Prevara partnerja in nepopisna bolečina
je zanimivo,vsi miški vseslice niso v pomoč ženi kadar ga rabi.
[/quote]
Nisem razumela tvojega zapisa?… jaz govorim za ta primer. Za druge ne vem kako je. Vem pa, da marsikakšen uide, ker ni zmožen prevzeti odgovornost za svoje odločitve (poroka, žena, otroci…) Družina ni za vsakega moškega zato ne vem zakaj se še vedno sili imeti ženo in otroke (starši prvi). Pusti ga, če bo imel željo ok, če ne lih tako ok. Niso vsi za družinsko življenje.
Zelo zlajnana tema. Nazeni ga pod mars in mu povej, da ima sreco, ker je nacizem prepovedan, ker bi ga sicer teleportirala v plinsko pec.
Poleg tega se sprasujes, kar dusa ve, da v ljubezni ni prevare, razumno pa lahko isces resitve, ampak zapravljas cas, ki je nepocraten. Aja pa ne pozabi mu pobrati vse!!!!👍😉
Ne drži nikakor. Če ti je do partnerja, si ga želiš, ker je spolnost le se en način komunikacije med njima-custveno telesne.
Res pa tiste, ki izrabljajo sex za dosego cilja (materialna varnost v vezi, otrok..) potem le tega odvzamejo, ker jih partner nikoli ni zanimal kot on sam. Je bil nedolgo nazaj tu gor pripet video z podrobnim opisom takih predatork. In zaradi njih se zmotno meče vse v isti koš.
Žal se je meni zgodilo podobno. Prvič sem ugotovila, da me je mož varal pred desetimi leti. Nekako sem mu zaradi otrok in družine oprostila. Se je trudil, mi posvečal vso pozornost, takoj prekinil vse stike z ljubico. Vendar se je zadeva po osmih letih ponovila. Menjal je službo, baje je bilo stresno in si je spet našel ljubico, kelnarco za boljšo samopodobo. Seveda me je z njo lep čas varal. Ko sem po naključju izvedela je vse zanikal dokler mu nisem dokazala resnice. Spet mu je žal. Še sem z njim ampak ne vem kako bom. Po dveh letih še vedno boli kot bi bilo prvi dan. Danes vem, da mu ne bi dovolila da ostane hiši. Spet se trudi 200 procent o, da bi mu oprostila. Pa mu nisem, samo še nisem srečala moškega, ki bi me pritegnil.
Nikoli več ne bo kot pred prevaro pa tudi, če mi pričara raj na zemlji.
Oo, kako zelo te razumem.. Sama sem doživljala enako… Dobil je dobro službo, cez dan ga nikoli ni bilo doma ( sluzbene vecerje, kosila, potovanja..) In tako je več časa prebil v službi, kot doma.. In tako spoznal njo… Plačeval sobe v hotelih, dvigoval visoke vsote denarja… Nove kolekcije oblačil… Bla bla… Ampak, ko sem izvedela, me je strlo, popolnoma… Kolikokrat sem čakala z večejo do jutranjih ur, skrbela za dom in oklico in vse ostalo…. Moje vprašanje je bilo? Kaj je šlo tako narobe? Odgovor, ki ga ne bom nikoli pozabila.. ” Ne vem, ti si perfektna”… Ja seveda! Naivna, to bi bila prava beseda.. Pa sem poizkušala, on pa je nadaljeval.. Vedno znova sem vse izbrskala… Ker nisem več imela zaupanja… In nikoli več ga ne bi imela… Razšla sva se… Nisem vedela kam z otrokom, kako in kje bom…Pa sem, ker sem se tako odločila… Resnično pa sva bila oba toliko poštena, da sva gledala na dobro otroka, z leti je bilo dosti lažje… Pa čeprav sem morala za veliko stvari poskrbeti sama.. Delala sem ogromno na sebi… Pozabila ne bom nikoli, ker sem danes zaradi tega drugačna oseba, sem pa hvaležna, ker sem spoznala, da si še vedno lahko srečen… Ga ne obsojam, je oče mojega otroka in ravnam z njim s spoštovanjem.. On ima svoje življenje in sem prišla do faze, da me on in ona preprosto ne zanimata, že leta… Za njiju sem verjetno ena uboga reva, ki se težko finančno prebija iz dneva v dan.. Jaz pa sem srečna… Imam krasne ljudi okoli sebe, imam službo, v kateri se počutim odlično in selila se bom na svoje… Pa čeprav s kreditom… Pa je trajalo 10 let… Veselim se prihodnosti…
Želim ti vse dobro! Mogoče ti moja zgodba kaj pomaga…
Srečno♥️
Izdana, 04.11.2020 ob 16:37
Partner me je varal več let in izvedela sem čisto po naključju. Sesul se mi je svet, ker nisem vedela, da je bilo očitno nekaj zelo narobe v najinem odnosu. Povedala sem mu, da vem in je hotel zanikati in še naprej lagal. Šele ko sem mu predočila dokaze je priznal, se izgovarjal in pri tem je ostalo, nikoli nisva razrešila zadev. Mislila sem, da bo šlo, da sem predelala, ampak misli in bolečina se vedno znova vračajo in ne morem, očitno ne zmorem preko tega in nikoli ne bom zmogla. Imava hči in zaradi nje sem vztrajala, ampak ne gre, ves čas se mi vračajo misli, vsa žalost in bolečina. In danes mi je vrglo ven, izlila sem vso jezo na partnerja. Prosim za vaša mnenja, kaj storiti, vztrajati, ali odditi…
Tudi jaz lahko rečem le, ker sem imela prevarantskega moškega, da mi je zelo žal, ker sem mu še dala priložnosti. Na koncu je bil peklenski odhod, za oba. Danes vem, da bi ga morala zapustiti takoj, ko sem izvedela. Bi bil lažji konec za oba.
aljoooo, 11.11.2020 ob 08:10
KAJ ČE SI GA TI PRISILILA V PREVARO ? vednoooooo ženske iščete izgovore , da bi pa kdaj kaka se zamislila , ali je prav ona povzročila/razlog za varanje pa ne …. sm prepričan da si TI kriva za prevaro ravno toliko kor on , ponavadi ste pa ženske bolj krive …. ne jokcej pa poskrb da duma dobi kar želi ….
Alooooooooooooooooooooo … Ne, ni kriv sopartner tistega, ki vara, kriv je izključno tisti, ki se odloči za varanje. Pravilo v psihologiji je, da je vsak odgovoren za svoja dejanja. Ne, nista kriva dva. Takšni kot ti rečejo, da je bila ženska posiljena, ker se je izzivalno oblekla ipd. Ali pa lažje… Ta tvoja verzija. Ti je kdo kaj slabega v življenju naredil? NPr. sosed da ti stalno nagaja. No, a pristaneš na to ,da si za to tudi sam kriv?
Prisilila, 11.11.2020 ob 15:56
je zanimivo,vsi miški vseslice niso v pomoč ženi kadar ga rabi.
[/quote]
Nisem razumela tvojega zapisa?… jaz govorim za ta primer. Za druge ne vem kako je. Vem pa, da marsikakšen uide, ker ni zmožen prevzeti odgovornost za svoje odločitve (poroka, žena, otroci…) Družina ni za vsakega moškega zato ne vem zakaj se še vedno sili imeti ženo in otroke (starši prvi). Pusti ga, če bo imel željo ok, če ne lih tako ok. Niso vsi za družinsko življenje.
Niso vsi za družinsko življenje?! So pa vsi takšni za servis, ki ga nudi žena, za skrb, ki jim jo nudi, če zbolijo, ali pa za družinska praznovanja in dopuste, a za to pa so vsi, a ne? Odnos je paket!
Forum je zaprt za komentiranje.