Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevara partnerja in nepopisna bolečina

Prevara partnerja in nepopisna bolečina

Partner me je varal več let in izvedela sem čisto po naključju. Sesul se mi je svet, ker nisem vedela, da je bilo očitno nekaj zelo narobe v najinem odnosu. Povedala sem mu, da vem in je hotel zanikati in še naprej lagal. Šele ko sem mu predočila dokaze je priznal, se izgovarjal in pri tem je ostalo, nikoli nisva razrešila zadev. Mislila sem, da bo šlo, da sem predelala, ampak misli in bolečina se vedno znova vračajo in ne morem, očitno ne zmorem preko tega in nikoli ne bom zmogla. Imava hči in zaradi nje sem vztrajala, ampak ne gre, ves čas se mi vračajo misli, vsa žalost in bolečina. In danes mi je vrglo ven, izlila sem vso jezo na partnerja. Prosim za vaša mnenja, kaj storiti, vztrajati, ali odditi…

To veš najbolje sama. Če lahko oprostiš (po pisanem sodeč, ne moreš) potem se pogovorita, če pa ne moreš oprostiti je bolje, da greš. Tudi sam sem bil prevaran in zase vem, da ji tega nikoli ne bom odpustil ne pozabil. Zaupanje je izdano in nikoli več ne bo kot je bilo. Vedno ostaja nek dvom ali je zvest/a, kadar zamuja iz službe, kako je na službenih zabavah,itd. In to je potem vedno razlog za slabo voljo in kreg med partnerjema. Zakaj bi v takem odnosu ostal in vztrajal? Gremo vsak v svojo smer pa je zadeva rešena.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagal. Srečno!

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

On se mora potruditi, da te bolečine ne bo več. Če se ne bo, potem je boljše da oddideš. Pa tudi ti se spravi k psihologu, boš lažje predelovala, če gre za tako močno bolečino kot opisujše. Ker če tega ne boš rešila, si boš nakopala še resne zdravstvene težave.

Enako je bilo pri meni. Ugotovila varanje, skoraj umrla od hudega, šla preko sebe in mu bila zaradi otrok pripravljena odpustiti. Po pol leta se je izkazalo, da ima še vedno ljubico. Eno leto po tem sem ga zmogla sterat iz hiše. Za prvo polovico (ko sem se borila za to, da bi pozabila in živela dalje), sem si skoraj uničila zdravje. Nehala sem govoriti, se smejati…postala sem robot. Ko sem odkrila, da razmerja ni prekinil, mi je po eni strani padel kamen od srca. Takrat sem se začela boriti zase in za otroke. Nikdar več ne bi šla toliko preko sebe, nihče ni tega vreden.

Sem pred leti varanje oprostila, ampak zdaj ga ne bi več res ne 🙁 Hvala za takega podleža, tega res ne rabim 🙂

Prevare se ne da oprostiti in tudi ne bi smeli oprostiti. Zapustite takega človeka in si najdite nekoga, ki ima boljše moralne vrednote. Ne bodite obupanka, ki se oklepa razmerja za vsako ceno!

Šla čez to pred tremi leti, nikakor ne morem iz tega, kot bi bilo včeraj! Žal mi je , da nisem šla še isti večer ko sem ugotovila varanje. To tako uniči človeka ,da ni za povedat, bolečino lahko razume le tisti ki je dal to skozi. Če imaš kam pojdi, spomini in slike te bodo preganjali dan in noč!

Tudi jaz lahko rečem, da je mene prevara bolela kot da bi človek sol deval na žive rane. Mislim, da je šlo veliko mojega zdravja zaradi tega ne vem kam. Na koncu pa – greš itak s takšnim človekom narazen, ker je manj kot več takšnih, ki z varanjem nadaljujejo.
Ker si tip človeka, ki ga to zelo mori, je zate in za tvoje zdravlje boljše, da presekaš zvezo in začneš z novim življenjem. Upam, da imaš dobre pogoje za to.

Koliko ti plačajo za (fake) izmišljeno zgodbo?

Glede nato da se je izmazal tako lahko zelo dvomim da je pri njemu kaj drugače. Vi pa trpite naprej če vam je to užitek gledati. In kako sporočilo dajete hčeri. Da moški lahko z njo počne kar želi in ona naj to trpi. Razmisli

Težko je, ker imava dolgo zgodovino za sabo, vse dobro in slabo. Ampak tudi to ne pomaga, dvomim v vse sedaj, ne zaupam in bojim se, da bom težko tudi komu drugemu kdaj kasneje. Družina mi je bila vedno v prvem planu in za zahvalo sem dobila tole. Najbolj žalostno pri tem pa je, ker sem se vedno trudila, se razdajala, dobila pa tole. In ta druga ženska, kakšen človek moreš biti, da razdreš družino?! Ne razumem, res ne, ker sama nebi nikoli šla z vezanim in ker imam vse kvalitete, ki si jih moški le želijo pri ženskah, žal, tudi ta ženska mi ne seže niti do gležnjev. Nisem pričakovala tega in če mi bi kdajkoli partner vsaj z besedo omenil, da mu nisem, da mu manjka karkoli, vse bi razumela, lahko bi se pogovorila, rešila sproti, ne morem pa zahrbtnosti, ne morem. Razmišljala sem tudi, da mu vrnem z drugim, pa ne morem, moram predalat najprej, da grem lahko naprej. Toliko vprašajev in neprejetih odgovorov, ne vem, če bom zmogla, ker me razjeda od znotraj…

Čisto nič veš, vse bi dala v tem trenutku, da bi bila zgodba izmišljena.

Kdaj se vama je to zgodilo? Koliko casa je od takrat?
Midva sva sla skozi to. Najprej skozi njegovo prevaro, nato cez nekaj let mojo. Ne vem ali je bilo slednje zgolj za “blazitev” posledic njegovega dejanja… kakorkoli, za nama je nekaj peklenskih let.
Ampak… sva pregrizla, sva se pobrala. Sicer oba ranjena prisla iz bitke. Ampak sva, skupaj in vecino casa srecna. Pride (po nekak letih) se vedno moment, ko komu vrze flash nazaj in kdaj pa kdaj pade kaksen komentar… ampak brez nadaljnjega prepira in slabe volje. Vesela sem, da sva sla cez to, ni mi zal. Ne zaradi otrok, niti naju. Kakorkoli bizarno se bo to slisalo- najina veza je sedaj boljsa, jaz ga cenim bolj kot kdajkoli prej.
Srecno

Te ljubice ne zagovarjam ali karkoli da ne boš mislila. Nekateri moški povejo da imajo otroka in ženo. Eni pa tudi ne. Jaz sem začela pri 2 kasneje sumiti ko sem se razšla(obe vezi bili sicer kratki) da bi lahko bila zasedena. Pri enemu da je ločen mogoče z otrokom, pri drugemu pa da ima partnerico. Na začetku pa mi verjemi da ko se spoznavaš nisem potuhtala da bi kaj bilo. Rekla sta oba da sta samska. Eden živi kar daleč od mene in nič ne vem ravno o njem, edino da je prizna da je velik ženskar. Drugi pa je v drugi državi in sva se spoznala na morju in ravno tako ne morem trditi da sem veliko vedela od njega. Na splošno tud od moških težko izbezaš veliko. Tudi ko sem imela fanta pol leta je tako lagal sem izvedela. Jaz ko sem bila prevarana se mi je največji izdajalec zdel bivši res sem znorela uff bolje da ne veš kolko. Tudi tista ko smo bili skupaj nekajkrat je vedela da je z mano in še ona je celo imela fanta( od bivšiga frend je bil on) in halo srala ga je z njim.In da je bil tak podlež da je bil s punco od frenda omg keri ljudje no. Samo ko ni bilo mene in tega njegovga frenda tkrt na nekem pikniku sta izkoristla priliko in sta ga zasrala, tud seksala :(( Bolečina taka za umret res. Če ne doživiš res ne veš ne 🙁 Vse dobro ti želim.

Kako mi je znana tvoja zgodba. Skoraj identična moji. Prevara žene z najboljšim prijateljem, ki ima svojo družino s katero smo skupaj hodili na morje, preživljali skupaj rojstne dneve, novoletna praznovanja,….Ko si niti v najhujših sanjah ne predstavljaš, da se kaj takega lahko zgodi, enostavno ne verjameš. Življenje se ti obrne na glavo, pozabiš na vse doživete lepe trenutke, ker se ti po glavi znova in znova podi misel in slika onih dveh skupaj, ki uniči vse lepe spomine. Partnerja vidiš v popolnoma drugi luči, ne vem kot neko pošast, ki ji je končno padla dol maska naivne, prijazne osebe. Začneš razmišljati za nazaj in iščeš indice, ki bi nakazovali, da se dogaja nekaj čudnega. In naposled jih tudi najdeš. Ko sem se sam prepričal kaj se dogaja in za koga gre se je vse skupaj poklopilo, kot bi končno sestavil puzzle sestavljanko. Vse je pasalo na svoje mesto.
Isto sem se spraševal kot ti, kako je možno, da ti gre nekdo razbit družino? Ampak zato sta vedno potrebna 2. Dva sta se zavestno odločila, da bosta počela kar sta pač počela. Nobenega od njih ni ustavila ljubezen do svojih partnerjev in do svojih otrok. Ali je res toliko vreden tisti sex? V mojem primeru sva šla narazen samo midva, on še vedno živi svoje popolno družinsko življenje. Potem ti po glavi roji zakaj mi ni nikoli nič povedala, da ji kaj ne paše, zakaj se nisva pogovorila? Zgleda, da pride do takšne iskre, da jima tisti trenutek ni nič sveto. Razmišljaš, kako se maščevat, kako se jima oddolžit. Najraje bi ga razbil do nerazpoznavnosti. Ampak kaj bi s tem pridobil? Najmanj tožbe, če ne celo kakšno leto zapora zaradi napada. In potem bi bil ob službo, ob hišo, ob otroke, izgubil bi vse kar sem do sedaj ustvaril z lastnimi rokami. Nista vredna tega. Najbolj jih prizadeneš s tem, da živiš naprej srečno, da si po možnosti najdeš novega partnerja in pozabiš bivšega. Rabila boš čas, da zadeve predelaš. Pozabila jih ne boš nikoli, se boš pa naučila, da ni konec sveta in da ni vredno jokat in mislit na take izmečke. Jest sem zdej 4 leta sam, zadevo sem predelal in enostavno sem jo odpisal. Zame ne obstaja več. Gremo naprej se bo že našla kakšna, če pa ne pač ne, sem se sposoben sam rihtat.
Zgoraj je ena pisala, da se splača poskusit znova. Moje mnenje je, da ne. Govorim zase, ko mi 1x nekdo izigra zaupanje na tak način, ni variante, da bi mu lahko še kdaj zaupal. Da pa do konca živim z nekom, ki mu ne zaupam pa nikakor nima smisla. Vedno študirat kje je, s kom je, kaj počne tako razmišljanje bi me znova in znova vračalo nazaj na prevaro. Ni vredno. Pospucat v glavi za nazaj, prekinit in začeti znova.
Želim ti vse dobro, da boš zadeve čimprej razčistila pri sebi in šla naprej na novo pot.

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

Draga avtorica teme… Nisem se nikoli pisala na forum, vcasih pa preletim ta starsevski cvek. Pri tvoji zgodbi sem zacutila bolečino in obup , ki sem ga pred 4imi leti, na zalost preizkusila na svoji kozi. Rada bi ti sporocila, da se poskusaj umiriti in poslusaj sebe, svoj notranji glas, svojo intuicijo in bos slisala pravi odgovor. Jaz sem po pol leta nocnih mor in beljenja glave ali spet laze, je zopet z njo, enostavno spakirala in sla. Zdaj po 4ih letih sem prepricana, da sem storila najboljse kar sem lahko. Vem, da sem dosti boljša mama kot pa ce bi ostala v zakonu in se ukvarjala samo s tem in na koncu najbrz zbolela na zivcih. Tako pa sedaj delam na sebi, dajem vse od sebe kot mama in koncno sem pripravljena, da spoznam koga novega.
Verjamem, da si svet kreiramo sami in z svojimi mislimi… In jaz se vsako jutro odlocim, da bo danes dober dan 🙂 Draga avtorica ti posiljam en mocan objem in verjamem, da bo vse kot mora biti.

KAJ ČE SI GA TI PRISILILA V PREVARO ? vednoooooo ženske iščete izgovore , da bi pa kdaj kaka se zamislila , ali je prav ona povzročila/razlog za varanje pa ne …. sm prepričan da si TI kriva za prevaro ravno toliko kor on , ponavadi ste pa ženske bolj krive …. ne jokcej pa poskrb da duma dobi kar želi ….

Samo to mi razloži prosim, ker res ne vem kako je lahko ženska kriva, da je moški gnoj od karakterja?

izvoli :

1 : predvidevam da je / bil , sex slab … njegove želje fetiši nuje , nepotešeni … sm 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da si ga kdaj pa kdaj tut skenslala oz ti ni do sexa … ce je stalnica … poiščeš drugo
2 : kolikokrat si mu rekla piki , miško , lubi , dragi , kolikokrat si ga za brezveze oz. brez razloga objela poljubila mu izpovedala ljubezen ? najbrz nikol , oz preredko …
3 : nehala si se trudit zanj ,in najbrž je otrok nadomestilo njega kajne ?
4 : VSAKA PREVARA IMA RAZLOG , POVOD …. KAJ JE NJEGOV DOBRO VEŠ SAMO TI ! NE SMILI SE SAMA SEBI , IN NAREDI NEKAJ DA MU BOŠ VREDNA VEČ KOT OSTALE BEIBE …

lahko bi nasteval še 10 razlogov ampak dejstvo je da si ga ti odrinila k drugi

Zakaj si pa izberete moški potem tako ki ji ni toliko do sexa, ker to itak veste in vidite ža kmalu. Kar ostajate z njo, ne dobite velikokrat in iščete še drugje. Je bila ena tema 1x tud tam ko je Sex v mestu da med seksom je tiho ali nekaj govori in si preberi. Kako se vi taki tigri s sivimi miškami najdete tudi meni ne bo nikoli jasno ker pa saj ja vejo one da tak divjak ni za njo in za vas ni neka miš ki si nič ne upa, ampak rabite tako divjo tigrico.

na zacetku ste vse tigrice …. postopoma ratate miške … fact

Vidi in cuti, ko nekaj ne stima med njima. In to tudi pove in skupaj poisceta resitve. Ne pa da najde izgovor, da poisce drugje resitev problemov v svojem zakonu. S tem jih se poglobi in postanejo vecji.
Ja oba sta kriva, ne pa tretji.

Veš, vse to kar naštevaš gre komot v obe smeri in vprašanje je, kdo je “popustil” prvi. Kako pozoren je pa moški do svoje drage s časom?

Kakorkoli. Nič ampak res nič od naštetega ni razlog, da se gre k drugim. Še posebej, če je ljubezen med dvema. Ponavadi tam kjer je ni, velja to kar si napisal. Takrat prav vsak izgovor pride prav. Ali v primeru, ko je tip itak nezvest po naravi. Temu da boga milega spustiš na zemljo, bi rekel da ni dovolj. Tako da, sorry, ampak se zelo motiš. V partnerstvu kjer je ljubezen in spoštovanje, takih napak ni. Se išče rešitve in to znotraj zveze, ne pri drugih. S takimi zapisi pa le kažeš neodraslo razmišljanje, ki te žal v zvezah ne bo daleč pripeljalo.

Ni vse tako enostavno kot se na prvi pogled zdi. V ozadju so zgodbe, doživetja, izkušnje in lekcije življenja. Jaz vem, da če ženska ni za, je nekaj hudo narobe med njima na čustveni ravni. Ženske smo vedno za, z moškim ki ga ljubimo. Vedno. Ostanemo tigrice tudi po 50.letu, pravzaprav moški kasneje z leti težje dohaja zdravo žensko. Tako, da je treba ugotoviti vzrok zakaj ženska ni za.

Poznam zgodbo, ko se je ženski mož s.kurbal že pred poroko z bivšo punco, drugič ko sta izgubila otroka, tretjič ko je negovala bolnega dojenčka. Vsakič torej, ko je ona njega potrebovala bolj kot vse na svetu. Kje je tu v dobrem in slabem? Kje je tu ljubezen? Je kriva, ker mu med žalovanjem za težko pričakovanim otrokom ni dala vsak večer? Zagotovo. Je kriva, ker se je on pred poroko želel še 1x poskusiti z bivšo, preden se poroči, pa potem ko ni zatisnila očesa mesece v skrbi za njunega otročka.. kriva je, res. Kdo ve koliko je tega še bilo vmes, pa ne ve.

No, razloži mi prosim in navedi vsaj 1 dober razlog, zakaj takega moškega ne bi za jajca obesila in kastrirala sredi Prešernovega trga? Me res zanima.

To poroka? Zakon? Ljubezen? V dobrem in slabem? Se vi sploh zavedate kaj to pomeni ali podpišete tako kot vezavo za gsm…2 leti in potem bomo videli…? Prav. A nikar ne podpisujte do smrti, če tega res ne mislite. Poroka je krona ljubezenskemu odnosu, nekaj svetega in nihče, ki je misli resno in za vedno ne bi smel vstopiti v tako zvezo.

Ni vse tako enostavno kot se na prvi pogled zdi. V ozadju so zgodbe, doživetja, izkušnje in lekcije življenja. Jaz vem, da če ženska ni za, je nekaj hudo narobe med njima na čustveni ravni. Ženske smo vedno za, z moškim ki ga ljubimo. Vedno. Ostanemo tigrice tudi po 50.letu, pravzaprav moški kasneje z leti težje dohaja zdravo žensko. Tako, da je treba ugotoviti vzrok zakaj ženska ni za.

Poznam zgodbo, ko se je ženski mož s.kurbal že pred poroko z bivšo punco, drugič ko sta izgubila otroka, tretjič ko je negovala bolnega dojenčka. Vsakič torej, ko je ona njega potrebovala bolj kot vse na svetu. Kje je tu v dobrem in slabem? Kje je tu ljubezen? Je kriva, ker mu med žalovanjem za težko pričakovanim otrokom ni dala vsak večer? Zagotovo. Je kriva, ker se je on pred poroko želel še 1x poskusiti z bivšo, preden se poroči, pa potem ko ni zatisnila očesa mesece v skrbi za njunega otročka.. kriva je, res. Kdo ve koliko je tega še bilo vmes, pa ne ve.

No, razloži mi prosim in navedi vsaj 1 dober razlog, zakaj takega moškega ne bi za jajca obesila in kastrirala sredi Prešernovega trga? Me res zanima.

To poroka? Zakon? Ljubezen? V dobrem in slabem? Se vi sploh zavedate kaj to pomeni ali podpišete tako kot vezavo za gsm…2 leti in potem bomo videli…? Prav. A nikar ne podpisujte do smrti, če tega res ne mislite. Poroka je krona ljubezenskemu odnosu, nekaj svetega in nihče, ki je misli resno in za vedno ne bi smel vstopiti v tako zvezo.
[/quote]je zanimivo,vsi miški vseslice niso v pomoč ženi kadar ga rabi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close