Predlog
IN potem pravite da vas nihče ne razume? Neodračenost.[/quote]
Nikakor. Ti se ponavadi pritožuješ, da te kdo razčlenjuje. Torej ne želim si spet tvoje kritike… No ja, dobila sem jo vseeno. Kakorkoli… pri tebi ni mogoče dobiti vsaj prijaznega nasmeha. Žal.
Ja res, 🙂
Samo mene zdaj malo bega, kdo bi (bo) smetano polizal?:)) saj veš, da pri nagradnih igrah meni tadej vedno ostopi najslajši del – smetano :))[/quote]
Robi jo bo baje naredil iz domačih jajčk, mogoče je bo še zate kaj ostalo, če ti ne bo njegova boljša polovica vsega polizala. Robi, bo dovolj smetane, ker ješ bolj malo beljakovinske hrane oz. mesa? :)))))[/quote]Normalno, da iz domačih…To so edina za katera vem, da so neoporečna. Za razliko od Bibitke, ki ima raje sosedova…:)
Smetane bo dovolj..Moram paziti, da mi ne bo zrasel trebuh….
Lahko mu pomagaš zamešat smetano, če bo imel težave, ker ženske ste boljše kuharice.
Vidva se kar zmenita, ampak da vaju slučajno njegova ne dobi na delu in vidi popacano mizo, se bi verjetno razburjala… :)[/quote]
To je ta najtamanjši problem zmešat smetano. Mene je bolj begalo, ker je bila ta sadna kupa ne ženskem telesu.:) Če pa bo to Robi bova že midva tako naredila kot to narediva s Tadejem …. ni nobene kregarije in vsi smo zadovoljni.:)[/quote]
Sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti….:)
Ženske ste mojstrice v vrtenju tiste palčke ali kako se že reče, za žvrkljanje jajčk….:)
Na ženskem telesu je samo sadje, Robi pa bi ga okrancljal s smetano in pretvoril v sadno kupo, ker pač na njej ne sme manjkati.
Robi, Bibitka spet nekaj bega, mogoče bi ji Tadej moral demonstrirati iz “prve roke”, kako moški naredimo smetano, ker ga tolikokrat omenja, kaj praviš? :)))[/quote]
Zgleda, da ga pogreša in le njemu zaupa….Mogoče pa si misli, da smo preveč neresni…Kar po sploh ni res….:)
Saj delamo na receptu za sadno kupo. Predlogov kolikor češ..Samo v akcijo bo treba.
To je ta najtamanjši problem zmešat smetano. Mene je bolj begalo, ker je bila ta sadna kupa ne ženskem telesu.:) Če pa bo to Robi bova že midva tako naredila kot to narediva s Tadejem …. ni nobene kregarije in vsi smo zadovoljni.:)[/quote]
Sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti….:)
Ženske ste mojstrice v vrtenju tiste palčke ali kako se že reče, za žvrkljanje jajčk….:)[/quote]
ko ste ravno pri jajcih…sem se dans vozil domov kot po jajcih…zaradi zlizanega profila..pa ne mojega))
Hehe, ne vse imam rad naravno, tudi neškropljene japke imamo v vinogradu. Ampak tebe nisem videl viset gor, drugače bi tudi po tebi kremplje stegnil, ampak zgleda, da je tebe moral že nekdo utrgati davnega leta …, ali pa te je kaka vihar dol sklestil, ko si bila zrela, in si se odkotalila po hribčku navzdol ? :))[/quote]
Ta boljše in ta lepše smo že drugi zrabutali..:))
Forum je zaprt za komentiranje.