“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Itak, saj drugačnega odgovora nisi zmožen. Preostane ti še samo zanikanje :)[/quote]
No, dejstvo je, da Dater, Sadni in Spider ves čas “čustvene prijazneže” in “tradicionaliste” povezujejo z mano, Robijem in Onetom. Mogoče mene kdo res vidi med temi, ki so zgoraj opisani. To pa še ne pomeni, da se vidim tam tudi jaz. Mogoče ti bo zdaj bolj razumljivo, zakaj sem se oglasil. :)[/quote]
Ne, ni mi jasno zakaj bi se moral oglašat na nekaj kjer nisi bil omenjen! To je jasno samo tebi 🙂
Tebi še marsikaj ni jasno. Ne vem zakaj se potem ti oglašaš tam, kjer nisi omenjen. Ali vsaj to veš, zakaj se? :))
Odlična diagnoza, po moje dokaj resnična.
“Čustveni prijazneži” imajo radi ženske le, v kolikor se interesi žensk poklapljajo z njihovimi. Ker so se sami pripravljeni prikloniti ženski do konca in naprej, enako pričakujejo nazaj. Ko/če tega ni, pokažejo svojo pravo naravo skozi zbadanje “prezahtevnih žensk”, vihanje nosu nad “izobraženkami, ki se nosijo” in v podobnih temah.
V resnici pa globoko prezirajo vse ženske, ki se niso pripravljene prikloniti njihovemu kvazi – dobrodušnemu patriarhatu.
Uf jaz jih ”handlam” čist dobro hvala za ”skrb” ali misel…. narobe razumeš moje ”nerganje” …. Vsaka ženska te bo poskušala spremenit v copato…. odvisno je samo na kateri stopnji ostaneš…. Kaj pa misliš da je tisto ko je Dater pravil da je dobo ganljiv EMAIL …. ponoven poskus ženske da ga omehča in jo morda vzame (nazaj) da ima novo možnost ga spremenit v copato.
Zadnji del pa je kontradiktoren…. namiguješ da sem šibek moški kjer bi naj ženske to sprobavale v naslednji povedi pa poveš da sem pameten in grem… to dvoje nekako ne gre skupaj kajne?
Ženske to sprobavajo na vsakem samo drugače zgleda…. Upal bi si celo trditi da sprobavajo to bolj pogosto na tipih ki jim ne pustijo ker jim je to ”neverjetno” v takih časih feminizma….
Mene žensko poskušanje da me učijo (kot učijo tukaj On_, Marko, Robi itd) relativno hitro začne predvsem psihično utrujat. In ker nimam želje to počet to omenim, nato pa samo še podjebavam nazaj dokler mi ne presede 🙂 Ni pa nobenega straha da bi me katera transformirala v ”copato” Mogoče 2 ali 3 skupaj…. če mi obljubijo harem….[/quote]
Matkic tvoj dvom je upravičen, vsaka bi iz tebe naredila copato, itak, ker to je največ kar lahko ženska naredi iz nekoga, ki mu je čustvena plat veze Špansko selo in nima pojma, da kaj od tega tudi obstaja in zvezo med m in ž dojema zgolj iz seksualnega vidika. Ona rabi čustveno vez pa magari naredi copato iz deca, drugače ne more živet v vezi z nekom, tako so ustvarjene. Saj mi nismo dosti drugačni le eni se še lasnih čustev bojijo, jih ne priznajo zato begajo iz veze v vezo, ko v eni postane “prevroče”, bejž v drugo…..
EMAIL, v katerega ona izlije svoja čustva, ker si revica domišlja, da je z nekom imela nekaj čustvenega…. glupača, a ne? On je pa samo še eno črtico narisal……[/quote]
Zakaj se vsi sprašujete in odgovarjate ter argumentirate ženska dejanja z ”tako so pač ustvarjene” …. zakaj pa nebi mojih dejanj ”zagovarjali” z besedami ”tako so moški pač ustvarjeni” zakaj vedno upravičujete dejanja žensk da so tako ustvarjene nikoli ampak res nikoli pa dejanj moških da so tako pač ustvarjeni…. v tebi in še kom tukaj gori prevladuje prepričanje da so samo ženske tako ustvarjene moški pa ne smemo bit nikakor ustvarjeni na nek način ampak samo na pravi način ki kako ironično paše in ustreza ravno ženskam….
Dokler ne boš ti, Marko in še kdo začel priznavat da je MOŠKI USTVARJEN POLIGAMEN je vse skupaj brezveze….
Tudi če potem rečeš da je narava dala nam še drugo ”glavo” da z njo mislimo pa lahko enako trdimo za ŽENSKE! one imajo glavo in se lahko z glavo prepričajo da smo vsi tipi poligamni in nam to pustijo….
Medtem ko je prevladujoče prepričanje tako tebe kot ostalih copatarjev in zagovornikov žensk da ženska misli večinom s srcem mi pa moramo mislit z zgornjo glavo tudi če bi želeli mislit s kurcem….
A ni to neke vrste hipokritsko zagovarjanje?
Robi… pa ti misliš da se ženske sprašujejo če jaz res hočem čisto vsako s katero poflirtam tudi seksat? Ali je to samo njihov predsodek in potem reagirajo tako burno, kot da se borijo za LASTNINO (ki to ni!)
Mogoče one svoj strah projecirajo v vsak najin odnos, ne glede na moje mišljenje in razlog ki opravičuje njihov predsodek/strah lahko najdejo kjerkoli!
kaj pa če je moj ”predsodek” posledica predsodka povprečne ženske ki smatra zvezo za monogamo? Kaj če je to največji predsodek vseh časov in je kriv za vse te probleme in ostale predsodke?
Aja ne… one tako čutijo… to kar pa čuti moje mednožje pa spolni nagon to pa moram jaz uravnavat…. one pa ne rabijo svojih čustev uravnavat z možgani?
Odlična diagnoza, po moje dokaj resnična.
“Čustveni prijazneži” imajo radi ženske le, v kolikor se interesi žensk poklapljajo z njihovimi. Ker so se sami pripravljeni prikloniti ženski do konca in naprej, enako pričakujejo nazaj. Ko/če tega ni, pokažejo svojo pravo naravo skozi zbadanje “prezahtevnih žensk”, vihanje nosu nad “izobraženkami, ki se nosijo” in v podobnih temah.
V resnici pa globoko prezirajo vse ženske, ki se niso pripravljene prikloniti njihovemu kvazi – dobrodušnemu patriarhatu.[/quote]
+1
Zdaj edino nihče ne ve, kdo je ali pa ni “čustven prijaznež”.
Spider imaš ti rad ženske, ko se njeni interesi ne poklapajo s tvojimi? Kako ji pokažeš to ljubezen in kako jo ona sprejema? Se dobro razumeta s tako žensko? No, da “slišimo”.
Se strinjam s tem. Treba je izhajati iz dejstva, da smo enakovredni.
Brezveze filozofirati okrog tega kaj ženske želijo ali ne. Izhajam iz tega, če imam jaz problem z ženskami ali s čimerkoli, potem moram zadeve reševati pri sebi, ne pa se spraševati zakaj so ženske takšne. Spremenimo lahko samo sebe.
Čeprav tule se spet skriva ena kontradiktornost. Te ti kar dobro grejo, moram priznat.
Če se interesi moškega in ženske poklapljajo, potem se nihče ne rabi posebej priklanjat. Priklanjat naprej in nazaj in še bolj naprej se morajo tisti, katerih interesi se ne ujemajo, zato, da se jim končno nekje ujamejo. 😉
Samo meni še zdaj ni jasno kaj imajo izobražene ženske opraviti s čustvenimi prijazneži ? Ker, če si tak, te bo itak vsaka skenslala, pa če bere strokovno literaturo, ali pa večino dneva previsi na cosmopolitan forumu. Do ženske pa ponavadi pridejo na dating portalih, poiščejo si eno, ki je ravno toliko, če ne še bolj obupana od njih. Preprosto je, nekvaliteten moški si dobi nekvalitetno žensko. Tiste o katerih je sanjaril celo življenje, pa lahko samo od daleč opazuje in obenem samega sebe prepričuje, da vse kar lahko ponudijo je privlačen videz, karakterno naj bi bile pa nikakve lol
Dating portali so namenjeni ženskam, ki si težko poiščejo partnerja, bodisi zaradi ne ravno naklonjenim genskim predispozicijam, bodisi ker premalo hodijo ven in potem med ljudmi delujejo socially awkward. Tako lahko ujagaš ja, brez problema.
Kje si zdaj spet to prebral pri meni? Eni imate halucinacije. Kriv pa je Marko. :))
Jaz imam rad ženske kot spol na splošno. Nisem ženomrzec.:))
Jaz nimam problema s tem, da “ene ženske mahajo z diplomami” ( kar je večkrat motilo Robija in tebe ), nimam problema s tem, da ene ženske nočejo opravljati gospodinskih opravil, nimam problema s tem, da imajo pravico do splava.
Ti Marko, pa imaš o ženskah zelo ponižujoče mnenje, žalostno pa je, da se rega niti zavedaš ne, ampak si domišljaš, da jih razumeš.
Jaz nimam problema s tem, da “ene ženske mahajo z diplomami” ( kar je večkrat motilo Robija in tebe ), nimam problema s tem, da ene ženske nočejo opravljati gospodinskih opravil, nimam problema s tem, da imajo pravico do splava.
Ti Marko, pa imaš o ženskah zelo ponižujoče mnenje, žalostno pa je, da se rega niti zavedaš ne, ampak si domišljaš, da jih razumeš.[/quote]
Sicer se absolutno strinjam s tabo ampak treba je pa tudi vedet da ima VČASIH napredek tudi stvari ki vbistvu škodiju človeštvu bodisi medosebnih odnosov ali česar drugega… v Idealnem Svetu pa je vse to kar praviš in od oka res….. Samo da mi ne živimo v idealnem Svetu.
Samo primer… TV je super stvarca kajne? Ko so jih prvič dobli množično v familje…. ampak dela otroke debele…. tako kot PCji itd….
torej dosti napredka ima tudi slabe plati….. morda (jaz nevem) ima to tudi diploma… morda noben izmed nas ni dovolj pameten da bi to doumel (zaenkrat) morda se motim….. ampak dopustit je potrebno tudi tako stvar…. kot izobražen moški kakršen si bi tako stvar moral razumeti. Absolutnega ni vsaj v teh zadevah ne.
Ti Marko, pa imaš o ženskah zelo ponižujoče mnenje, žalostno pa je, da se rega niti zavedaš ne, ampak si domišljaš, da jih razumeš.[/quote]
Jaz jih imam tudi rad in nikoli me ni motilo to, da je ženska mahala z diplomo.
Verjamem pa ti, da nimaš problema z ženskami nasploh, saj kolikor vem, se nekim tesnejšim odnosom izogibaš, s čimer pa se večini problemov, ki bi se lahko pojavili, izogneš. Si kot indijanec, ki reče, da nima problema s televizijo. Seveda, če je ne uporablja.
Jaz jih imam tudi rad in nikoli me ni motilo to, da je ženska mahala z diplomo.
Verjamem pa ti, da nimaš problema z ženskami nasploh, saj kolikor vem, se nekim tesnejšim odnosom izogibaš, s čimer pa se večini problemov, ki bi se lahko pojavili, izogneš. Si kot indijanec, ki reče, da nima problema s televizijo. Seveda, če je ne uporablja.[/quote]
Pa se ni dobro izogibat problemov?
nekaj za v razmislek:
”Intelektualci rešujejo probleme, geniji jih preprečujejo!”
Se pravi je najbolje kar umreti. Imaš najmanj problemov. Genialno. :))[/quote]
Saj to je ironija tega…. Na koncu bomo umrli tu pa se ukvarjamo s problemi… namesto da bi samo zamahnili z rokami (vsi) in se zabavali!
Forum je zaprt za komentiranje.