“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Ribica ti imaš rajši takšne, ki jih lahko malo sprovociraš in se tako igraš z njimi in njihovimi čustvi ? :)[/quote]
Ojoj Robi, kaj bi rad plaval v mojih vodah?:)
Če smo že pri tem, kdo mi je bolj všečen…normalni ljudje, s smislom za humor, prijaznim pogledom na življenje in videnjem korak naprej.
Kako se na forumu igra s čustvi drugih? Si osebno prizadet? Sem se dotaknila kakšnega tvojega čustva in ne moreš mimo tega? Je to moj problem?
To se pa strinjam. No, razen do študent ti včasih malo “ljubezni do žensk” zmanjka…
Uff, da imaš ksiht…
Ne, ne razumeš, oz kot ponavadi nočeš razumet. Jaz nisem bil nikoli na ona-on, mimogrede.
Dal sem primer. Ena ženska bo imela do 2 različnih tipov čist drug odnos.[/quote]si bil pa na forumu ali pa kako drugace. Dejstvo je, da si izmisljujes zgodbe o meni ali pa pripovedujes svoje in jih projiciras name oziroma na druge. Vse to pa kaze, da se nisi sprejel odgovornosti za svoje slabe izkusnje.
Kritiziral si ženske vsaj tolk, kot jaz, le da z drugega vidika. Postov se mi pa zdaj res ne ljubi iskati.[/quote]
Pa nič…:)
Kaj pa vem. 🙂 Kakšne pa so tvoje vode..Kalne ? Razburkane, svetle plitvine, temne globine..?
Moral bi najprej poznati okoliščine, da bi vedel ali imam to rad ali ne. 🙂
Prijazen pogled na življenje in videnje korak naprej, pa si včasih nasprotujeta. Pred nami ne vidim neke svetle prihodnosti, pa čeprav poskušam delovati prijazno. 🙂
Če bi bil prizadet, potem bi to bil moj problem. A ne ? 🙂
Z mano in mojimi čustvi se lahko igraš, kolikor te je volja. 🙂
Mogoče pa že plavam v tvojih vodah….:)
Kritiziral si ženske vsaj tolk, kot jaz, le da z drugega vidika. Postov se mi pa zdaj res ne ljubi iskati.[/quote]
Pa nič…:)
Kaj pa vem. 🙂 Kakšne pa so tvoje vode..Kalne ? Razburkane, svetle plitvine, temne globine..?
Moral bi najprej poznati okoliščine, da bi vedel ali imam to rad ali ne. 🙂
Prijazen pogled na življenje in videnje korak naprej, pa si včasih nasprotujeta. Pred nami ne vidim neke svetle prihodnosti, pa čeprav poskušam delovati prijazno. 🙂
Če bi bil prizadet, potem bi to bil moj problem. A ne ? 🙂
Z mano in mojimi čustvi se lahko igraš, kolikor te je volja. 🙂
Mogoče pa že plavam v tvojih vodah….:)[/quote]
Moj namen ni igra s čustvi:). Če so pa drugi čustveni in jokajo ob mojih postih…pol je pa res kriza:))).
In kaj sem jaz drugega napisal, da počnem?[/quote]
Citiram: ” Mirno lahko napišem, da tukaj kažem svoj najgrši obraz. Najlepšega raje kažem drugje, med prijatelji, ljudmi, ki so mi blizu. “
Po tem, kar si napisal, lahko kvečjemu sklepam, da med svojimi “bližnjimi” kažeš le najlepši fris, ker se slabega sramuješ. Ampak mislim, da te mama sprejema takšnega kot si, ne glede na ves show, ki se ga greš.
Zdaj, ko je razvezala svojo virtualno zakonsko zvezo z enTipom, je mogoče vrgla oko nate. :)) Oba sta samosvoja, mislim da jo to privlači. :)))[/quote]
Antilopa:). Že dolgo nazaj sem ti povedala glede moje želje, da se TI ujameš z EnTipom, ker si se čutila odrinjeno:). Mene nikoli ni zanimal in nisem bila v nikakršni “virtualni navezi”. Enim tipom res ni jasno, ko ženska reče NE. Se morajo še zaganjati in zaganjati.
Pravtako ne mečem oči ven:))). Saj ta besedna zveza je zanimiva, ampak res me nihče ne mika. Zato ti tudi v tem primeru (v zvezi s Spiderjem) polagam na srce, da si svobodna. Tvoja skrb je odveč in ne hodiš v tuje zelje, zato pogumno naprej. Naj te ne ovira ena Goldfish nooooo:).
Zdaj, ko je razvezala svojo virtualno zakonsko zvezo z enTipom, je mogoče vrgla oko nate. :)) Oba sta samosvoja, mislim da jo to privlači. :)))[/quote]
Antilopa:). Že dolgo nazaj sem ti povedala glede moje želje, da se TI ujameš z EnTipom, ker si se čutila odrinjeno:). Mene nikoli ni zanimal in nisem bila v nikakršni “virtualni navezi”. Enim tipom res ni jasno, ko ženska reče NE. Se morajo še zaganjati in zaganjati.
Pravtako ne mečem oči ven:))). Saj ta besedna zveza je zanimiva, ampak res me nihče ne mika. Zato ti tudi v tem primeru (v zvezi s Spiderjem) polagam na srce, da si svobodna. Tvoja skrb je odveč in ne hodiš v tuje zelje, zato pogumno naprej. Naj te ne ovira ena Goldfish nooooo:).[/quote]
Ko ženska reče ne v resnici misli JAAAAAAA 🙂
Ejga, kaj je s tabo človek??? Tut v najhujših morah ne bi pecala tebe?? Od kod ti te ideje? Te Marko peca? Te matjazko peca?
Očitno te vsi pecamo, ker odgovarjamo na poste. Ti res rabiš pozornost! Ampak od mene jo dobiš le, če sama tako hočem. Ti se pa mečeš ven, povsod.
Glej…ne trzaj na moje komentarje, začni se brzdat!
Pravtako ne mečem oči ven:))). Saj ta besedna zveza je zanimiva, ampak res me nihče ne mika. Zato ti tudi v tem primeru (v zvezi s Spiderjem) polagam na srce, da si svobodna. Tvoja skrb je odveč in ne hodiš v tuje zelje, zato pogumno naprej. Naj te ne ovira ena Goldfish nooooo:).[/quote]
Ko ženska reče ne v resnici misli JAAAAAAA :)[/quote]
Zato si še vedno samski, a ne:).
Zato si še vedno samski, a ne:).[/quote]
Tako je…. meni nobena ni rekla NE 🙂 niti JA ker nobene nisem spraševal…. se pa ponujajo da bi jih vprašal… pa NOČEM 😀
Matkic, verjemi, da ženska, ko reče NE, tudi misli NE.
Tako je…. meni nobena ni rekla NE 🙂 niti JA ker nobene nisem spraševal…. se pa ponujajo da bi jih vprašal… pa NOČEM :D[/quote]
:))))
Seveda nočeš, braniš se z vsemi štirimi:)))).[/quote]
nope ni treba… sploh ne grem blizu njih 😛
hmmm nekdo pa spet govori za Vse ženske na Svetu 🙂 Upam da bo marko popravil gospo ribico da je to neumnost… ne on se bo temu izognil in citiral mene… kot vedno….. jaz posplošujem Ribica pa seveda ne LOL
Smešni ste….
Forum je zaprt za komentiranje.