNZ-jem na avanture ni pripravljen ne fizično (nima seboj in ne razmišlja o zaščiti) in ne psihološko, dogodek jih namreč čisto prevzame in nemalokrat jim spodnese tla pod nogami (za razliko od KNZ-jev, ki so na zapeljevanje predstavnic nežnejšega spola načeloma imuni in ne zamenjajo ljubljene za recimo pol mlajšo prsato gospodično).

Za konec pa še sklepna misel teorije, ki govori o tem, da če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.

????

Piton, 27.07.2021 ob 13:23

????

Je bolj slepec kot piton.

znalec, 25.07.2021 ob 15:01

Se hvališ ali kaj drugega!

Mi smo nekoč tolkli dol vse, kar je bilo možno!

Kar ni na drevo in vodo všlo??

Moški te razumemo, ženske se pa pizdijo… Dokler so jajca prazna smo zvesti. Že babice so govorile da moškemu spraznijo jajca preden ga spustijo ven, če niso hotele da pumpa druge. Za moške je seks fizična potreba, pri ženskah je to mentalna zadeva.

Če ti je kej do trenutne punce bodi tiho in vse bo vredu. Če te pa žre pol pa itak nisi za varanje in si se pač spekel doživljenjsko.

Kokat ti pa da za fukat? K če bl malkat se ne sekiri. Aves un pregovor, se 2x seksam pa bo ze nov let

A penetriral si? Kam si ejakuliral? Not al po joških?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close