Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Nisem od včeraj in vem, kje tiči zajec. Samo naj se spoka iz mojega grma že enkrat. Kolk eni težko prenašajo zavrnitve…uff. Kot klop, ki se prisesa in ne izpusti.

Meni se zdi, da “šminkerji” vedno bolj spuščajo svoje vizualne kriterije, čemur so se posmehovali še nedavno nazaj. Torej vse štima. :)[/quote] Štima štima, čim to sadje spregovori, ženske obmolknejo, to se začuti, kakor driska:))). phahaha….kako se smeši frutolo[/quote]
A se samo meni zdi, ali vas je tu kopica folka ljubosumnih name, ker dejansko živim / uživam lajf, hodim ven in spoznavam različne ljudi ? Mogoče res, da še nisem naletel na pravo, jo bom pa definitivno prej spoznal, kot nekdo, ki je podoben tebi, internetni zafustriranec.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne morem da ne bi…
Vzrok za včerajšnje dogodke je znan. Tvoje napihovanje, šopirenje, žaljenje, nabijanje ega…. in nima nobene in nikakršne veze z ne vem kakšno zavrnitvijo. Spet tvoj poskus nabijanja ega in podtikanja.
Če bi bil na tvojem mestu kdrorkoli drug, bi reagiral enako. Zatorej prosim. Zavrnitev? halooo tole pa je izjava obupa..

Ne morem da ne bi…
Vzrok za včerajšnje dogodke je znan. Tvoje napihovanje, šopirenje, žaljenje, nabijanje ega…. in nima nobene in nikakršne veze z ne vem kakšno zavrnitvijo. Spet tvoj poskus nabijanja ega in podtikanja.
Če bi bil na tvojem mestu kdrorkoli drug, bi reagiral enako. Zatorej prosim. Zavrnitev? halooo tole pa je izjava obupa..[/quote]

Zavrnila sem te že davno nazaj in si mi povedal, da sedaj vračaš. Ne vem zakaj bi morali vsi vse vedeti, ker se zdaj delaš nevednega? Mene osebno ne zanimaš in ja, keč je zgolj v tem. Nabijaj kolikor hočeš in zavajaj celotno publiko ter jih futraj s svojimi izmišljotinami. Povedala sem svojo plat. V končni fazi imam shranjene še vse ZS, če boš kaj kokodakal.

🙂

Ne morem da ne bi…
Če bi bil na tvojem mestu kdrorkoli drug, bi reagiral enako. Zatorej prosim. Zavrnitev? halooo tole pa je izjava obupa..[/quote]

Zavrnitev je hudič, za večino ljudi….nekaj mi pravi, da sta zavrnila drug drugega in nikakor nista s tem zadovoljna 🙂

LMAO

Grem se stavit, da ti je prva šla pisat, nekaj podobnega, kot pri meni 😀

Sadni, pri tebi sem naredila izjemo, ker si tako izjemen:))). Ne ogovarjam in ne nadlegujem drugih preko ZS. Mene nihče ne zanima osebno, sicer bi se registrirala kje drugje.

Štima štima, čim to sadje spregovori, ženske obmolknejo, to se začuti, kakor driska:))). phahaha….kako se smeši frutolo[/quote]
A se samo meni zdi, ali vas je tu kopica folka ljubosumnih name, ker dejansko živim / uživam lajf, hodim ven in spoznavam različne ljudi ? Mogoče res, da še nisem naletel na pravo, jo bom pa definitivno prej spoznal, kot nekdo, ki je podoben tebi, internetni zafustriranec.[/quote]Ma katera te vzame, z mlečnimi zobmi…hahaha..rad bi videl kera sestradanka.
Kar se pa mene tiče, si do sedaj vse tvoje psihoanalize tako mimo usekal. Mene čaka vsak dan doma ženska, a veš,”lamborgini”:), o kateri ti dudolo lahko samo sanjaš oz.mokriš ponoči.
Ti take nisi sposoben hendlat, kapiš al ne kapiš???? Si totalno mimooo/:/:

Mja, a še ne dolgo nazaj si si iskal žensko na MONu…

Na MON-u si nisem nikdar iskal ženske. Moj namen je vedno bil in tudi sedaj je samo kaj komentirat.
Frače so v reallifu. Zunaj v ŽIVO, to je to. In tam sva se našla. Forum preberem poredko, kadar pa ga, kaj dodam.
Vi ste tle limali ene in iste plakate spomladi, poleti, jeseni in zdaj pozimi še vedno ena in ista pesem, tačas sva z mojo dala hmal pol sveta čez, pa vmes še posel, pane vem kaj še vse….

Primi se v roke in bejž kaj delat!:))

Ja ja, sva te s Spiderjem že zdavnaj pogruntala. Ti nagajivček ti 🙂

Na MON-u si nisem nikdar iskal ženske. Moj namen je vedno bil in tudi sedaj je samo kaj komentirat.
Frače so v reallifu. Zunaj v ŽIVO, to je to. In tam sva se našla. Forum preberem poredko, kadar pa ga, kaj dodam.
Vi ste tle limali ene in iste plakate spomladi, poleti, jeseni in zdaj pozimi še vedno ena in ista pesem, tačas sva z mojo dala hmal pol sveta čez, pa vmes še posel, pane vem kaj še vse….

Primi se v roke in bejž kaj delat!:))[/quote]
Tvoj Nick je diametralno različen tvojemu pisanju….tako da me ganeš toliko kot predlanski sneg na Karibih …

Štima štima, čim to sadje spregovori, ženske obmolknejo, to se začuti, kakor driska:))). phahaha….kako se smeši frutolo[/quote]
A se samo meni zdi, ali vas je tu kopica folka ljubosumnih name, ker dejansko živim / uživam lajf, hodim ven in spoznavam različne ljudi ? Mogoče res, da še nisem naletel na pravo, jo bom pa definitivno prej spoznal, kot nekdo, ki je podoben tebi, internetni zafustriranec.[/quote]
Zdi se ti. Pa še komu zraven. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Primi se v roke in bejž kaj delat!:))[/quote]
Tvoj Nick je diametralno različen tvojemu pisanju….tako da me ganeš toliko kot predlanski sneg na Karibih …[/quote]Tvoje nakladanje pa suhoparno in dolgočasno kot pot do tja in nazaj.:))

Vprašaj Daterja kako je tisto s peščene plaže!!!

Sadni, pri tebi sem naredila izjemo, ker si tako izjemen:))). Ne ogovarjam in ne nadlegujem drugih preko ZS. Mene nihče ne zanima osebno, sicer bi se registrirala kje drugje.[/quote]
A nam zaupaš, kaj te je pritegnilo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, pri tebi sem naredila izjemo, ker si tako izjemen:))). Ne ogovarjam in ne nadlegujem drugih preko ZS. Mene nihče ne zanima osebno, sicer bi se registrirala kje drugje.[/quote]
A nam zaupaš, kaj te je pritegnilo? :)[/quote]

Izjemnost velikega človeka:). Kaj tu ni jasno?:)

A nam zaupaš, kaj te je pritegnilo? :)[/quote]

Izjemnost velikega človeka:). Kaj tu ni jasno?:)[/quote]
In, te še drži ali je splahnela? 🙂

Izjemnost velikega človeka:). Kaj tu ni jasno?:)[/quote]
In, te še drži ali je splahnela? :)[/quote]

Po moje je čas, da je še kdo drug deležen te izjemnosti:). Nočem biti sebična:)).

Vse štima, tebi v glavi ne štima, ker dogodek, ki sem ti ga posredoval, interpretiraš skozi svoje oči.

Kakšno popuščanje kriterijev? Lepo piše: punci sta bili lepi.

Zakaj nisem pristopil? ker moram jaz v svoji glavi razčistiti določene stvari. To niso punce, s katerimi se jaz igram.

To je tip punce, kakšni bi jaz bil zvest, do konca in naprej.

Moji kriteriji štimajo in so dobro nastavljeni. Jaz vem, kaj meni pomeni:

– ženska za eno noč
– ženska za seks prijateljstvo
– ženska za poročit se

Ribica, si morala to napisati ?
Zdaj mi bo dva meseca žal, ker nisem ženska. 🙂

Kako lahko ostaneš z žensko “za poročit se” do konc lajfa, si ji zvest ipd…če vse do zdaj igraš igro z ženskami za eno noč, na večih stolih hkrati? Človek se ne spremeni. Če se igra z igračkami, bo naslednjo osebo slej kot prej spet videl kot igračko in ko bo postala nezanimiva, bo hotel novo.

Zdaj mi bo dva meseca žal, ker nisem ženska. :)[/quote]

Ne razumem tvojega odgovora. Po moje nisi razumel sporočila:))). Beri v kontekstu.

Zdaj mi bo dva meseca žal, ker nisem ženska. :)[/quote]

Ne razumem tvojega odgovora. Po moje nisi razumel sporočila:))). Beri v kontekstu.[/quote]
Sem razumel tvoje sporočilo. Le ti mojega nisi. :))) Bil je sarkazem.

Saj je napisal, da niti nima interesa biti z eno do konca življenja. Pa čeprav bi lahko bil, ker so bile to resne ženske…Vsaj na videz. 🙂

Ti bodi pametna raje zase.

Jaz sebe poznam in ne rabim tvojih instant nasvetov okoli tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close