Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Točno tako. Tisti štirje uporabniki nadoknadijo vse kar manjka vam ostalim uporabnikom ( izkušnje, znanje, humor,… ). Od vas nimam nič pametnega, poučnega za prebrat, niti smešno se mi ni z vami prepirat. Se ti sploh zavedaš kako zelo slab mora bit človek, da niti za prepirat ni dovolj kvaliteten ?

Saj vem, da boš že čez 5 minutk podala repliko, takoj za tabo pa še Senza, Marko, matjazko. No o tem sem vam govoril včeraj, preveč imate prostega časa. Več bo treba vn hodit in mogoče ne boste več tok zagrenjeni. Plus delali boste na komunikacijskih veščinah, spoznali več ljudi v rl in tako hopefully, nekega dne bili dosti bolj zabavni tudi na forumu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mene bi skrbel ta podatek. Torej hodiš gor izključno, da dobivaš potrditve tistega 1% uporabnikov, ki so ti naklonjeni. Z nami ostalimi je nekaj narobe, ker ne pihamo v isti rog. Večkrat sam zanetiš prepir, torej je vprašanje na mestu…kakšen človek si ti?

Zadnjega odstavka sploh ne bom komentirala, ker je bz.

Kakšne potrditve haha, samo rad jih berem.

Naš še raje…poglej koliko časa nameniš 99%:))).

Saj lahko se tudi zmeniva, da te fu*nem na ignore. Samo potem nevem, če boš zdržala, boš še vstrajala pri življenju ? lol

A veš, ti tvoji poskusi so tako kot odhajanje s foruma. Veliko besed, malo dejanj:).

Ti me vrzi kamor želiš. Saj si že neštetokrat rekel, da se ne boš obregnil ob moje besede blablabla…bodi zvest samemu sebi, enkrat za spremembo:).

Pazi, da ne boš odgovoril…načelnost in to:))).

Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Se strinjam.[/quote]
Tudi jaz se strinjam, da vam preveč časa namenim. Kdo ve, lahko da bo že jutri drugače 🙂

Jutri že kaj drugače?:)) Čez dobrih 20 minut?:)) Ne noooo…spet neka puhla zaobljuba:))). Sadni, relax.

Še to citiraj.

Jutri začnem hujšat!

Pa to tud.

Jst pa redit…ker ne bo več forumske glukoze, je treba najti nadomestek:).

Sej ne vem, mogoče pa ne bom začela.

Polnoč je odbila in zdaj bo vse drugače…

Sem se vseeno odlocila, da zaenkrat hujsala ne bom. Hrana mi skodi, mi povzroca vetrove, a se bom basala naprej. #frutek.filozofija.press

Ti si bolj obsedena s Sadnim kot kdorkoli tu gor od žensk….. noben mu ni naklonjen zmešana kura ampak če se pač slučajno strinja z večino naših zapisov nismo krivi mi ….

Saj vem da je hudo ko povemo realno stanje po ulicah Slovenije ampak bo že….. ti si itak izven našega okvira letnikov o katerih govorimo ker si prestara in rabiš push up modrček da še kaj stoji….

Govoriš o tem kak smo mi samski ti pa si kao tak dobra da si spet samska (presneto podobno meni!) no vbistvu si ti na dosti hujšem ker če je ženska samska pomeni da more bit 10x grša od samskega moškega da te niti obupanec noče met 🙂

Tak pač to je če si blont pa še fishface 🙂

Saj bo morda boš pred 40 našla enega tipa ki te bo prenašal 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hahaha, ubov ! ;D

Hahaha, ubov ! ;D[/quote]

Naj vama bo v veselje, ko spodbujata svojo domišljijo. Saj to je edino, s čimer se lahko ponašata.

Zdaj, ko je razvezala svojo virtualno zakonsko zvezo z enTipom, je mogoče vrgla oko nate. :)) Oba sta samosvoja, mislim da jo to privlači. :)))[/quote]
Konc je… jupiiiii šla je drugam, šla je stran… 🙂

Ja, tebe s tem:

In zaradi teh, ki ti niso naklonjeni, gor hodiš… Hahahahaha…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, a ti povem kaj je pri tebi še najbolj žalostna stvar ? To, da se noben ne smeji tvojim štosom, potem si se pa večkrat prisiljena smejat sama sebi.

Sadni, a ti povem eno veselo stvar? Puca mi muca za tvoje žalostne ugotovitve.

Ja, tebe s tem:

In zaradi teh, ki ti niso naklonjeni, gor hodiš… Hahahahaha…[/quote]

Seveda mu noben ni NAKLONJEN… to pa zato ker jaz jemljem besedo naklonjen predvsem flirtanje…. jaz sem lahko naklonjen ženski Sadnemu pa nikakor… lahko (in tudi se) pa z njim dostikrat strinjam

Ti si vzela napačno on pa itak ve kaj sem mislil nevem zakaj obrazložujem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, tebe s tem:

In zaradi teh, ki ti niso naklonjeni, gor hodiš… Hahahahaha…[/quote]

Seveda mu noben ni NAKLONJEN… to pa zato ker jaz jemljem besedo naklonjen predvsem flirtanje…. jaz sem lahko naklonjen ženski Sadnemu pa nikakor… lahko (in tudi se) pa z njim dostikrat strinjam

Ti si vzela napačno on pa itak ve kaj sem mislil nevem zakaj obrazložujem :)[/quote]
Ker si nesposoben še iz kakšnega drugega zornega kota pogledati in videti stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close