“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Točno tako. Tisti štirje uporabniki nadoknadijo vse kar manjka vam ostalim uporabnikom ( izkušnje, znanje, humor,… ). Od vas nimam nič pametnega, poučnega za prebrat, niti smešno se mi ni z vami prepirat. Se ti sploh zavedaš kako zelo slab mora bit človek, da niti za prepirat ni dovolj kvaliteten ?
Saj vem, da boš že čez 5 minutk podala repliko, takoj za tabo pa še Senza, Marko, matjazko. No o tem sem vam govoril včeraj, preveč imate prostega časa. Več bo treba vn hodit in mogoče ne boste več tok zagrenjeni. Plus delali boste na komunikacijskih veščinah, spoznali več ljudi v rl in tako hopefully, nekega dne bili dosti bolj zabavni tudi na forumu.
Mene bi skrbel ta podatek. Torej hodiš gor izključno, da dobivaš potrditve tistega 1% uporabnikov, ki so ti naklonjeni. Z nami ostalimi je nekaj narobe, ker ne pihamo v isti rog. Večkrat sam zanetiš prepir, torej je vprašanje na mestu…kakšen človek si ti?
Zadnjega odstavka sploh ne bom komentirala, ker je bz.
Ti si bolj obsedena s Sadnim kot kdorkoli tu gor od žensk….. noben mu ni naklonjen zmešana kura ampak če se pač slučajno strinja z večino naših zapisov nismo krivi mi ….
Saj vem da je hudo ko povemo realno stanje po ulicah Slovenije ampak bo že….. ti si itak izven našega okvira letnikov o katerih govorimo ker si prestara in rabiš push up modrček da še kaj stoji….
Govoriš o tem kak smo mi samski ti pa si kao tak dobra da si spet samska (presneto podobno meni!) no vbistvu si ti na dosti hujšem ker če je ženska samska pomeni da more bit 10x grša od samskega moškega da te niti obupanec noče met 🙂
Tak pač to je če si blont pa še fishface 🙂
Saj bo morda boš pred 40 našla enega tipa ki te bo prenašal 🙂
Ja, tebe s tem:
In zaradi teh, ki ti niso naklonjeni, gor hodiš… Hahahahaha…[/quote]
Seveda mu noben ni NAKLONJEN… to pa zato ker jaz jemljem besedo naklonjen predvsem flirtanje…. jaz sem lahko naklonjen ženski Sadnemu pa nikakor… lahko (in tudi se) pa z njim dostikrat strinjam
Ti si vzela napačno on pa itak ve kaj sem mislil nevem zakaj obrazložujem 🙂
Ja, tebe s tem:
In zaradi teh, ki ti niso naklonjeni, gor hodiš… Hahahahaha…[/quote]
Seveda mu noben ni NAKLONJEN… to pa zato ker jaz jemljem besedo naklonjen predvsem flirtanje…. jaz sem lahko naklonjen ženski Sadnemu pa nikakor… lahko (in tudi se) pa z njim dostikrat strinjam
Ti si vzela napačno on pa itak ve kaj sem mislil nevem zakaj obrazložujem :)[/quote]
Ker si nesposoben še iz kakšnega drugega zornega kota pogledati in videti stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.