Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Dobro ti gre danes Robi. Imam občutek, kot da se vsak dan zbudiš pametnejši 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Samo še čakam dan, ko boš še ti začel trollat tradicionaliste. En bad boy imidž ufuri, še mau humorja dodaj zraven, potem si pa naš ! 🙂

Fajn je, če človek sproba malo tradicionalnega, pa malo netradicionalnega. Izkušnje nas bogatijo. 🙂

Tako.

Ker poznam sebe.

Ti pa živiš z žensko, pa še vedno te moti en kup stvari pri drugih ženskah. Hm, le čemu neki?[/quote]
Ker me ženska nima doma zaprtega v kleti in prihajam v stik še z drugimi ljudmi in ženskami. 🙂

Sicer pa ne vem, kako si razlagaš moje mnenje in to kar me moti….Ne motijo me izobražene ženske in diplome, ampak to, ko ženska zlorablja tisti list papirja, da želi s tem dokazati neko svojo vrednost in kot nek certifikat s katerim si zasluži spoštovanje.
Podobno, kot če je nekdo izvoljen za kralja, potem avtomatsko pričakuje, da se mu bodo vsi klanjali in ga spoštovali. Pa ne glede na to kdo je in kakšen je.[/quote]
Ojoj. In to izpod rok moderatorja. :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ker me ženska nima doma zaprtega v kleti in prihajam v stik še z drugimi ljudmi in ženskami. 🙂

Sicer pa ne vem, kako si razlagaš moje mnenje in to kar me moti….Ne motijo me izobražene ženske in diplome, ampak to, ko ženska zlorablja tisti list papirja, da želi s tem dokazati neko svojo vrednost in kot nek certifikat s katerim si zasluži spoštovanje.
Podobno, kot če je nekdo izvoljen za kralja, potem avtomatsko pričakuje, da se mu bodo vsi klanjali in ga spoštovali. Pa ne glede na to kdo je in kakšen je.[/quote]
Ojoj. In to izpod rok moderatorja. :/[/quote]

To kar je zdaj povedal je čisto pravilno…. velja tako za moške kot ženske btw.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nenehno imam občutek, da tebe ena od tu prisotnih žensk nadleguje v toliki meri, da ti strašno preseda. Sicer nimam razlage zakaj s tebe nenehno visijo razne deklaracije in navodila za uporabo kako živiš življenje in kako ga nameravaš živeti tudi v prihodnje.  Tudi sama sem nekoč živela zelo dater-sko ali spider-sko življenje, zato te popolnoma razumem, tudi sama sem v tem obdobju uživala.Kaj ko bi kontaktiral moderatorja glede tega problema?[/quote]Na sreco se tu se nisem srecal s pravo forumsko nadlegovalko. Zato pa so forumasice s pimpeki tega toliko bolj vesce.  lol

Sem pa ravnokar ugotovil nekaj drugega. 😉

Kakorkoli, nisem pomislil, da komu podajam navodila za uporabo “sebe”, ipd. Najbrz gre bolj za to, da “cudak” skozi dotike niza tem tezko pride skozi brez da sem pa tja razlozi svoje “cudastvo”, lol.

Ojoj. In to izpod rok moderatorja. :/[/quote]

To kar je zdaj povedal je čisto pravilno…. velja tako za moške kot ženske btw.[/quote]
Si opazil, kaj sem boldala?
Se ti zdi, da se ločimo na ljudi in ženske?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako že rečejo tam ? “Bio jedan čovjek i jedna žena”. 🙂
Besedo “ženskami” pa sem dodal, da sem poudaril ženske. Ker je debata bila o ženskah.

Kako že rečejo tam ? “Bio jedan čovjek i jedna žena”. 🙂
Besedo “ženskami” pa sem dodal, da sem poudaril ženske. Ker je debata bila o ženskah.[/quote]
Ja, ja, saj je lepo, da ti bejba dovoli stike tudi z ženskami, ne samo ljudmi…

To kar je zdaj povedal je čisto pravilno…. velja tako za moške kot ženske btw.[/quote]
Si opazil, kaj sem boldala?
Se ti zdi, da se ločimo na ljudi in ženske?[/quote]

Med bombnim napadom je umrlo 15 moških IN 13 žensk IN OTROK….

južno pa rečejo da se je rodil 1 človek pa 1 ženska 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sediva s kolegom na pijači v enem lokalčku, debatirava običajne zadeve. Mizo stran sedeta dve punci. Luškani, naravni, po moje stari 26- 28, malo sem povlekel na ušesa, razbral, da sta pametni, razgledani, pogovor je bil inteligenten.

Kolegu sem rekel: to so punce za ožent.

Če se bom kdaj zresnil, hočem zase eno tako.To so prave ženske. Na srečo v znan lokalček v tej uličici hodijo skor same take.

Ko vidiš, da je punca naravno lepa, praktično nič namazana, pa še brihtna…to je to. Ob taki punci lahko uživaš, se smeješ, greš z njo na potovanje, se kaj novega naučiš, naučiš njo..

Če me taka dobro zahakla….Izstopim iz kluba srečnih samcev. Samo taka me lahko zares dobi. Samo če užge prava kemija..

Take punce so zame lamborghiniji.

Puf.

Samo je pa slaba primerjava…. tudi najbolše avte na Svetu eventuelno zamenjaš 🙂

Pri meni velja podobno, samo, da pamet ponavadi ne igra pomembno vlogo. Kar se tiče karakterja, več ali manj samo to da je energična, komunikativna in da ima smisel za humor. Če hodi v knjižnico, ali ne mi je pa čisto vseeno. Kot si napisal, važno je, da uživaš v njeni družbi, da vama ni dolgčas in da ko se razideta, že komaj čakaš kdaj se bosta spet srečala. Jaz imam zadnje čase tako nesrečo, da skoraj z vsako, ko se dobim na pijači, sem potem jaz tisti, ki se trudim naredit dobro vzušje, zbijam šale, nakladam v nedogled, ona pa se samo smehlja in vsake tok pridoda kaj brezveznega. Ko pa že napoči čas, ko bo še sama kaj povedala ( kar se ne zgodi velikokrat ) je pa to samo eno dolgočasno momljanje za nazehat se. Prideva domov, jaz si končno malo odahnem od vsega tega, pa že dobim sms kok ji je blo fajn, da bi morala to še kdaj ponovit, bla bla. In to se potem dogaja vsak večer, dobivam smse, kok me pogreša, kaj počnem, če sem kej njen in podobna obupana sporočila. Malo, zeeeelo malo punc je res zanimivih, ali pa imam samo jaz to nesrečo, da vedno naletim na napačno. Očitno mi ni dovolj samo to, da je privlačna, bi reku, da mi z leti karakter vedno bolj postaja pomemben. Še več, še raje grem na pijačo s punco povprečnega videza, ob kateri se bom zabaval, kot pa z dolgočasno miss universe, ki bo sedela poleg, s prekrižanimi nogami in čakala, kdaj bom začel govorit.

A se še komu zdi, da tukaj nekaj ne štima? 😀

Pa ne bi raje ti nje zahaklal, glede na to, da nimaš (baje) težav s pristopi v živo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se zdi, da “šminkerji” vedno bolj spuščajo svoje vizualne kriterije, čemur so se posmehovali še nedavno nazaj. Torej vse štima. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno to sem vse vprašala tudi sama, ampak bog ne daj, da bi kaj komentirala, ker bi sprožila nov val:).

Je to pomladanska utrujenost ali zimska romanca?

Poletna vročica.

Verjetno kar poletna vročina, če so kar za oženit.

Specialec je v romantični fazi vidim. :))

Na žalost so takšni “lamborginiji” redki. Ampak v tem je čar. 🙂

Se dolga pot je do cesa resnega. Ker se tak Lambo ima en kup muh, nekompatibilnih navad , nasprotujocih interesov in nevarnih prioritet.

Jaz sem jih vceraj zvecer kar nekaj spoznal. Ene par mi je dalo svoje stevilke. Z dvema sem se dogovoril za kosilo. Z eno pri njej doma.

Ena me je zagrabila za tica. Hec je bil, lol. Jaz pa sem ji vrnil uslugo. Menda sem jo narobe razumel. Privzdignila je moderc, da preverim, jaz pa sem zgresil, lol. Drugo sem tolk casa z nosem po ustnicah rajcal, po tistem ko sva se par minut gledala, in jo preimenoval v bambija, da me je na koncu kar sama napadla in se zalizala.

Ne vem pa, ce sem kaksno dvome pri kateri odpravil, lol. One jih pri meni niso. Se nobene nisem poklical.

To je pa res moral bit hec. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close