Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlog

Predlog

Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))[/quote]

Lahko enim k ste lepi. Vsega pa ne morate imeti, pa vas prebava j*bucka. :))) Eni se moramo pa potrudit. :))))[/quote]
V temi smo vsi isti…..:)

To je res ja. In na koncu na tudi vse čaka… da gremo tja, kamor je šel tudi ata Jobs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prej ali slej bomo res…Mene ni strah smrti..Mogoče zato, ker ne verjamem, da me kmalu čaka…Nimam pa nobene želje dolgo živeti…..

Jaz bom zdaj šel za mandatarja in tam naredil čistko…:)
To bi bila diktatura…..

Se pa strinjam, da drug drugemu izpolnjujemo življenje….Je pa žalostno, da imamo v sebi vedno manj lepih besed za podeliti in se zato raje umikamo v svoj svet.
Imam občutek, da smo kot družba zašli malo iz prave poti…..Malo nas je zaneslo…Hoteli smo hvatati krivine…Iskati bližnjice…Se predajati sebičnosti in užitkom, a hkrati zanikati občutke slabe vesti…..Se tolažiti, da ne rabimo sočloveka…Da je dovolj le, če imamo dovolj denarja in materijalnih stvari…..Razvijali smo materijalizem, a pozabili na svojo dušo….Ne znamo več živeti drug z drugim…In ne sami s sabo….Zato tudi vedno manj lepih besed….

Moj poklon.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vsak tako, kot najbolje zna …

http://www.youtube.com/watch?v=fUjSTY4ospo&feature=related

Sem mislila zdaj eno japko pomalicat, [/quote]

Bereš mi misli, pa še zdrave so

[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/red%20sexy%20apple.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tole zgoraj mi zgleda kot sadna kupa..Samo še s smetano okrasit, pa je popolno.:)

Se ženske želite samo kregat? Bom raje nabavil psa.

@matjazko … ti pa res zdravo živiš, če si že za zajtrk privoščič jabolček::)

sem zadnjič nekje prebrala, da jabolke, banane, hruške … varujejo pred možgansko kapjo .) menda zaradi belega “mesa” :)))))

tako, tako ja 🙂

Ja res, 🙂

Samo mene zdaj malo bega, kdo bi (bo) smetano polizal?:)) saj veš, da pri nagradnih igrah meni tadej vedno ostopi najslajši del – smetano :))

Jaz si kregarije nikoli nisem in si je ne želim in se tudi ne kregam; tisti, ki me poznajo pravijo, da se je z mano nemogoče skregat 🙂 Mogoče bi se pa z mano pogovarjal, da si ne bi delal stroškov za psa. Zdaj, če ga dobiš kje zastonj, potem ne rečem, pes je le človekov najboljši prijatelj 🙂

Se pa vprašam, kako si lahko tako dolgo živel brez njega? 🙂 psa mislim 🙂

Se pač švercam na pse drugih.

Zakaj bi pa potem svojega nabavljal, če ti tako dobro znese? 🙂

Ja kdo bo pa v stanovanju lajal name?

A kar z domačih jajčk bi zažvrkljal smetano? Potem pa naciral?

Zakaj bi pa potem svojega nabavljal, če ti tako dobro znese? :)[/quote]

Lasten pes prinese zraven še odgovornost. 🙂

japkica jaz dajem vse ali nic. Nc skrbet za psa.

Ja res, 🙂

Samo mene zdaj malo bega, kdo bi (bo) smetano polizal?:)) saj veš, da pri nagradnih igrah meni tadej vedno ostopi najslajši del – smetano :))[/quote]

Robi jo bo baje naredil iz domačih jajčk, mogoče je bo še zate kaj ostalo, če ti ne bo njegova boljša polovica vsega polizala. Robi, bo dovolj smetane, ker ješ bolj malo beljakovinske hrane oz. mesa? :)))))

Če že vztrajaš, potem pa čim prej v nabavo 🙂

Ampak, če bo lepo in dobro skrbel zanj, potem ne bo v stanovanju lajal; potem si pa zopet na istem 🙂

Ne skrbi me za psa.

A to pomeni, da bo Robi sadna kupa?:) Ja v tem primeru pa ne bo problema, se bova že zmenla:)

kakšen empiričen um. Moram pazit na vsako besedo. Biita predlagaš psico?
Japkica za koga te potem skrbi?

A to pomeni, da bo Robi sadna kupa?:) Ja v tem primeru pa ne bo problema, se bova že zmenla:)[/quote]

Lahko mu pomagaš zamešat smetano, če bo imel težave, ker ženske ste boljše kuharice.
Vidva se kar zmenita, ampak da vaju slučajno njegova ne dobi na delu in vidi popacano mizo, se bi verjetno razburjala… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close