Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled pri G in frizura spodaj!

Pregled pri G in frizura spodaj!

Pred časom je ena uporabnica postavila vprašanje Pušenjaku, kako najraje vidi, da je ženska urejena spodaj ko pride na pregled? Na nulo, pristriena, na črtico, vseeno….
No on ji je odgovoril kot profesionalec, da je pač pomambna higiena, vse ostalo pa je stvar dotične ženske.

Torej kaj pa mislite ve? Itak, da mora tako reči, ampak itak tudi da je moški v najboljših letih (no ne mislim samo nanj, na splošno moški G) in grem stavit, da mu ni čisto vseeno.

kar se ginekologov tiče, menim, da je to tako, kot da bi zobarja vprašali, s kakšno barvo šminke se namazat, ko greš na pregled zob…….
ne vem, a nekatere hodite h G zaradi zdravja ali ga hodite osvajat???????????

Nisi najbolj razumela vprašanja, a ne?

Mislim, da ga je čisto razumela …, ti nisi razumela njenega odgovora. Ojoj, ojoj, joj …

Po moje je razumela.
Oziroma, jaz sem enako razumela.
In se mi zdi čist brez veze delat frizurce tam spodaj, sploh za obisk ginekologa. Važna je higiena.
Tud ko grem k splošnemu zdravniku, ne grem prej k frizerju.

Ce sem porascena, me skrbi, kaj si misli, ce sem pobrita, me skrbi, ce mogoce pa le nisem prevec. Ce je samo pristrizeno, potem se sprasujem, ce ne bi bilo bolje, da bi bilo pobrito. Meni je vedno nerodno!

Narava je pametna in dlake sigurno imajo svoj namen. Tudi tam spodaj. Tako da karkoli že imaš, lahko upravičiš. Po moje ima tako kot vsak človek tudi ginekolog svoj “okus”. najbolje bi bilo vprašat tistega, h kateremu hodiš.

ma mene pa ne skrbi frizura, gledam samo na (vsakodnevno) higieno. se prej še stuširam, da ravno ne zaudarjam. ko sem bla najstnica, sem imela u nulo pobrito, ker mi je to odgovarjal. trenutno mi pa pač odgovarja naravno zaraščena. da bi se pa ozirala na ginegologinjo… ma boli me, tam je zato da nardi svoj job in ne da ocenjuje izgled moje pizde.

Definitvno tako, kot si sama sebi najbolj všeč, oziroma tebi najbolj ustreza…

Verjemi, imam informacijo iz prve roke po prijateljski liniji: ginekolu, ki dnevno pregleda toliko in toliko “mindž”, dobesedno “dol visi”, kakšen design sramnih dlak imaš tam spodaj – njemu je pomembno, da mu ne prismrdiš pod nos in da nisi med labiami tovarna sirčeka 😉 Zato je najbolj pomembno, da se tik pred pregledom še umiješ na WC-ju in zagotoviš osebno higieno, magari s kakšnim intimnim robčkom in brez pretiranega parfumiranja! Parfumiranje ginekologe ubija ni jim gre na bruhanje, saj morajo za teboj potem vse preluftat! kaj ti pomaga na zunaj UJ!, če je pa spodaj FUJ! 😉

Hehe, s tem vprašanjem se tudi jaz VEDNO ukvarjam, preden grem h ginekologu (ki je mimogrede mlad in straaaašno simpatičen). 🙂 Butasto, ampak… Mislim si – če bom sveže pobrita, bo misli, da sem se uredila samo zanj in ga hočem osvajat. Če ne bom sveže pobrita, bom zgledala zanemarjena. Zdaj pa se znajdi! 🙂

Sem kakršna sem, pobrijem se za moža ne pa za dohtarja!

Mene pa ob teh večnih dilemah zanima, če je katero ginekolog že pohvalil ali pograjal zaradi frizure na venerinem gričku?

Jaz imam ginekologinjo, pa se vseeno čisto pobrijem spodaj, tudi noge mimogrede. Vem da je ne zanima moja frizura spodaj, meni se to zdi enostavno bolj higiensko, pa tudi meni bolj paše tako.

Ravno to ginekologi pravijo, da je narobe, vsaj dve uri naj bi minilo med umivanjem in pregledom!
Umiješ se malo pred pregledom le takrat, ko si skoraj prepričana, da imaš navadno vaginalno vnetje, pa še takrat se umiješ samo zunaj, ne v nožnico.
Še manj pa, da bi izpiranje nožnice (kar nekatere delajo) bilo del redne higiene.

Grem taka, kot sem vsak dan. Spodaj si skrajšam dlake in to je to. Nikoli se nisem brila zaradi G.

No jaz se redno brijem na črtico in tudi h G grem tako, kaj me briga kaj si on misli, saj vsak dan vidi svega i svašta, tako da bi se jaz sekirala, ah ne.
Grem ravno naslednji teden.

No, ker je že tema odprta, naročite se, saj veste, redni pregledi!!!!

LP

Jaz se vedno pobrijem čisto na balin. Obrita pič…je ravno tako pomembna kot urejene noge.

Ravno to ginekologi pravijo, da je narobe, vsaj dve uri naj bi minilo med umivanjem in pregledom!
Umiješ se malo pred pregledom le takrat, ko si skoraj prepričana, da imaš navadno vaginalno vnetje, pa še takrat se umiješ samo zunaj, ne v nožnico.
Še manj pa, da bi izpiranje nožnice (kar nekatere delajo) bilo del redne higiene.[/quote]

Brez pretiranega parfumiranja je bilo mišljeno absolutno kot parfum za dišavljenje telesa ( torej zapestja, za ušesi, po laseh ipd) in NE parfumiranje intimnih delov!

Kajti ene se naparfumirajo tik preden stopijo v čakalnico, da oblaki vonjav kar puhtijo od njih in posiljujejo druge z vonji….

Seveda, da ni bilo mišljeno izpiranje nožnice, ampak če ima ženska npr. močan beli tok, si mora nujno labie pred pregledom obrisat, ker se ji “sir” ponavadi vmes nabere….

Joj, kak zbor avš.

Brez veze razmišljaš.

Res, da so ginekologi moški iz mesa in krvi, ampak to je njihov poklic in mislim, da je dr. Pušenjak lepo povedal; važna je higiena.

Torej po tvojem mnenju, vsaka ženska po 40 ali 45-letu, ko že “spodaj” posivi, ali ko njena češpljica ni več prožna in ozka in seksi…….ne sme h ginekologu oziroma je to sramotno ?

Jaz konkretno pri svojih 50-letih le dlake pristrižem na 0,5 cm, da ni goščava, sivih dlak pa si tam spodaj ne bom barvala, ne ?

Saj imaš prav…samo jaz ne bi mogla iti kosmata h ginekologu.

[/quote]

Mene pa ravno barvanje mika, nekako mi ne potegne sivina…. Pa še nisem zasledila kakšne z izkušnjami 🙂

jaz sem si ravno zaradi tega začela briti…..tam spodaj zaradi sivih dlak….in imam vedno lepo gladko češpljico

sem se narežala zdaj…..

no, jaz pa zdaj v nosečnosti bolj pogosto obiskujem G., in sem si pustila kar v naturalijah, ker bi mi bilo preveč nerodno priti na pregled na nulo ali črtico

Te bodo pred porodom na nulo obrili

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close