“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Seveda mu noben ni NAKLONJEN… to pa zato ker jaz jemljem besedo naklonjen predvsem flirtanje…. jaz sem lahko naklonjen ženski Sadnemu pa nikakor… lahko (in tudi se) pa z njim dostikrat strinjam
Ti si vzela napačno on pa itak ve kaj sem mislil nevem zakaj obrazložujem :)[/quote]
Ker si nesposoben še iz kakšnega drugega zornega kota pogledati in videti stvari.[/quote]
To praviš ti lol
Danes sem že drugič v fitnesu srečal to punco…In z njo spregovoril par besed…Tako lepo, nevsiljivo..
Marsikomu se ne bi zdela nič posebnega, meni se pa zdi zelo posebna. Postavna je, naravna, neizumetničena, po moje stara blizu 30…Ni finoča..
Prijazna je, deluje simpatično, izgleda inteligentna…Drži se tako naravno ponosno. Zdaj moram izvedeti, ali je samska. Če je, lahko začnem ustvarjati kemijo med nama…Upam, da je tudi karakterno zanimiva..
Takšen tip punce bi bil zame primeren za resno zvezo…
Raje ne, se boš ti preveč zasekiral, ker boš ugotovil, da sem mesečno večkrat na zmenku, kot ti v celem svojem življenju.[/quote]
Če bi pisal dnevnik, se noben ne bi sekiral, saj noben ne bi vedel, kaj vanj pišeš. 🙂
Raje ne, se boš ti preveč zasekiral, ker boš ugotovil, da sem mesečno večkrat na zmenku, kot ti v celem svojem življenju.[/quote]
Mah, zloben sem, priznam, ti se samo izpovej, saj je to čisto normalna čustvena potreba, da si želimo, da nas nekdo posluša, nam prisluhne, razume, poda kak nasvet, še posebej, če nam prisostvuje velika MON družina, morebiti bomo skupaj razrešli tvoje sila zapletene ljubezenske težave, če se bomo vsi z njimi ukvarjali!? V glavnem navijamo zate, te bomo spodbujali in dvigovali, napiši še kaj, napeto je, kot če bi bral kriminalko! 🙂
[img]http://4.bp.blogspot.com/-oUxuAYjDGmA/TxGJbjlJatI/AAAAAAAABCM/Kx6MIU1SnKo/s1600/dramaqueen.gif[/img]
Še malo glasbene podlage?[/quote]
Jaaaa:).
Poišči še kakšno v stilu welcome back, ker imam občutek, da bomo kmalu potrebovali:)).
Še malo glasbene podlage?[/quote]
Jaaaa:).
Poišči še kakšno v stilu welcome back, ker imam občutek, da bomo kmalu potrebovali:)).[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.