Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Na žalost so takšni “lamborginiji” redki. Ampak v tem je čar. :)[/quote]

Če moški peca vsako drugo žensko, ki gre mimo, ne more pričakovati, da bo dobil lamborginija. Lamborginiji se takšnim moškim izogibajo. :)))

Če moški peca vsako drugo žensko, ki gre mimo, ne more pričakovati, da bo dobil lamborginija. Lamborginiji se takšnim moškim izogibajo. :)))[/quote]

To se ti tolažiš da se lahko maš kao za lamborginija 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če moški peca vsako drugo žensko, ki gre mimo, ne more pričakovati, da bo dobil lamborginija. Lamborginiji se takšnim moškim izogibajo. :)))[/quote]

Če moški peca tako kot si opisala je najbrž tako. Ne vem, lahko si mislim.
Vendar niti specialc niti jaz nisva imela v mislih tega.
Lamborginiji so in nenazadnje niti niso težko ulovljivi, LE REDKI SO. Da povem še enkrat 🙂

Meni se zdi, da “šminkerji” vedno bolj spuščajo svoje vizualne kriterije, čemur so se posmehovali še nedavno nazaj. Torej vse štima. :)[/quote] Štima štima, čim to sadje spregovori, ženske obmolknejo, to se začuti, kakor driska:))). phahaha….kako se smeši frutolo

EnTip, si že kdaj imel lamborginija, ker veš, da so tako lahko ulovljivi?

To je pa res moral bit hec. :))[/quote]
Cist zares hec. Tako se tem recem streze. V roku keks doseze seksualno napetost. Ce mi je, seveda.

Zacelo se je z dvomi v mojo seksualno orijentacijo. Ki sem jih cisto iz zajebancije sam potenciral. Od tam pa vec ni bilo dalec, da z roko poseze pod hlace. Se mene je presenetla, lol. Ampak ne tako zelo, da ne bi znal nje se bolj zmesti. 😉

Nepotrebno provokativno vprašanje. Ampak naj ti bo, ker si glih ti:Vedno govorim iz izkušenj….

Lamborghiniji so prava redkost, tako ali drugače 🙂

Nepotrebno provokativno vprašanje. Ampak naj ti bo, ker si glih ti:Vedno govorim iz izkušenj….[/quote]

Celo poseben status imam pri tebi? :)) No, jaz se nimam za lamborginija, da ne bo pomote. Meni je npr. ljuba znamka Mazda, Peugeot…:)) Če bi mi moški rekel, da sem “mazda”, bi bila čisto zadovoljna. :)))

Nepotrebno provokativno vprašanje. Ampak naj ti bo, ker si glih ti:Vedno govorim iz izkušenj….[/quote]

Celo poseben status imam pri tebi? :)) No, jaz se nimam za lamborginija, da ne bo pomote. Meni je npr. ljuba znamka Mazda, Peugeot…:)) Če bi mi moški rekel, da sem “mazda”, bi bila čisto zadovoljna. :)))[/quote]
Mazda 6 je zakon, takoj bi jo imel 🙂

Celo poseben status imam pri tebi? :)) No, jaz se nimam za lamborginija, da ne bo pomote. Meni je npr. ljuba znamka Mazda, Peugeot…:)) Če bi mi moški rekel, da sem “mazda”, bi bila čisto zadovoljna. :)))[/quote]
Mazda 6 je zakon, takoj bi jo imel :)[/quote]

Jaz tudi, to bo verjetno nekoč moj avto. Zakaj pa imaš poseben odnos do moje malenkosti? Kak poseben razlog?

Mazda 6 je zakon, takoj bi jo imel :)[/quote]

Jaz tudi, to bo verjetno nekoč moj avto. Zakaj pa imaš poseben odnos do moje malenkosti? Kak poseben razlog?[/quote]
Moj naslednji morda, če ne bo spet Peugeot,
Poseben odnos. Morda zato ker se ne napihuješ kot riba napihovalka….

Spet se ustavljaš pri meni. Res nisi gladek. Dej preboli me že.

Ne vem od kod primerjava taksnih zensk z Lamborginiji.

Kot prvo, Lambo je eden najbolj vpadljivih avtomobilov. Taksne zenskam pa se na celu nic ne pise. Kot drugo, Lambo je brutalen, primeren za kratke “avanture” po lepi cesti ali pac “poziranje”, ne kruzanje na dolge razdalje. Pac, iz izkusenj, taksnih in drugacnih. 😉

Po moje imate v mislih prejsnjo serijo Audija A6.

Jaz bi bil previden pri iskanju Lamborghini ženske. Lahko se dobiš tole:

[img]http://www.treasurenet.com/forums/attachment.php?attachmentid=259786&d=1332398809[/img]

Lambo je dragocen, nekaj posebnega, redek in zaželjen. Primerjava je bila najbrž zaradi tega in ne zarad stvari, ki si jih omenil. Audi 6? Prej Aston Martin Rapid

Jaz tudi, to bo verjetno nekoč moj avto. Zakaj pa imaš poseben odnos do moje malenkosti? Kak poseben razlog?[/quote]
Poseben odnos. Morda zato ker se ne napihuješ kot riba napihovalka….[/quote]

Dobro taktiziraš. :))

Poseben odnos. Morda zato ker se ne napihuješ kot riba napihovalka….[/quote]

Dobro taktiziraš. :))[/quote]
Dober sem… 🙂

Dobro taktiziraš. :))[/quote]
Dober sem… :)[/quote]

Nekam “blizu” si mi, pa ne vem, zakaj. :)))

Meni je pa enTip rekel, da sploh ne mara morske hrane. :))

Meni je pa enTip rekel, da sploh ne mara morske hrane. :))[/quote]

Rad imam ribe… na gradeli 🙂

Meni je vseeno, samo naj se izogiba še živim.

Imaš kakšen problem? Nikjer te nisem eksplicitno omenil. Nikjer repliciral. Če pa si se kje našla pa je tvoj problem, ne moj. Riba napihovalka je bila mišljena kot to, ne kot TI. Na podobnost si me sama opozorila v primarnem zapisu sploh nisem mislil nate. Lahko bi napisal tudi Da se ne šopiri kot pav. Ti je zdaj ljubše ali se boš tudi tukaj prepoznala? Pravzaprav ne odgovarjat. Obplavaj me…

Zdaj bosta pa kmalu kot jaz in bikini, ko se mi nikakor ni želela predati :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne vleči vzporednic kjer jih ni! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close