Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Ribica, če pa ne pokažeš nič svoje nežne in čustvene plati. 🙂
Moški iščejo čustveno podporo, ti pa vsakega hladnokrvno, kot ribe pač so hladnokrvne, odbiješ. :)[/quote]

In tebe to skrbi?:)))

Ribica, če pa ne pokažeš nič svoje nežne in čustvene plati. 🙂
Moški iščejo čustveno podporo, ti pa vsakega hladnokrvno, kot ribe pač so hladnokrvne, odbiješ. :)[/quote]

In tebe to skrbi?:)))[/quote]
Ja, sočustvujem z moškimi. :)))

hmmm nekdo pa spet govori za Vse ženske na Svetu 🙂 Upam da bo marko popravil gospo ribico da je to neumnost… ne on se bo temu izognil in citiral mene… kot vedno….. jaz posplošujem Ribica pa seveda ne LOL

Smešni ste….[/quote]

Matkic, ti pišeš za sebe in o sebi. To ni posploševanje. Ostalih žensk (izven tvojega dometa) res (še) nisi spoznal. Ampak saj zadostuje, kaj si o tem misliš in če nisi za zvezo, potem ne muči sebe ter drugih. Simpl:).

In tebe to skrbi?:)))[/quote]
Ja, sočustvujem z moškimi. :)))[/quote]

Jih po tvoje mučim?:))

Jokanje je ponavadi posledica bolečine. 🙂 Razen, če se gre za razcartano osebo z izredno nizko toleranco do bolečine. 🙂

Jokanje je ponavadi posledica bolečine. 🙂 Razen, če se gre za razcartano osebo z izredno nizko toleranco do bolečine. :)[/quote]

Če na forumu kdo joče zaradi mene, to ni razcartana, ampak kvečjemu motena oseba. Bolečino ti lahko povzroči le bližnji oz. tisti, ki ti je prišel blizu in si odprt do njega.

Jokanje je ponavadi posledica bolečine. 🙂 Razen, če se gre za razcartano osebo z izredno nizko toleranco do bolečine. :)[/quote]

Če na forumu kdo joče zaradi mene, to ni razcartana, ampak kvečjemu motena oseba. Bolečino ti lahko povzroči le bližnji oz. tisti, ki ti je prišel blizu in si odprt do njega.[/quote]
To ne drži. Bolečino ti lahko povzroči tudi povsem neznana oseba. Dokazov za to pa imamo na tem forumu vsak dan več kot dovolj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Antilopa:). Že dolgo nazaj sem ti povedala glede moje želje, da se TI ujameš z EnTipom, ker si se čutila odrinjeno:). Mene nikoli ni zanimal in nisem bila v nikakršni “virtualni navezi”. Enim tipom res ni jasno, ko ženska reče NE. Se morajo še zaganjati in zaganjati.

Pravtako ne mečem oči ven:))). Saj ta besedna zveza je zanimiva, ampak res me nihče ne mika. Zato ti tudi v tem primeru (v zvezi s Spiderjem) polagam na srce, da si svobodna. Tvoja skrb je odveč in ne hodiš v tuje zelje, zato pogumno naprej. Naj te ne ovira ena Goldfish nooooo:).[/quote]

Ko ženska reče ne v resnici misli JAAAAAAA :)[/quote]
In ko končno reče je, te pa zmede a ne, ker nisi vajen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če na forumu kdo joče zaradi mene, to ni razcartana, ampak kvečjemu motena oseba. Bolečino ti lahko povzroči le bližnji oz. tisti, ki ti je prišel blizu in si odprt do njega.[/quote]
To ne drži. Bolečino ti lahko povzroči tudi povsem neznana oseba. Dokazov za to pa imamo na tem forumu vsak dan več kot dovolj.[/quote]
Ja, lahko, če debate jemlješ preveč resno in se čustveno vživiš v situacije.

To ne drži. Bolečino ti lahko povzroči tudi povsem neznana oseba. Dokazov za to pa imamo na tem forumu vsak dan več kot dovolj.[/quote]
Ja, lahko, če debate jemlješ preveč resno in se čustveno vživiš v situacije.[/quote]

Potem mora ta “jokajoča” oseba razmisliti, zakaj jo xy folk tako močno prizadene in ji povzroča bolečine.

Ja, lahko, če debate jemlješ preveč resno in se čustveno vživiš v situacije.[/quote]

Potem mora ta “jokajoča” oseba razmisliti, zakaj jo xy folk tako močno prizadene in ji povzroča bolečine.[/quote]Ne, ne….to pa ne! :))
Naj drugi razmišljajo o tem zakaj so tako brezčutni!!!….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem mora ta “jokajoča” oseba razmisliti, zakaj jo xy folk tako močno prizadene in ji povzroča bolečine.[/quote]Ne, ne….to pa ne! :))
Naj drugi razmišljajo o tem zakaj so tako brezčutni!!!….. ;)[/quote]

Pol naj bo tako…vsi ali nihče:))). Sedaj se vržem v razmišljanje…

Če nekomu napišeš, da je bumbar, še ne pomeni, da te je spravil iz tira, lahko si bil samo odkrit z njim in mu povedal kar mu gre. Meni čustva internetnikov ne pomenijo nič, še posebej ne takšnih, ki se tudi sami obnašajo nesramno do mene.

Še kot za zanimivost. Še nikoli se nisem kregal s Spiderjem, Matkićem, Daterjem, pa smo že večkrat bili različnega mišljenja. V bistvu, če povem po resnici, niti ne vem, če je to sploh izvedljivo, brez da bi jih prvi začel drezat in provocirat na polno.

Idioti ste pač, obnašate se, k živali, imate se pa za dozorele ljudi lol My ass ste vi zreli, vi ste za v vrtec, avtočka na daljinca bi vam kupil, pa legokocke, da bi imeli še kak dodaten hobij v lajfu, poleg pisanja po forumu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ahahahaha:)

“Vrana vrani ne izkljuje oči, jager jagru stolček gor drži…”

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Aja, napiši nam to takrat, ko boš naslednjič teatralno odšel s foruma… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pošast Senza se zopet našla v mojem komentarju.

Ampak priznaj…punca ma prav:).

Eden pa ti lahko vrne malo pozornosti kljub vsej tvoji žaljivosti, glej na stvari bolj pozitivno. 😉

Da sem si kaj takega dovolila na forumu?! O, fuck!

Če grem jst dol iz foruma, je to zaradi večih uporabnikov in nikoli samo zaradi enega. Trenutno mi je še znosno, dokler pišejo gor Spider, Matkić, Dater, enTip. Ostali ste mi nezanimivi, se pravi 99 % uporabnikov M/Ž čveka.

Hmmm, torej te še 1% zadržuje in se vračaš:). Omg, to je malo:))). Ti v bistvu trpiš in v tem uživaš. A vidiš, kako močno jemlješ osebno:).

Sadni, koga bi naj to zanimalo, kako čutiš do nekaterih izključno naštetih MOŠKIH! na forumu? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če tebe ne brigajo moja čustva, verjemi, da mene tvoja še manj. Ko te bo pa začelo brigat tudi za druge, pa bodo tudi drugi do tebe drugačni, bolj sprejemljivi zate. Dobronameren nasvet.

Se strinjam, haha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close