“Pravi” moški odpravi ženske dvome
ni problema, razloži ji tako, da bo vedela, kaj s tem misliš in ne tako, da boš vedel le ti. 🙂
Če ima ženska namen le potešiti svojo potrebo po seksu in je s tem zadovoljna, potem v tem ne vidim nobenega problema.
Če pa ženska išče resno vezo, pa bo morala najti sebi podobnega s podobnimi interesi.[/quote]
Vsaka zenska si zeli romance, drame, poleg seksa in poleg eventualne “resne” veze.
A mislis, da si ena Antilopa ne zeli avanture z moski, ki jo imponira? Da se na Maldivih en teden trikrat dnevno na mivki ob soncnem vzhodu in zahodu dol data.[/quote]
Antilopa, si za kakšno avanturico? Zdaj je , kar je, ker Dater te je razkrinkal. :)))
ni problema, razloži ji tako, da bo vedela, kaj s tem misliš in ne tako, da boš vedel le ti. :)[/quote]
Zakaj pa bi ji moral razložit…. jaz še nisem slišal da bi kerakoli ženska meni ali komerkoli drugemu razložla da mora bit ZVEST in kaj vse to pomeni?
Zakaj moramo vedno drugi bit zadolženi za razlage?
A nebi blo enako prav da ona razloži kaj ona misli da je zvest…. 2 osebi si zvestobo lahko predstavljata X in Y
Vidiš On_ še en primer kao večvrednosti…. 🙂
za markota pa, kaj pa če je moj že toliko naprej da razume da je vse to o čemer ti govoriš BV …. aja ne to ni možno seveda 😀
Matkic, da je seks bolj dostopen povprečni ženski, kot moškemu, ni nič novega, niti nič posebnega, niti nobena sramota. Nenazadnje je težji dostop do seksa še vedno močan adut za marsikaterega moškega, da raje gre v vezo, kot je samski.
Matkic, ko te takole berem, sploh zadnje čase, imam občutek, da si močno razburjen nad trenutnim stanjem. Povedal ti bom to, kar ponavadi ti poveš tradicionalistom: nauči se živeti v svetu, kot je, na glavo neformalnih pravil ne boš postavil.
Totalna enakost med spoloma ni možna. Tako kot se ti razburjaš, ker ženska lažje dobi seks, tako se ženskam zdi nepravično, da lahko 50-letnik poseksa 30-letnico in naredi pri teh letih svojega prvega otroka.
Meni je za trpeče moške vseeno. Ne čutim se dolžnega zagovarjati moški spol na splošno, čeprav se marsikomu zdi, da počnem ravno to. Če moški ne dobi, naj gre v vezo, pa bo dobil. Ali pa naj meče na roko, konec koncev.
Matkic, nauči se kot moški živeti na tem svetu, preveč se pritožuješ.
Hm, s tem pa mislim, da bi se celo lahko strinjal. Dejstvo je, da je na trgu preveč razvajenih žensk, to itak jaz že od samega začetka trdim. Kdo je za to kriv ? Starši zagotovo ( daddy’s little girl ), drugi vzrok za njihovo “I’m all that” obnašanje pa logično prihaja s strani fakfehtarjev, ki jim namenjajo komplimente, tudi takrat, ko to ni potrebno.
Pa da dam en primer. Jaz npr nikoli ne pohvalim punco, da je lušna, še preden sem se sploh začel pogovarjat z njo. Zakaj to naredim ? S takšnim pristopom jo na nek način mind fuc.kam. Ker do zdaj, še z vsakim, ko se je dobila na pijači, je imel jezik do tal in strmel v njeno bujno oprsje. Logično, kasneje ko vidiš, da imaš opravka z zanimivo žensko, ki poleg tega, da dobro izgleda ima tudi še kaj zanimivega za povedat, pa potem samo še stopnjuješ igro. Igra je, to je to. Vsak butec ve, da moraš pri osvajanju igrat igro in ne biti to kar si. Moški smo potrebne živali, to je dejstvo, nevem kaj se tu neki fine špilate.
Spider ima tudi svojo igro, nič se bat, samo, da ne bo o tem govoril na dolgo in široko. Bi reku, da ta forum niti ni pravi prostor za to. Že v naprej veš, da boš napaden s strani kopice žensk in raznoraznih duhovnikov, ki furajo zvezo na daljavo prek Skypa.
Res obstajajo takšne ženske, ki na takšen način izsiljujejo. Po drugi strani pa moški prav tako to počnejo, le druge načine uporabijo. Moški se recimo zapre ali pa izogiba ženski…
Ampak to so izjeme in sam ne bi na podlagi teh primerov posploševal in trdil, da v vsakem odnosu velja pravilo podrejanja.
Če se moški podreja, potem se ženska prav tako…In tvoj primer izhaja iz predpostavke, da v odnosu ni ljubezni. A, če obstaja ljubezen, potem to ni podrejanje, ampak uresničevanje medsebojnih želja. Če želiš nekaj dobiti, je treba tudi nekaj dati. :)[/quote]
poglej… v vsakem odnosu velja pravilo podrejanja….. če ga ti preimenuješ ne spremeniš dejstva samo zamaskiraš mu naziv…..
kot da bi roparju nadal strokovni naziv tehnični odtujevalec predmetov v lasti drugih oseb….. še vedno je enako samo ime se sliši bolj fancy.
Problem je v tem ker ultimativno smo moški na veliko slabšem kot ženske…. zato pa se je tudi zgradila družba (na začetkih) okrog patriarhata itd….. zato ker zdaj… na svobodnem trgu velja ženska dominanca…. Če bi se vsi moški danes v zvezah vstali in postavili ultimat ženskam(partnercam) da bodo od zdaj naprej imeli ženo ampak bodo poligamni jih 99,8% odleti v isti sekundi…. in klečeplazli bi nazaj zato ker bi bili sužnji lastne spolne potrebe.
Moški in ženske bomo v takšnem svetu kot ga imamo danes enakopravni tisti dan ko bo vsakega moškega želelo imet več žensk kot jih on lahko poseksa….
Do takrat bomo pa sužnji žensk…. sami pa smo razbili tisti Svet v katerem smo bli ”glavni” zavoljo sistema samega in ne naravnih razmerij.
Ni zastonj rečeno da moški vodimo Svet, ženske pa vodijo moške..[/b]…[/quote]
to mi je všeč:)
Bravo Matkič.
Podpišem. dosti je tu napisanih dejstev in človek je vedno odvisen od nekoga. brez tega nisi človek.
in moški je vedno in vedno bo odvisen ženske.
ne saj jaz živim tako kot je treba… oziroma da bolje rečem… tako kot si zamišljam… vsaj bolj ali manj…. nisem pa popoln, logično.
Saj ravno prvi boldan del je dokaz da je Zveza pro-ženska…. ker dosti moških je v zvezah ravno zaradi tega…. lažje dostopnosti do seksa….. Če bi v teoriji naenkrat vsakega poročenega ali zasedenega tipa želelo še vsaj 10 žensk bi bilo število razvez še za 50-70% višje…. od oka.
Kar se pa drugega dela tiče… morda imaš prav ampak jaz se vseeno ”trudim”…. pa ne zato ker bi rad pomagal drugim ampak ker verjamem da ljudje lahko začnejo razmišljat če želijo…. pri nekaterih mi je uspelo, pri večini mi nebo nikoli….
Mogoče dobiš feeling da se pritožujem preko mojih nekaj zadnjih postov vsekakor ampak to so bolj moja provokativna vprašanja…. jaz sem trenutno povsem mirem in me to nebo niti malo razžiralo ker znam krmarit po tem Svetu partnerstev in ženske ne-logike…. te besede in vprašanja ali pritoževanje je zavoljo provociranja mišljenja vseh uporabnikov…. čeravno vem da bo uspeh majhen ali ničen.
upanje umre zadnje kajne 😀
Če se ti počutiš kot suženj žensk, ti jaz ne morem pomagati. Jaz se ne. Tvoj pogled na svet mi je tuj.
V bistvu se mi počasi zdi, da tebe frustrira sedanji obstoj “prostega trga”. Kein problem, idi v klasično zvezo in ne bo ti treba več biti na trgu.[/quote]
5% je vedno odstopanj in 5 % ne vpliva na razmnoževanje in hormonske učinke v ostalih.
Misliš, da se Ptuj lahko primerja z Maldivi ? :)))[/quote]
tip tak ni Ptujčan 😀 on je en kmet tu z okoliške vasi…. ziher proti jugu… kaka Dornava, juršinci, Gabrovec, Polenšak mogoče bliže ormožu…. al pa okrog Žetal, ptujske Gore itd….
takih kot on je polno tam ….
tip tak ni Ptujčan 😀 on je en kmet tu z okoliške vasi…. ziher proti jugu… kaka Dornava, juršinci, Gabrovec, Polenšak mogoče bliže ormožu…. al pa okrog Žetal, ptujske Gore itd….
takih kot on je polno tam ….[/quote]
Matkič, Ptujčanke imajo rade kmečke gorjače. 🙂
Maldive ji lahko priredim tu za Dravo, gramoz, metrska trava in lepo dišeče koprive, pravi raj za naturščeke, ko bom po gošči preganjal levinjo. 🙂 A bolj zahtevna je, praviš? :D[/quote]
Ja, ne vem, če bo zadovoljna z improvizacijo. 🙂
Antilope imajo rade bolj eksotično podnebje. 🙂
https://pbs.twimg.com/media/Bd5F-I4IgAAAI7Y.jpg
Na levi strani Spider, na desni pa matjazko.
Nisem tu mislil nate in na Matkiča. ;))[/quote]
Jaz sem bil na chatu? In se tam posmehoval, komu?
Kaj se spet sprenevedaš butl. Smo brali tukaj lepo, da si se na chatu delal norca z antilope, zaardi česar je šla dol.[/quote]
Ojej, kaj pa ti veš, v kakšnih odnosih sva midva z Antilopa. 🙂
Antilopa, a ne ,da ne bova nikomur povedala? Zdaj so mi fovš. :)))
Potem je pošteno, da punci/puncam to tudi poveš. In če se strinja/jo – navali in izživi vse svoje fantazije!
Vidiš, jaz svojemu partnerju ničesar nisem prepovedala, midva sva se odkrito pogovorila o zvestobi in varanju, pri čemer sva prišla do zaključka, da imava enak odnos do zvestobe. S tem, da moj partner ni ravno nek slabič, ki ne bi znal oditi iz odnosa, ki mu ne ustreza.
Če se ti že eno “pravilo” zdi neumno, zakaj bi jih določali še več?
A ti res uživaš v tem, da se ponavljam?
takih kot on je polno tam ….[/quote]
Matkič, Ptujčanke imajo rade kmečke gorjače. :)[/quote]
jah samo da si ti mislil dobesedno…. upaš pa da je mišljeno v prenesenem pomenu in bi bla gorjača tvoj par cm lulček 🙂
optimist skratka 😉
no tega pa priznam da ne razumem najbolje… vsaj prvega dela…. kar se pa tiče ljubosumnosti…. tudi če bi se samo dol dajal z 10 (zavoljo argumenta) bi kaj lahko se zgodilo da bi bila 1 ali 2 ljubusumni na druge…. ženske znajo bit ljubusumne na vse različne načine in z različnimi razlogi….
kar se pa tiče tvoje dobre želje da bi si mi vsaj želelo 10 žensk, pa se ti vljudno zahvaljujem ampak ne hvala…. Še s temi parimi se mi neda več ukvarjat…. Se pa sliši vrhunsko za ego… za večino moških.
prvega dela pa res ne razumem… kaj si mi želel povedat….
kaj mene sploh omenjaš če nimam nič pri vsem skupaj niti ne vem kolko je antilopa stara (ali bi NAJ bila stara)
@spider
Zena mi je všla v drugo sobo
Ti se prideš na to.
Forum je zaprt za komentiranje.