Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nope. Če gre Spider dol, potem tudi jaz kmalu odrinem. Tebe ziher ne bom bral, prasica nevzgojena lol :)))

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Folk res ne šteka, da tukaj nismo familija, torej ne vem zakaj nekateri gojijo tako močna čustva kot bi se šlo zares.

Oh, 🙁 vedno sem gojim sinovska čustva do tebe. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Oh, 🙁 vedno sem gojim sinovska čustva do tebe. :)[/quote]

:)))))) Jst pa mačevska:))))).

Matjažek, ti si starejši od mene, to sva že predelala, ne zavajaj folka:)).

Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… :)[/quote]
Seveda, da ga boš. Mogoče malo manj, kot ga bomo drugi, vseeno ga pa boš. Kar sprijazni se, boljši vtis je naredil na tem forumu kot kdorkoli drug. Tebe ziher ne bi nihče pogrešal, izvzemši Goldfishevo, pa mogoče še kako Margot, ker pač nisi in tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva 🙂

Lajf gre naprej, nben ni umrl (no, Matkic ima neke nore ideje), prišli bodo drugi…so what.

Oh, 🙁 vedno sem gojim sinovska čustva do tebe. :)[/quote]

Matjažek, ti si starejši od mene, to sva že predelala, ne zavajaj folka:)).[/quote]

Mami, ne ga bixat, no… 😀

Matjažek, ti si starejši od mene, to sva že predelala, ne zavajaj folka:)).[/quote]

Mami, ne ga bixat, no… :D[/quote]

Kaj bi ti dal, da bi te malo pocartala, a ne:))).

Mami, ne ga bixat, no… :D[/quote]

Kaj bi ti dal, da bi te malo pocartala, a ne:))).[/quote]

To že vem, da vzbujam v tebi “materinski nagon”. 😀

Kaj bi ti dal, da bi te malo pocartala, a ne:))).[/quote]

To že vem, da vzbujam v tebi “materinski nagon”. :D[/quote]

Ohohohoho:).

Seveda sine:)))). No, zdaj se pa stisni k joški, da boš lažje zaspal:))).

Če imaš še kakšno viška bi se nemara še kdo vrnil na forum…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če imaš še kakšno viška bi se nemara še kdo vrnil na forum…. :D[/quote]

:))) Moje srce ni tako široko, da bi delila s komerkoli:))).

:))) Moje srce ni tako široko, da bi delila s komerkoli:))).[/quote]
Pa dobr noooo….. imaš ti še druge organe, ki bi bili zanimivi monovskim “razočarancem”, pust srce pr mir…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))) Moje srce ni tako široko, da bi delila s komerkoli:))).[/quote]
Pa dobr noooo….. imaš ti še druge organe, ki bi bili zanimivi monovskim “razočarancem”, pust srce pr mir…. :D[/quote]

Pusti jih, naj gredo v svet:))).

Višek že, samo mleka ne. :))

Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… :)[/quote]
Seveda, da ga boš. Mogoče malo manj, kot ga bomo drugi, vseeno ga pa boš. Kar sprijazni se, boljši vtis je naredil na tem forumu kot kdorkoli drug. Tebe ziher ne bi nihče pogrešal, izvzemši Goldfishevo, pa mogoče še kako Margot, ker pač nisi in tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva :)[/quote]
Sem vedela, da sem nekaj pozabila … sekirat se zaradi tvojega mnenja, seveda!

Mogoče pa demenca ni tako zelo švoh zadeva…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Včasih znaš biti prav presneto žleht 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

pa naj še kdo meni reče da sem nezrel in otročji…. senza goldfish in podobne ter seveda glavni otrok matjazko podijo folk s foruma in podjebavajo 10x bolj kot kdorkoli drug razen NM-3wja (kje je on?)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dejstvo je da če odidemo Spider, Sadni, Dater, fotrov sine(pogrešam ga) in jaz bo forum en kup bedarij ki jih občasno popestri Boom in morda še EnTip s prebliski….

Ostalo je pa itak velika žalost….no antilopa in calypso sta še zmožni (za mon in za žensko) nadpovprečne intelektualne debate ostalo pa itak sami teoretiki in zagrenjene babe ….

Najbolj smešno je ko pravite kako vam je vseeno če Sadni gre itd (nenazadnje tudi spider) ampak citirate ga pa vsi po spisku in to v navalih…. predvsem Marko, matjazko, pa še ribica itd…. brez njega boste imeli še bolj bedn lajf kar je najbolj žalostno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bog ne daj, da omenjeni odidejo s foruma!! Potem lahko MŽ čvek kar ukinejo 🙂

Jst tud 🙁

Itak pa, še vsak, ki je prišel na novo, ni zdržal niti dva tedna gor. Ti ljudje so neprebavljivi ne v reali, ne na forumu…

Pardon. “Ti ljudje so neprebavljivi tako v reali, kot tudi na forumu.”

+1

Raje se opravičite Spiderju, da pride nazaj.

Sdni predlagam, da greš malo ven v realo ne da cele dneve dežuraš tukaj gor 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close