Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravilno sem napovedala, cene hiš na podeželju gredo gor

Pravilno sem napovedala, cene hiš na podeželju gredo gor

Ja, tako kot Angleži, ki so pred leti kupovali “luštne hišice” …. ko so dojeli, da ni trgovin, zdravstvenih storitev, nobenega dogajanja, poplave, so pobegnili…..

Ja, tako kot Angleži, ki so pred leti kupovali “luštne hišice” …. ko so dojeli, da ni trgovin, zdravstvenih storitev, nobenega dogajanja, poplave, so pobegnili…..
[/quote]

Si ziher, da zaradi tega ali pa zato ker jim je bilo preveč od rok?

Kaj podeželska, nabijaš oglede v tej temi al misliš kaj kupit?

Ups, prodajalec ja. No, ampak če imaš z nekom deal, se ravno ne spodobi potem ignorirati in višati cene.
[/quote]

Marsikaj se ne spodobi…ampak realnost je taka kot je. Če te hiša zanima ga pokliči in se dogovarjaj za ceno, ki je bila v času ogleda.

Ravno za to, ki je zdaj prodano po polovicah, sem par mesecev nazaj dala ponudbo. Očitno se bolj splača prodaja po delih? Iščem naprej…

Na Hrvaškem je podoben trend, povečano povpraševanje po hišah v Liki.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2207898

To je PR članek za nakup nepremičnin (stanovanj v blokih) na zemljiščih, ki jih je kupila ta nepremičninska agencija.

Kako to veš? Gradili bodo stanovanja v Liki?

Kako to veš? Gradili bodo stanovanja v Liki?
[/quote]

Jap. Gradijo tam, v divjini, in upajo, da bodo ljudje kupili stanovanja…. in obenem zraven še promovirajo nepremičnine ob morju, tisti konci niso bogvekaj, veter, grda obala, brez plaž…. Cene so seveda še vedno visoke, ker so se tudi na Hrvaškem dvignile v nebo….
PR skratka.

Zima se na podeželju precej vleče. Mene že zdaj stiska, ko se že občuti krajši dan.

Jaz opažam, da se avti dražijo! Rabljen golf npr. Neverjetno!

Jap. Gradijo tam, v divjini, in upajo, da bodo ljudje kupili stanovanja…. in obenem zraven še promovirajo nepremičnine ob morju, tisti konci niso bogvekaj, veter, grda obala, brez plaž…. Cene so seveda še vedno visoke, ker so se tudi na Hrvaškem dvignile v nebo….
PR skratka.
[/quote]

Zanimivo to, nisem vedela…

V bistvu je članek precej podoben teli tvoji temi. ‘ej, folk, ful raste prodaja his v Liki, cene bodo šle strmo gor’. Spodaj pa 50 komentarjev, kako je to bulsit, da so to ene rovte, kjer nihče noče živet.

Najbolj se mi pa dopade pripomba, da je nakup parcele za kmetovanje v Liki res ful dobra investicija, dokler policija ne odkrije tvojega rastlinjaka :))

Zanimivo to, nisem vedela…
[/quote]

tudi jaz prvic slisim da ima Lika grdo obalo in da morje tam ni bog ve kaj……🤣🤣🤣

PR skratka.
[/quote]

Preverjeno stanje na terenu daje signale, da je velika verjetnost padca cen nepremičnin na Hrvaškem.

tudi jaz prvic slisim da ima Lika grdo obalo in da morje tam ni bog ve kaj……🤣🤣🤣
[/quote]

Na zemljevid poglej, Ličko-Senjska županija, če ti uspe najti.
Lahko pa se pelješ po jadranski magistrali in si ogledaš čudovite plaže in uživaš v nežnem vetcu, ki tam pihlja.
Pag izvzet, čeprav tudi tam nepremičnine stanejo manj kot po drugih otokih.
Lika pa je najredkeje naseljena županija, vukojebina po domače.

Na zemljevid poglej, Ličko-Senjska županija, če ti uspe najti.
Lahko pa se pelješ po jadranski magistrali in si ogledaš čudovite plaže in uživaš v nežnem vetcu, ki tam pihlja.
Pag izvzet, čeprav tudi tam nepremičnine stanejo manj kot po drugih otokih.
Lika pa je najredkeje naseljena županija, vukojebina po domače.
[/quote]

ne se zdej ven vadit…
Govora je bilo o Liki , ZA! Velebitom.

ne se zdej ven vadit…
Govora je bilo o Liki , ZA! Velebitom.
[/quote]

PREBERI članek!

PR članek. V resnici večina Hrvatov želi živeti v Zagrebu.

Nek trend se že zaznava:

https://www.seniorji.info/si/moj-dom/vecje-povprasevanje-po-hisah-na-podezelju-samooskrba-vse-bolj-v-ospredju-10210605

a ta članek si ti napisala ? :)))))
ti in tvoji trendi ….

poklič kakšnega nepremičninarja, pa ti bo iz prve povedal, kaj si misli o tvojem trendu.
Ker ustvarjanje mnenj ti ne gre najbolje.

a ta članek si ti napisala ? :)))))
ti in tvoji trendi ….

poklič kakšnega nepremičninarja, pa ti bo iz prve povedal, kaj si misli o tvojem trendu.
Ker ustvarjanje mnenj ti ne gre najbolje.
[/quote]

Poznaš ti kakega nepremičninarja, ki trdi nasprotno?

Poznaš ti kakega nepremičninarja, ki trdi nasprotno?
[/quote]

poznam nekaj njih. Ti nobenega, da tukaj “delaš mnenje in trend”?

Opažam da gredo na podeželju plače dol.

poznam nekaj njih. Ti nobenega, da tukaj “delaš mnenje in trend”?
[/quote]

Po člankih se da prebrati, da gre povprasevanje nekaj gor…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close