“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Ma jst Spiderja čist razumem. Jst mu verjamem, da je v resnici čist vredu model in da če bi naletel na pravo, da bi poskrbel za njo, tako kot se šika. Pa še nekaj ane. Sem prepričan, da bi bolj uživala v njegovi družbi, kot pa v družbi raznoraznih matjazkov, markotov ipd avtorjev, ki večino prostega časa ( kar pomeni cel dan ) zagonijo na forumu. Spider bi jo vsaj na vsake tok peljal v gledališče, v kino, na koncert, mogoče kam plesat,…
Vse štima, tebi v glavi ne štima, ker dogodek, ki sem ti ga posredoval, interpretiraš skozi svoje oči.
Kakšno popuščanje kriterijev? Lepo piše: punci sta bili lepi.
Zakaj nisem pristopil? ker moram jaz v svoji glavi razčistiti določene stvari. To niso punce, s katerimi se jaz igram.
To je tip punce, kakšni bi jaz bil zvest, do konca in naprej.
Moji kriteriji štimajo in so dobro nastavljeni. Jaz vem, kaj meni pomeni:
– ženska za eno noč
– ženska za seks prijateljstvo
– ženska za poročit se[/quote]
Zelo verjetno, da te bodo te tvoje “perfektne ženske” nateg…. ,saj je zate ženska k** ali pa boginja. 😉
Ni nujno, da bo iskal novo igračko – veliko tipov natanko tako gleda na ženske, kakor je specialc napisal; torej bo nekaj na tem, v razločevanju….Y ženska ni enaka ß ženski.[/quote]
Morda prave ne sreča ravno zato, ker ne ustreza tovrstnim ženskam, ki si želijo nekoga, ki jih je v prvi vrsti sposoben spoštovati.
Ni več star 18 let, da bi iskal samega sebe ter se igral in preizkušal v najrazličnejših preizkušnjah z različnimi tipi žensk. Res je, da se celo življenje učimo. Ampak tukaj se gre za vrednote, odnos do nasprotnega spola. Tega ne spremeniš. Če si kurbir, to ostaneš.
Internetniki boste vedno imeli slabšo izbiro od nas, za kar ste si pa seveda sami krivi, sami se omejujete po nepotrebnem in se mečete v nič. In pa valda, vsaka stvar ima svojo ceno, tako da na koncu obtičite s povprečno babo in sami sebe tolažite kako vam nič ne manjka. Da pobereš punco iz dating portala in praviš kako je najboljša na svetu, moraš bit kar orng zabit model. Če je tam gor visela, potem ziher ne more bit high quality. A ni logično ? Tiste top pi*ke, ki lahko ponudijo še kaj več, kot pa samo peko piškotkov, so ponavadi že oddane, razen, če se gre za relativno mlada dekleta, tam do 22 let npr.
Vse štima, tebi v glavi ne štima, ker dogodek, ki sem ti ga posredoval, interpretiraš skozi svoje oči.
Kakšno popuščanje kriterijev? Lepo piše: punci sta bili lepi.
Zakaj nisem pristopil? ker moram jaz v svoji glavi razčistiti določene stvari. To niso punce, s katerimi se jaz igram.
To je tip punce, kakšni bi jaz bil zvest, do konca in naprej.
Moji kriteriji štimajo in so dobro nastavljeni. Jaz vem, kaj meni pomeni:
– ženska za eno noč
– ženska za seks prijateljstvo
– ženska za poročit se[/quote]
Saj jaz sem napisal, da vse štima. Kaj ti ne štima? :))
Ni nujno, da bo iskal novo igračko – veliko tipov natanko tako gleda na ženske, kakor je specialc napisal; torej bo nekaj na tem, v razločevanju….Y ženska ni enaka ß ženski.[/quote]
Morda prave ne sreča ravno zato, ker ne ustreza tovrstnim ženskam, ki si želijo nekoga, ki jih je v prvi vrsti sposoben spoštovati.
Ni več star 18 let, da bi iskal samega sebe ter se igral in preizkušal v najrazličnejših preizkušnjah z različnimi tipi žensk. Res je, da se celo življenje učimo. Ampak tukaj se gre za vrednote, odnos do nasprotnega spola. Tega ne spremeniš. Če si kurbir, to ostaneš.[/quote]
Kurbirji nimajo romantičnih predstav, ampak melanholični idealisti!
Ok, to štima. Vendar ti povem nekaj. Lahko se ti zgodi, da se boš vsaj še enkrat tako dolgo zdaj ukvarjal s tistimi ta pravimi, ker je to povsem ena druga zgodba, proces, česar pa nisi vajen. Veliko poguma boš potreboval.
Če že omenjaš naivnost, ti povem, da mi to tudi deluje malo naivno. Saj nikoli ne moreš vedeti, da si res že dovolj preizkusil. Zato se ti ideja o preizkušanju, lahko vedno znova porodi, ko se v odnosu soočiš s težavami.[/quote]
Se strinjam. In tako bo vsakič, ko je mislil, da je srečal pravo, ob težavah samo zamahnil z roko in rekel “ah, ta ni bila prava”. :)) In to se lahko vleeeeče.
Če pa nisi, pa to ob “pravi” ženski postaneš. :)))
Ali to ne gre tak ? 🙂
Ej, Sadni…Se lahko javiš čez par let, ko (če) boš imel kakšno resno žensko, da bomo lahko določili njeno (nad)povprečnost ? 🙂
Meni ni jasno, kako nekateri pišete, da poznate toliko in toliko raznih oh in sploh punc….Hkrati pa samski…:)
Ni več star 18 let, da bi iskal samega sebe ter se igral in preizkušal v najrazličnejših preizkušnjah z različnimi tipi žensk. Res je, da se celo življenje učimo. Ampak tukaj se gre za vrednote, odnos do nasprotnega spola. Tega ne spremeniš. Če si kurbir, to ostaneš.[/quote]
O tem, če specialc spoštuje ali ne spoštuje nasprotnega spola ne vem nič, vem pa da mnoge ženske tudi niso kaj zgledno spoštljive do moških.
Forum je zaprt za komentiranje.