“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… 🙂
Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… :)[/quote]
Seveda, da ga boš. Mogoče malo manj, kot ga bomo drugi, vseeno ga pa boš. Kar sprijazni se, boljši vtis je naredil na tem forumu kot kdorkoli drug. Tebe ziher ne bi nihče pogrešal, izvzemši Goldfishevo, pa mogoče še kako Margot, ker pač nisi in tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva 🙂
Če imaš še kakšno viška bi se nemara še kdo vrnil na forum…. :D[/quote]
:))) Moje srce ni tako široko, da bi delila s komerkoli:))).[/quote]
Pa dobr noooo….. imaš ti še druge organe, ki bi bili zanimivi monovskim “razočarancem”, pust srce pr mir…. 😀
Ja, prva dva stavka res, potem se je pa bralo kot en in isti vic. Vau. Res ga bom pogrešala… :)[/quote]
Seveda, da ga boš. Mogoče malo manj, kot ga bomo drugi, vseeno ga pa boš. Kar sprijazni se, boljši vtis je naredil na tem forumu kot kdorkoli drug. Tebe ziher ne bi nihče pogrešal, izvzemši Goldfishevo, pa mogoče še kako Margot, ker pač nisi in tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva :)[/quote]
Sem vedela, da sem nekaj pozabila … sekirat se zaradi tvojega mnenja, seveda!
Mogoče pa demenca ni tako zelo švoh zadeva…
pa naj še kdo meni reče da sem nezrel in otročji…. senza goldfish in podobne ter seveda glavni otrok matjazko podijo folk s foruma in podjebavajo 10x bolj kot kdorkoli drug razen NM-3wja (kje je on?)
Dejstvo je da če odidemo Spider, Sadni, Dater, fotrov sine(pogrešam ga) in jaz bo forum en kup bedarij ki jih občasno popestri Boom in morda še EnTip s prebliski….
Ostalo je pa itak velika žalost….no antilopa in calypso sta še zmožni (za mon in za žensko) nadpovprečne intelektualne debate ostalo pa itak sami teoretiki in zagrenjene babe ….
Najbolj smešno je ko pravite kako vam je vseeno če Sadni gre itd (nenazadnje tudi spider) ampak citirate ga pa vsi po spisku in to v navalih…. predvsem Marko, matjazko, pa še ribica itd…. brez njega boste imeli še bolj bedn lajf kar je najbolj žalostno 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.