Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Iskreno povedano sem v dvomih ali je tu kateri od vas sploh normalen, kaj šele pravi moški.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se strinjam.

Mi je žal, da sem prebrala nekaj strani te teme.

Normalno obicajno pomeni zadostiti predstavi vecine. V tem primeru, normalen moski = moski po predstavah zensk.

Ene par nas odkrito pove, da nimamo zelje biti ta vas normalnez. Preostali, ki se ze vec cas pretvarjajo kaki custveni prijaznezi so, kako ne le normalni, ze kar “pravi”, pa so sele pokazali, da so se slabsi.

Zenske bi se ob tem pravzaprav morale zamisliti nad svojo zgreseno predstavo o moskih. To velja tudi za tiste, ki verjamete da je vas doma pa ze drugacen. Boljsi. Seveeeda. Le poznate ga ne. Morda pa je vseeno pravi, za vas. 😉

Normalen moški oz. pravi moški je mit, ki so si ga izmislile nepotešene ženske v svojih fantazijah. To sem v bistvu napisal že v svojem prvem postu v tej temi. Moški se nadalje delimo v dve skupini. Eni živijo svoje življenje in se ne obremenjujejo z oznakami, ki jim jih titulirajo mimoidoče ženske, drugi se trudijo dokazovati “normalnost” na vsakem koraku. Ironija je, bolj se trudijo, dlje so od cilja, saj jih mimoidoče ženske, kot je razvidno iz replike Margot, še vedno ne prepoznajo, kot “normalnih”.

Sem prepričan, da bo predvsem Robija, Njega in Marka replika Margot zelo zbodla.:))))))

Po žensko itak marsikdo ni PRAVI moški in marsikdo ki ni je….

ampak to je samo vaša iluzija pravega moškega…… kaj je resnica po naravni plati pa se zadnja desetletja ne sklada z vašo predstavo o pravem moškem….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Toliko igre, toliko truda ugajati…. za kaj? ZA NIČ! Replika Margot je v bistvu pokazala paradoks ženskega razmišljanja.

Zaenkrat se je oglasila zgolj tista stran, ki jo je Margot zbodla……cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zaenkrat se je oglasila zgolj tista stran, ki jo je Margot zbodla……cccccc[/quote]

Ostali svetohlinci ste še molili v cerkvi! Eni pa pač delamo BDP 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zaenkrat se je oglasila zgolj tista stran, ki jo je Margot zbodla……cccccc[/quote]
Si mi pa vzel besede iz ust. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz imam rad ženske kot spol na splošno. Nisem ženomrzec.:))

Jaz nimam problema s tem, da “ene ženske mahajo z diplomami” ( kar je večkrat motilo Robija in tebe ), nimam problema s tem, da ene ženske nočejo opravljati gospodinskih opravil, nimam problema s tem, da imajo pravico do splava.

Ti Marko, pa imaš o ženskah zelo ponižujoče mnenje, žalostno pa je, da se rega niti zavedaš ne, ampak si domišljaš, da jih razumeš.[/quote]
Ogromno razlogov, kako nimaš nič proti eni in drugi ženski lastnosti…Po drugi strani pa živiš sam. 🙂 In zagovarjaš samski stan. 🙂

Ostali svetohlinci ste še molili v cerkvi! Eni pa pač delamo BDP :P[/quote]

Odlična iztočnica Matkič, ki jo – roko na srce – niti v snu nisem pričakovala od tebe.
Ravno v tem je bil moj point!

Si mi pa vzel besede iz ust. :)[/quote]

Evo vas…. molitev končana 😀 RKC dal napotke zdaj pa na forume 😛

Se strinjam.

Mi je žal, da sem prebrala nekaj strani te teme.[/quote]
Dvomim, da je kdo pisal zato, da bi ženski ugajal in odpravljal njene dvome 🙂

Naj vas spomnim fantje: ena “domačica” sprašuje ali pravi moški odpravi vse ženske dvome.
Vi ste se pa zravsali?

Dokaz več, kako se zaradi žensk bijejo vojne… 🙂

Dokaz več, kako se zaradi žensk bijejo vojne… :)[/quote]
Živela sta dva petelina v miru.
Prišla je kokoš in začela se je vojna…. 🙂

Še kdo dvomi? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jup, moji prispevki so že od samega začetka taki, da se bo skoraj vsaka tadruga ženska zgražala nad njimi. Ni problema, me ne moti to. Hvala bogu, da nam še v živo ni potrebno razmišljati tok na glas, ane 🙂 In real life lahko marsikatero temo preskočiš in izbereš kakšno bolj prijetno 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dokaz več, kako se zaradi žensk bijejo vojne… :)[/quote]

Še kdo dvomi? :)))[/quote]

Saj to o vojnah nam godi, ampak, če teče debata o vložkih, tamponih … fantje, šic, šic … :))
Ker videti ste kot kure ://

Še kdo dvomi? :)))[/quote]

Saj to o vojnah nam godi, ampak, če teče debata o vložkih, tamponih … fantje, šic, šic … :))
Ker videti ste kot kure ://[/quote]Ok, ok…. mogoče pa lahko pomagamo, da se to periodično prelivanje ustavi? Vsaj za enčas…. 😉 :)))

Nenehno imam občutek, da tebe ena od tu prisotnih žensk nadleguje v toliki meri, da ti strašno preseda. Sicer nimam razlage zakaj s tebe nenehno visijo razne deklaracije in navodila za uporabo kako živiš življenje in kako ga nameravaš živeti tudi v prihodnje. Tudi sama sem nekoč živela zelo dater-sko ali spider-sko življenje, zato te popolnoma razumem, tudi sama sem v tem obdobju uživala.

Kaj ko bi kontaktiral moderatorja glede tega problema?

Tako.

Ker poznam sebe.

Ti pa živiš z žensko, pa še vedno te moti en kup stvari pri drugih ženskah. Hm, le čemu neki?

Tako.

Ker poznam sebe.

Ti pa živiš z žensko, pa še vedno te moti en kup stvari pri drugih ženskah. Hm, le čemu neki?[/quote]
Ker me ženska nima doma zaprtega v kleti in prihajam v stik še z drugimi ljudmi in ženskami. 🙂

Sicer pa ne vem, kako si razlagaš moje mnenje in to kar me moti….Ne motijo me izobražene ženske in diplome, ampak to, ko ženska zlorablja tisti list papirja, da želi s tem dokazati neko svojo vrednost in kot nek certifikat s katerim si zasluži spoštovanje.
Podobno, kot če je nekdo izvoljen za kralja, potem avtomatsko pričakuje, da se mu bodo vsi klanjali in ga spoštovali. Pa ne glede na to kdo je in kakšen je.

Eh Robi, ne vleči se zdaj ven. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, si v moji situaciji prepoznal svojo situacijo, v kateri se se prej znašel ? 🙂

Marko, si v moji situaciji prepoznal svojo situacijo, v kateri se se prej znašel ? :)[/quote]
Seveda. Pa saj je Spider tudi tebe že včeraj porinil zraven mene, ko je pisal o tem, da sva midva proti ženskam z diplomami, čeprav vem, da ne jaz, niti ti, tega nisva nikoli omenila tako kot je on napisal.
Eno je namreč, da mi ni všeč nobena ženska, ki ima diplomo (kakor je napisal Spider), čisto nekaj drugega pa je, če mi ni všeč le tista, ki zase misli, da bi jo samo zaradi tega moral posebej obravnavavati ali pa da si lahko dovoli nekaj več v mislu medsebojnega odnosa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close