Presegajo vse meje, diplome nekaterim vzet
Anonimno, 19.01.2022 ob 22:22
xrobe, 19.01.2022 ob 22:03
Več kot nujno je treba izdelat nekega virtualnega robotskega zdravnika, ki se bo lahko iz nule pojavil pri vas doma.
?
Grenivka, sem zacela s fth. Cakala nekaj mesecev.
Sem ostala kar pozitivno presenecena. Stopim skozi vrata, me vprasa za tezave in pove kako terapijo bo dala. Laser in globinski uz. Sem hotela magnetno zaradi stenoze pa pravi da je tako dolocil fiziater. Ja v zacetku na pregledu, po ct stenoze pa bi lahko bila druga terapija.
Ji povem da ne morem ugotovit ali je bppv ali cervikogena vrtoglavica, zaradi foraminalne stenoze na nivoju c5 do c7 ki povsem orbitrira v likvorski prostor.
Govorim naprej in se zacne smejat. Pa me vprasa kaj ste koncala med.fakulteto, ali kaj v zvezi z medicino. Ji recem ne, ce bi bi ze vedela diagnozo. Pa odvrne same strokovne besede uporabljate, kar ni znacilno za paciente. Si mislim, okej.
Notri sem bila 1 uro in malo vec. Pod uno masko vroce. Obraz rdec. Sedim na tem stolu dokler ta terapija ne konca. Mi odpre okno na ventus ker je videla da sem krvavo rdeca.
In koncam terapijo pa mi rece, da me razume ko me v sedecem polozaju notranje ziba in te moje tezave. Sama je mela nekaj podobno, v blazji obliki, sicer je njo dr takoj poslala na orl kjer je bilo vse ok. Pa ji recem vam je lazje ker imate znanje in si lahko pomagate. Mi odvrne da si je pomagala z vsem, a izboljsanja ni bilo, da jo je cisto potrlo, na sreco je trajalo pol leta. Slo in se ni vrnilo.
Meni kar tako vrze iz rokava, glede na simptome in ta cuden pritisk da po njeno mi nagaja vagusni zives. Jst jo popravim ” nevrus vagus”. Se zacne smejat, ok strokovnjakinja.?? pa me vpr ce kaj vem o njemu, ji recem ne le to da je nevarno ce dobis tam udarec in dela celo stalo.
Ona nadaljuje rdecico obraza, vrtoglavico, slabost, povisan krvni tlak, meglo v glavi…
Po njenem imam prevec zakrcene vrstne misice od stresa in ni dobre prekrvavitve.
Koncno nekdo pove, pa cetudi je fizioterapevt. Ampak svoje delo opravlja odlicno. Prijetna, sposobna, simpaticna oseba.
Forum je zaprt za komentiranje.