“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Morda prave ne sreča ravno zato, ker ne ustreza tovrstnim ženskam, ki si želijo nekoga, ki jih je v prvi vrsti sposoben spoštovati.
Ni več star 18 let, da bi iskal samega sebe ter se igral in preizkušal v najrazličnejših preizkušnjah z različnimi tipi žensk. Res je, da se celo življenje učimo. Ampak tukaj se gre za vrednote, odnos do nasprotnega spola. Tega ne spremeniš. [B]Če si kurbir, to ostaneš[B/].[/quote]
Ne bi rekel.
Eni so celo zivljenje to, eni drugo. Tretji iz prve preidejo v drugo in/ali obratno. Cetrti gredo skozi faze enega in drugdga. Peti…
Svet in ljudje v njem smo dosti bolj komplicirani kot se nekaterim zdi. 😉
Definitivno pa je obnasanje moskega odvisno od konretne zenske. In obratno. 😉[/quote]
Obnašanje moškega je odvisno od ženske?:))) Torej je po tvoji definiciji kriva ženska, če se moški obnaša drugače kot si želi oz. kot bi se ob “pravi” ženski. Omg:))). Tak moški je mlečnozob in se še išče, zato je težko s katerkoli žensko, ker ji ni kos.
Če je človek zajeb…, obstaja majhna verjetnost, da en bo več. No, morda…v komi,.
Vrednote in obnašanje, to ni isto. Vrednote so vrednote, obnašanje je obnašanje.
Ti si denimo precej enodimenzionalna oseba. Tvoje razumevanje problemov je površno, rada provociraš, obračaš besede. Nemogoče je, da bi se jaz do tebe obnašal isto, kot do kakšne druge, ki ni tako nasršena.
Obstajajo ženske, ki so bolj seks mašine in obstajajo ženske, ki so umirjene, resne. Noben moški pri zdravi pameti nima do enih ali drugih istega odnosa.
Lahko dam še obraten primer. Punce ponavadi pravijo, da ne marajo avantur. Ko povprečna punca sreča atraktivnega tipa, ki ji spodnese tla pod nogami, izklopi to svoje racionalno stališče in s evda nasladi.
Potem pa se logira na ona-on in Markotom razlaga, da ona nikoli ne bi imela avanture, Markoti pa to verjamejo in vzamejo za sveto.
Kaj naj rečem. Enim vam malo manjka izkušenj z dimenzijami življenja.
Spider, ne zdaj mešat svoje izkušnje z mojimi. Kar so tebi tvezile (in si verjel) je tvoja zgodba in ti je res ni treba mešati z mojo. To nima smisla. Pozabi že, preboli.
Moje življenje ima barve.
Obnašanje je odraz naših prepričanj, vrednot, spoznanj…vse skupaj je prepleteno. Obnašanje prvih ali zadnjih 5 minut, ko si z neko osebo, je tudi drugače. Na začetku bo nekdo bolj odprt, drugi manj, tretji bo ušel. Za vse to obstaja razlog.
Tebe berem kot suhoparnega, zagrenjenega tipa, ki pelje gonjo proti ženskam. Svoje preteklosti ne moreš pozabiti in pestvaš krivico kot punčico svojega očesa. S takšnimi ljudmi se je nemogoče družiti, zato se ti zgodba ponavlja in nikoli ne bo drugače, ker si to, kar si!
Ja, črno-bele. Daj stopi na realna tla. Ti si ženski Marko in nič drugega. Od kdo ti sploh ideja, d abi s ejaz želel družiti s tabo, se ti blede?
Tebi gre moja “gonja” na živce, ker se v njej prepoznaš. Post, kjer pljuvam po VSEH ženskah, pa mi boš morala pokazati.[/quote]
Res smo zdaj v virtuali, ampak stojim z obema nogama na tleh. Zase vem, kdo sem. Tvoje enostransko mnenje mi ni pomembno, zato mi ni treba pojasnjevati svojih realnih tal, da bi ti realno začel sprejemati realna dejstva. Verjemi v tisto, kar hočeš. Tega ti ne branim.
Kje si kdajkoli prebral, da bi se želela družiti s tabo? Pišem svoje mnenje…tebi ali komurkoli drugemu, nick sploh ni pomemben, ampak vsebina napisanega.
Ne morem se prepoznati v moškem telesu in dojemanju sveta s perspektive moškega kot si ti. Ok, ne pljuvaš po tistih ženskah, ki se še niso rodile. Tiste bodo seveda uauuu. Ampak ura teče, nič ne reče:).
Zanimivo je, da ne prepoznaš pljuvanja po ženskah v besedah Njega, Marka in Robija. Pa je to pljuvanje precej hujše, kot moje.
Glej, take kot si ti s emorajo vame vpikovati na forumu, da sploh opazim, da obstajajo. zakaj se sploh tolk ubadaš s sadnim, Matkičem, Daterjem, mano? Imaš tu sveto trojico, pa skromnegaT, pa tako naprej, “normalneže” skratka.
Mene ti ne boš v nič prepričala. Zastonj zgubljaš čas z zaganjanjem v moje replike.Ko mi boš šla dovolj na živce, ti bom pač nehal replicirat.:)
Meni deluješ ko neka krščanarka, iskreno…
Kot sem povedala, nicki niso pomembni. Očitno pa je tako (vidim, da spremljaš vse moje poste), da sem bolj naklonjena pisanju tistih, ki so mi bliže v razmišljanju. Kdaj, kje, s kom…s tem se ne ukvarjam. Zame ne obstajajo deteljice ali sv. trojice ali skupnosti…vsi smo v izhodišču enaki. Ker se moji pogledi večkrat krešejo s tvojimi, narediš cel alarm. Ne vem zakaj te vse to tako zelo in osebno prizadene. To je igra. Življenje je zunaj.
V kolikor pišeš o svojih osebnih izkušnjah, ki so intimne narave, lahko pričakuješ da bodo odzivi različni. S tem se še nisi sprijaznil. Vidiš, o meni ne moreš povedati ničesar konkretnega z zagotovostjo, ker sem tolk pametna, da ne podajam svojih zgodb iz reale, da se bo našla kakšna hijena in me raztrgala po koščkih. Tukaj sem izključno za zabavo. Travmiram drugje in drugim:))).
Verjemi, da je zadnja stvar ta, da bi te hotela spreminjati. Preresno jemlješ vsako besedo, ki te zadane kot puščica. Ne se zlomit vsak dan zaradi nas forumašev. Ni vredno, res ne.
Vidiš, jaz pa hodim travmirat sem. In cinično modrovat. Mirno lahko napišem, da tukaj kažem svoj najgrši obraz.
Najlepšega raje kažem drugje, med prijatelji, ljudmi, ki so mi blizu.
Zabavam se pa raje drugje. V tem je razlika med nami.
In še enkrat, ne, nemogoče je imeti enak ODNOS do dveh različnih ljudi. Jaz zase vem, v družbi koga se sprostim, koga ne, v družbi koga se bolj zafrkavam, kje pa nič.
Najbolj pristen odnos imam do ljudi, s katerimi čutim, da imam veliko skupnega. Takih je pa malo.
Meni se zdi še posebej fascinantno kako hitro se spravite na nekoga, ki deli z vami še kako izkušnjo več, iz katere bi se mogoče lahko še kaj naučili. Kdaj pa vi poveste kaj o sebi, vi “popolneži”, perfektni ljudje, v perfektnih zvezah ? Delujete mi, kot da se vam prav nič pretresljivega / nenavadnega / zabavnega ne dogaja čez dan, kot da ste samo zaviti doma v dekco, na kolenih pa leptop in ocenjujete življenja drugih, svojemu se pa posvečate bolj malo. Lahko ste še hvaležni, da so med nami še vedno uporabniki, kot so Spider, Dater, Matkić in podobni, ker takih je res malo. Če ne bi bilo njih bi vam bilo dolgčas, ne bi vedeli več kaj početi sami s sabo. Kruta realnost.
Meni se zdi pošteno, da kažeš svoji pravi obraz tistim, s katerimi se družiš in so ti blizu. Če nosiš pretežno svojo slabo stran, potem se ne delaj lepega in končno bodi tudi zunaj to, kar si.
Jst se zabavam povsod, tukaj je razlika. Meni je lažje biti v dobrem razpoloženju kot imeti namrgoden obraz. Ne izbiram trenutkov, kdaj bom vesela.
Glede odnosov z različnimi ljudmi…ja, obnašanje je različno. S tistimi, ki mi ne pašejo, se sploh ne družim in ne razvijam nikakršnega odnosa. Moje obnašanje pa je enako tam, kjer se dobro počutim. Zakaj bi se v reali zadrževala v družbi, kjer ne bi mogla biti to, kar sem? Nima smisla.
Spider išče “žensko rešiteljico”, zato da bi se vedenjsko in čustveno zaobrnil za 180 stopinj čez noč, saj mu bo težko pričakovana sanjska ženska vrnila “dušo” in dala smisel v življenju, tako kot v romantičnih romanih in filmih. :))) In ko ga bo zapustila ali prevarala, ker takšne idealizirane fantazmatične ženske ni, kakor tudi lahko hitro postane “pretesno” v zvezi, bo pa spet največja k*** vseh k*** skupaj s preostalimi ženskami. 😉
Spider išče “žensko rešiteljico”, zato da bi se vedenjsko in čustveno zaobrnil za 180 stopinj čez noč, saj mu bo težko pričakovana sanjska ženska vrnila “dušo” in dala smisel v življenju, tako kot v romantičnih romanih in filmih. :))) In ko ga bo zapustila ali prevarala, ker takšne idealizirane fantazmatične ženske ni, kakor tudi lahko hitro postane “pretesno” v zvezi, bo pa spet največja k*** vseh k*** skupaj s preostalimi ženskami. ;)[/quote]
Ti še ženska nisi, pa si vseeno največja k*** vseh k***.
Forum je zaprt za komentiranje.