Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled pri G in frizura spodaj!

Pregled pri G in frizura spodaj!

Te bodo pred porodom na nulo obrili[/quote]

ja, ne ravno po celem; samo po žnablah, pa še to ni čisto na glaco

mene so čist na balin

očitno naju ni brila ista

pa kaj si nor . . . končno sem se narežala . . . še jutri ko imam gineka, mi bo verjetno na stolu smeh ušel . . . aja, drugače pa frizura, tak ko vedno – ko v vojski, na nulo;)

:)))

Ženske, ženske, si pa delate probleme. V petek bomo vrgli karte, bo tud en ginekolog, pa mu bom tole pokazal, da se bo mal narežal hudim dilemam.

Če vidiš toliko različnih pizd vsak dan od starih, mladih, umazanih, smrdečih, nosečih, si zaželiš biti rudar, tako da ti frizura pizde še na kraj pameti ne hodi! S čim vse se ne obremenjujete.

Točno to. Cel dan jih gleda. On vidi čuda.

In razen če ni kaj RES drugačnega, kaj pa vem, pobarvana na škotski karo, pobrita v kljukasti križ, kaj pa vem, kaj vse se spodaj najde, potem temu po moje ne posveča nobene poznornosti. Še opazi ne.

men prav dol visi kaj si ginekologinja misli o tem, je pa imela enkrat kolegica probleme, ker je prišla h ginekologinji. prej ni imela ravno časa, da bi se pobrila čist na nulo in je sam skrajšala, da je vsaj “lepo zgledal” in jo je ginekologinja nahrulila ko psa, da če slučajno neve, da se je treba tm spodej vsak dan brit na nulo, da kje ji je higiena,da sedanje ženske res nimajo več pojma kaj je treba tm spodej počet,…res katastrofa. tako da ja, to ginekologinjo očitno že zanima kakšno pizdo mamo

tebi nič ne visi – tebi samo ven smrdi

ko greš k zobozdravniku je najbolj važno, da mu ne odpreš na pol gnilih ust s polno ostankov hrane za zobmi.Nekateri mislijo, če si je umil zobe s krtačko, da je to dovolj-NE NI DOVOLJ, treba je vse med zobne reže znitkat, ali pa s posebno med-zobno krtačko ščistit (itak vsak dan) če ne je hitro sranje.No in ko odpreš usta, je zobozdravniku takoj jasen tvoj odnos do zob in higiene nasploh.Podobno je pri ginekologu.
Sicer se pa pri ginekologu vidi še marsikaj drugega, da si on o nas misli svoje.Če si predebela je jasno, da za sebe premalo narediš, če si mlahava (brez mišic) je jasno, da za sebe premalo narediš….tako da je absolutno boljše, da prideš k ginekologu zaraščena tam spodaj (hihihi) pa zmerne telesne teže, brez celulita in mlahavega telesa…To vse skupaj sem napisala samo zato, ker te zanima zunajnji izgled-frizurce tam spodaj, ampak ko smo oblečeni in stisnjeni se nič ne vidi, ko pa se slečemo, se pa ne vidi samo frizurca, ta je še najmanj pomebna!!!

hehe, a zdej ste pa utihnle, k vm je ena povedala po pravic??

tebi nič ne visi – tebi samo ven smrdi[/quote]

ti maš pa res preveč časa

To je isto, kot da bi se moški obremenjevali s tem kakšni naj gredo k zobozdravniku. Ali naj imajo dolgo brado, bradico, brke, naj bodo dva dni kosmati ali sveže obriti.

Samo jaz grem vseeno vedno sveže obrita in predvsem umita.

Ampak da se ženske frizirate spodaj, to je pa res totalno deplasirano.

ti si pa k tavžentroža – v vse se razumeš :))))

od takrat k si jo ti nazadnje vidu je že vse drugač :))

Ginekologi so profiji in jim je po moje zadnja stvar na svetu, ali imaš obrito, kosmato ali črtico. Verjetno je zaželjena edino osebna higijena, enako kot najbrž zobozdravnik ne vidi rad pacienta z umazanimi zobmi.

Ta le že star:

Gre ginekolog po končani službi konec tedna sam v bar na pivo.
Pristopi k njemu ena cipica, ga malo gleda in mu reče:
“daj mi čuka pa ti jo pokažem”

hahaha
lepo vas je brati….jaz osebno se nisem nikoli brila, dokljer me niso pred operacijo oni-jaz sem si pustila črtico, saj sem vedla da se morem obrit, ampak to ni blo dovolj-čist na golo so jo!!
Pol sem pa še sama od takrat naprej tako prakticirala.
Mislim, da mora vsaka ženska naredit tako kot ji paše…..če bo ona zadovoljna sama s seboj je vse ok. (seveda v mejah normale 🙂 Higiena je na 1.mestu )
pa-pa

Dobra tema ni kaj .Imam pa eno vprašanje za dame.Zanima me ali vam je že kateri G slučajno kdaj pihno v muco.Ne mislim sedaj da je vam je delo burjo v muco ampak tist rahel topel vetrič.Jaz se tudi brijem na nulo.PS Pa ne za G ampak za sebe.L.P.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close