“Pravi” moški odpravi ženske dvome
odgovor @ Spider-u
Spider,
ti si zame pameten, razgledan, očitno izobražen in daleč stran od slabega človeka.
….in celo na forumu si že skoraj dvakrat dokazal, da v tebi tli želja, da prideš med nas :)
…. in ko boš med nami, boš lahko pisal o nas. mislim, da takrat ne bo toliko sovraštva:)
.
sedaj še ne veš, kako je biti mož, oče…dodaj
.
škoda, da si birokratske stroke, sicer bi lahko vedel, da tehniki, če česa ne vidimo, naredimo prerez.
tudi življenje potrebuje reze. v vsaj petih letih morajo biti spremembe vidne.
v tvoj in za tvoj premik k “nam” ne vidim razlogov.
.
in. če greva k temi:
Re: “Pravi” moški odpravi ženske dvome.
mislim. nekim ženskam da. dostim pa s takšnimi pogledi ne.
sicer pa: ženske vseh oblik in navez nas osrečujejo. vedno. lahko.
Res obstajajo takšne ženske, ki na takšen način izsiljujejo. Po drugi strani pa moški prav tako to počnejo, le druge načine uporabijo. Moški se recimo zapre ali pa izogiba ženski…
Ampak to so izjeme in sam ne bi na podlagi teh primerov posploševal in trdil, da v vsakem odnosu velja pravilo podrejanja.
Če se moški podreja, potem se ženska prav tako…In tvoj primer izhaja iz predpostavke, da v odnosu ni ljubezni. A, če obstaja ljubezen, potem to ni podrejanje, ampak uresničevanje medsebojnih želja. Če želiš nekaj dobiti, je treba tudi nekaj dati. :)[/quote]
poglej… v vsakem odnosu velja pravilo podrejanja….. če ga ti preimenuješ ne spremeniš dejstva samo zamaskiraš mu naziv…..
kot da bi roparju nadal strokovni naziv tehnični odtujevalec predmetov v lasti drugih oseb….. še vedno je enako samo ime se sliši bolj fancy.
Problem je v tem ker ultimativno smo moški na veliko slabšem kot ženske…. zato pa se je tudi zgradila družba (na začetkih) okrog patriarhata itd….. zato ker zdaj… na svobodnem trgu velja ženska dominanca…. Če bi se vsi moški danes v zvezah vstali in postavili ultimat ženskam(partnercam) da bodo od zdaj naprej imeli ženo ampak bodo poligamni jih 99,8% odleti v isti sekundi…. in klečeplazli bi nazaj zato ker bi bili sužnji lastne spolne potrebe.
Moški in ženske bomo v takšnem svetu kot ga imamo danes enakopravni tisti dan ko bo vsakega moškega želelo imet več žensk kot jih on lahko poseksa….
Do takrat bomo pa sužnji žensk…. sami pa smo razbili tisti Svet v katerem smo bli ”glavni” zavoljo sistema samega in ne naravnih razmerij.
Ni zastonj rečeno da moški vodimo Svet, ženske pa vodijo moške…..
V kateri knjigici si pa prebral to ? Ker na koncu je vedno tako, da se bo v razmerju en bolj trudil, kot tadrug. Če si neumen lahko daješ tudi dvakrat več.[/quote]
Če prideš tako daleč, da se eden bolj trudi kot drugi, potem se res bližaš koncu. 🙂
Sicer je pa to le še en primer navedbe skrajnih primerov, z namenom opravičevanja lastnih neuspelih odnosov.
Vsak lahko najde na tisoče realnih ali namišljenih primerov, da zadosti svojemu stanju. Zato je treba upoštevati, da ljudje ne živimo le v skrajnostih, kot se to ponavadi uporablja za sklicevanje, da opravičimo svoj pogled in svet v katerem živimo.
Imaš zanimive ideje, ni kaj. :)))
Najbolje, da vsi postanemo “jebachi”. 🙂
Saj ni problema, ko je človek mlad, pač naj seksa, da ne bo stradal…:)
Ko pa prideš v malo bolj zrela leta, pa razmišljaš še o čem drugem, ne le to, kako boš poseksal čim več žensk….:)
Težko je ob takšnem svobodnjaškem razmišljanju ustvariti družino, dom…..:)
Seveda, če pa naše ženske znajo zelo dobro poskrbeti zase. Le tu in tam priskočimo ali pa one k nam. :))
A ti bi se pa kar obesil, nanjo mislim, da te vleče za sabo, kamorkoli gre? 🙂
V kateri knjigici si pa prebral to ? Ker na koncu je vedno tako, da se bo v razmerju en bolj trudil, kot tadrug. Če si neumen lahko daješ tudi dvakrat več.[/quote]
Ja, če greš vse merit na milimetre. Vendar, kdo to dela? Nekdo, ki je zadovoljen ali nekdo, ki ni?
Seveda, če pa naše ženske znajo zelo dobro poskrbeti zase. Le tu in tam priskočimo ali pa one k nam. :))
A ti bi se pa kar obesil, nanjo mislim, da te vleče za sabo, kamorkoli gre? :)[/quote]
Če pa nas ne bi bilo tu gor, pa bi Sadni napisal, da smo podrejeni svojim ženskam, da nas niti na internet ne pustijo. :))
Torej se moraš le srečno poročiti. Seksati boš želel le s svojo, s teboj bo pa sigurno še katera hotela, posebej, ko te bo žena malo pohvalila naokrog. In ker boš želel seksati le z ženo, ostalih niti ne boš mogel. 😉
A ti bi se pa kar obesil, nanjo mislim, da te vleče za sabo, kamorkoli gre? :)[/quote]
Če pa nas ne bi bilo tu gor, pa bi Sadni napisal, da smo podrejeni svojim ženskam, da nas niti na internet ne pustijo. :))[/quote]
Kako dobro ga poznaš. Sta prijatelja? :))
Če pa nas ne bi bilo tu gor, pa bi Sadni napisal, da smo podrejeni svojim ženskam, da nas niti na internet ne pustijo. :))[/quote]
V bistvu ne, potem bi se mi zdeli še dokaj normalni. Nenormalno je, da se poročeni / zaročeni moški čez dan sploh pogovarjajo o takih temah in talajo nasvete okoli kako živeti prav in kako ne. Včasih se mi zdi, kot da sem gor hodijo samo še ženske. V vsako življenje se morate vtikat in podturavat tisto vaše mnenje, kot da je zlata vredno, pa še takrat, ko vas za to nihče ne vpraša. Čudi me kako sploh najdete dovolj časa zase, če se tok pretirano ukvarjate z življenji drugih, predvsem to me impresionira ane.
Ne, to je narobe samo takrat, ko se partnerja dogovorita, da si bosta zvesta, pa si potem nista. Zakaj bi bila potem samo ženska tista, ki narekuje, kaj je prav in kaj narobe?
Če je tip samski ali v t.i. odprti zvezi, se tudi meni ne zdi popolnoma nič narobe, če se z večimi dol daje, če se s partnerico dogovorita, da se ne bosta varala, je pa pač navaden … kakšen izraz si že uporabil? Obljubolomilec? r)
Zakaj si pa v tem primeru izpostavil žensko? Kar se mene tiče, tovrsten fašizem ni vezan na spol – kdorkoli svojemu partnerju/partnerki prepoveduje gledanje drugih ljudi, je zame fašist/ka. Basta.
Imaš zanimive ideje, ni kaj. :)))
Najbolje, da vsi postanemo “jebachi”. 🙂
Saj ni problema, ko je človek mlad, pač naj seksa, da ne bo stradal…:)
Ko pa prideš v malo bolj zrela leta, pa razmišljaš še o čem drugem, ne le to, kako boš poseksal čim več žensk….:)
Težko je ob takšnem svobodnjaškem razmišljanju ustvariti družino, dom…..:)[/quote]
Kdo pa je dejal da moraš ustvarit dom in družino?
Mene ne frustrira sedanji obstoj ”prostega trga” ker prostega trga sploh ni….. prosti trg bi lahko bil samo ob določenih pogojih in neoviran…. dokler pa država posega v družine ali samohranilke/ce skozi olajšave pa po vseh pravilih trgov beseda prosti najmanj paše v takšen kontekst….
Mene frustrira da moram jaz prenašat ženske ki bi lahko bile super punce če nebi dobile preveč ”goriva” od copatarjev in nebi pričakovale da bom njihova igračka….. vbistvu mi take samo tratijo čas od prvega spolnega odnosa dalje, če do tja sploh pride če jih ne skenslam že dosti dosti prej.
Jaz trenutno neizmerno uživam v svojem lajfu samo vidim dnevno/tedensko/mesečno kako na mene negativno vpliva trenutna ureditev ”prostega trga” ob praktično vsaki ženski ki jo nadalje spoznam….
klasične zveze pa nevem če so za mene…. sem premalo konzervativno usmerjen po standardih družbe in sploh žensk ….. zato pa neizmerno uživajo z mano vsaj prvih nekaj tednov/mesecev….
Marko…. sanja svinja kukuruz a kukuruze nema…… srečne poroke ni…. lahko je le srečna ločitev. Zato ker ko se moški poroči po standardih zahodnega Sveta vbistvu stopi na pot proti lastni naravi…. tudi če mi jutri naredijo ali pripeljejo žensko ki bo mojih idealnih mer, standardov in razmišljanja se je bom naveličal in bi prišel dan ko bi razmišljal kako bi bilo nategnit ono tretjo… To je v moški naravi….
Če se ti počutiš kot suženj žensk, ti jaz ne morem pomagati. Jaz se ne. Tvoj pogled na svet mi je tuj.
V bistvu se mi počasi zdi, da tebe frustrira sedanji obstoj “prostega trga”. Kein problem, idi v klasično zvezo in ne bo ti treba več biti na trgu.[/quote]
Auč.
ja ampak kaj pa če jaz ko izrečem ZVEST mislim zvest duhovno? in ne fizično… namreč zvestob je več vrst kajne?
za mene pa je fašist vsakdo ki svojemu partnerju prepoveduje seksat z drugimi…..
A razumeš point? Samo zato ker se tebi in 99.99999% drugih zdi to neumno in preveč posesivno to ne pomeni da tudi je…. zakaj pa nebi imeli tudi ”GLEDALNO” zvestobo?
Oči imamo zato da z njimi gledamo imaš prav…. ampak kurac in vagina je tudi zato da z njim seksamo …. 1 je PRAVILNO da uporabimo samo na 1 osebi a oči pa lahko uporabimo ”poligamno” al kako?
So pa tu še roke…. lahko drugo žensko samo šlatam… torej ne občujem z njo spolno…. sem potem nezvest?
meni se včasih zdi da je miselna in duhovna nezvestoba hujša kot fizična…. Samo kaj ko ljudje dosti bolje vidimo kot slišimo v večini.
Kako se pa mi ukvarjamo s tvojim življenjem? Smo te kam poslali, smo ti kam prepovedali it, ti je kdo rekel, da česa ne smeš ali da kaj moraš?
Koji qurac se imam jaz tebi za prilizovati? Zakaj?
Globalno mi visiš dol, enako kot jaz tebi in to ne glede, da si mi lancman in imam s takimi osebki kar nekaj izkušenj.
Kaj je dripec v bistvu ne vem. V vsakem primeru pa enoumno misleč človek.
Saj ni kaj, je kako je in nazaj mi reči, da sem dripec na tretjo potenco.
končano. mogoče ti bo življenje jasno čez 10 let. vrag si ga vedi.
Ta narava je dala moškemu še nekaj, poleg tega nagona. 😉 Tebi še očitno raste, dozoreva.
Forum je zaprt za komentiranje.