Predlog
Jaz bom zdaj šel za mandatarja in tam naredil čistko…:)
To bi bila diktatura…..
Se pa strinjam, da drug drugemu izpolnjujemo življenje….Je pa žalostno, da imamo v sebi vedno manj lepih besed za podeliti in se zato raje umikamo v svoj svet.
Imam občutek, da smo kot družba zašli malo iz prave poti…..Malo nas je zaneslo…Hoteli smo hvatati krivine…Iskati bližnjice…Se predajati sebičnosti in užitkom, a hkrati zanikati občutke slabe vesti…..Se tolažiti, da ne rabimo sočloveka…Da je dovolj le, če imamo dovolj denarja in materijalnih stvari…..Razvijali smo materijalizem, a pozabili na svojo dušo….Ne znamo več živeti drug z drugim…In ne sami s sabo….Zato tudi vedno manj lepih besed….
Vsak tako, kot najbolje zna …
@matjazko … ti pa res zdravo živiš, če si že za zajtrk privoščič jabolček::)
sem zadnjič nekje prebrala, da jabolke, banane, hruške … varujejo pred možgansko kapjo .) menda zaradi belega “mesa” :)))))
Jaz si kregarije nikoli nisem in si je ne želim in se tudi ne kregam; tisti, ki me poznajo pravijo, da se je z mano nemogoče skregat 🙂 Mogoče bi se pa z mano pogovarjal, da si ne bi delal stroškov za psa. Zdaj, če ga dobiš kje zastonj, potem ne rečem, pes je le človekov najboljši prijatelj 🙂
Se pa vprašam, kako si lahko tako dolgo živel brez njega? 🙂 psa mislim 🙂
Ja res, 🙂
Samo mene zdaj malo bega, kdo bi (bo) smetano polizal?:)) saj veš, da pri nagradnih igrah meni tadej vedno ostopi najslajši del – smetano :))[/quote]
Robi jo bo baje naredil iz domačih jajčk, mogoče je bo še zate kaj ostalo, če ti ne bo njegova boljša polovica vsega polizala. Robi, bo dovolj smetane, ker ješ bolj malo beljakovinske hrane oz. mesa? :)))))
A to pomeni, da bo Robi sadna kupa?:) Ja v tem primeru pa ne bo problema, se bova že zmenla:)[/quote]
Lahko mu pomagaš zamešat smetano, če bo imel težave, ker ženske ste boljše kuharice.
Vidva se kar zmenita, ampak da vaju slučajno njegova ne dobi na delu in vidi popacano mizo, se bi verjetno razburjala… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/red%20sexy%20apple.jpg[/img]