“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Glej, ti si bil ena taka copata, ki se je hitro znucala. Ne zrcali zdaj tega na druge, ki imajo to, kar ti nimaš. Ni treba bit copata, da ti uspe. Imaš take, ki so mislili, da bodo uspeli kot copate in so obupali po prvem neuspelem poskusu in imaš take, ki vedo, kako se stvarem streže.[/quote]
Ce si ob prvi, ki ti je “dala”, si dokazal kvecjemu to, da znas njej streci, a ne? 🙂
Glej, ti si bil ena taka copata, ki se je hitro znucala. Ne zrcali zdaj tega na druge, ki imajo to, kar ti nimaš. Ni treba bit copata, da ti uspe. Imaš take, ki so mislili, da bodo uspeli kot copate in so obupali po prvem neuspelem poskusu in imaš take, ki vedo, kako se stvarem streže.[/quote]
Ce si ob prvi, ki ti je “dala”, si dokazal kvecjemu to, da znas njej streci, a ne? :)[/quote]
Jaz ničesar ne dokazujem. Nimam potrebe.
Ej taki kot si ti (da se petljajo z ženskami) jih v muslimanskih deželah pokončajo kot mačke….. ;)[/quote]
Kdo je ze napisal, da oni niso spostljivi do svojih zensk? lol
Mimogrede, tudi s par muslimankami sem ze imel opravka. Z eno celo v muslimanski dezeli. Daj se malo razlozi. lol[/quote]Če je ravno debata o tem kako “pravi ” moški odpravi ženske dvome….. tam ni dvoma, da če se moški ne zaobljubi, da bo “odpravljal ženske dvome”, da ji ne bo prišel blizu, če pa že bo pa kazen za “odpoved pogodbe” drago plačal….
Ti si pač imel srečo, da si naletel na tako, ki se je snela s ketne o kateri je zgoraj pisalo kako da je drugačna od naše. Maš bolj slabo pomnjenje ali ne razumeš napisanega al tut ti nisi nič prebral o Ani oz si pa niti ne veš kaj/o čem si bral? 😉 :))))
To je tvoja samotolažba in neko tvoje mnenje o informacijah, ki ti jih posredujem.
Dripec, gor ali dol. Meni ni treba fehtat za fuk, pisat patetičnih prispevkov, da sem pošten, priden in naj me končno kakšna opazi.
In k meni dripcu žene vas tradicionalistov rade zaidejo. Potem tako zelo slab že nisem, kaj meniš.
Za razliko od vas, “normalnih”, ki ste čist happy če eno ujamete, ali pa niti to ne, kot teoretik matjažko, s katerim si podajaš roke.
Bolj malo veš. O njih nisi niti bral, niti bil v islamki deželi.
Muslimani praviloma ravnajo z ženskami zelo spoštljivo in lepo skrbijo za svoje žene. Res pa je, d aimajo do žensk precej zaščitniški odnos. A kaj bi ti o tem vedel, še s slovensko realnostjo si slabo seznanjen.[/quote]
To še jst vem, pa se ne spomnm kdaj sem nazadnje zavil v knjižnico.
Takšnih ranjenih dripcev je v Slo res malo. Sklepam, da izhajate iz bolj urbanih okolij in če sam opazujem in sem opazoval takšno okolje, vas je tam okoli 3-5 % letnega prirastka v generaciji, to je cca 1 kos iz “razreda-učilnice 25-tih”.
Tebi je tvoj letnik že ušel in družiš se vedno z mlajšimi. V bistvu si neki vikend postopač iz “kafane v kafano” in tam sam pri sebi ugotoviš, da si neki frajer . Slično kot tukaj, v bistvu pa sploh ne veš kaj hočeš. Pamet in razgledanost ti že škodi.
ki bo čez[/quote]
Verjetno eden izmed najbolj neumnih prispevkov v celi temi. Vse kar si tu nakracal je nič drugega kot izbruh emocij, ker si sam nisi sposoben dobit mlajše od 30 let. Tip hodi na fitness, skrbi za svoje telo, je razgledan, zna se zafrkavat, kaj pa lahko ti ženski ponudiš, razen tega jamranja ?
Kdo je ze napisal, da oni niso spostljivi do svojih zensk? lol
Mimogrede, tudi s par muslimankami sem ze imel opravka. Z eno celo v muslimanski dezeli. Daj se malo razlozi. lol[/quote]Če je ravno debata o tem kako “pravi ” moški odpravi ženske dvome….. tam ni dvoma, da če se moški ne zaobljubi, da bo “odpravljal ženske dvome”, da ji ne bo prišel blizu, če pa že bo pa kazen za “odpoved pogodbe” drago plačal….
Ti si pač imel srečo, da si naletel na tako, ki se je snela s ketne o kateri je zgoraj pisalo kako da je drugačna od naše. Maš bolj slabo pomnjenje ali ne razumeš napisanega al tut ti nisi nič prebral o Ani oz si pa niti ne veš kaj/o čem si bral? 😉 :))))[/quote]
Ti tako ze vse ves. Za to, kar morebiti moja malenkost ve, v tvoji glavi vec ni prostora. 🙂
Se manj pa za prakticne nijanse med teorijo in prakso. 🙂
Seveda nisi, samo delaš se. Noben ni slab, samo če tega ne verjame, mu ne pomaga kaj veliko.
Bom dodal ščepec k debati še malo z drugega zornega kota. Dajte se vi teoretiki in tradicionalisti malo bolj potrudit. Dajte malo bolj živeti to, kar pridigate po forumih. Nehajte zanemarjati svoje družine, partnerke, tudi čustveno. Bodite res nežni, samozavestni, odločni, dobri ljubimci. Namenite več časa izobraževanju, ki ni formalno. Bodite resni stebri družine, ne le fiktivni. Nehajte spravljati partnerke v zadrego z neresnim obnašanjem, gledanjem za drugimi ženskami. V nedeljo popoldne se raje posvetite ženi, ne pa kreganju s samskim neresnežem na forumu. Nehajte samo prodajati teorijo, da ste v vezah, ker je to normalno, drugi so pa suhe veje. Naredite svoje veze partnerkam zanimive..
Problem je, ker se mi tule “prepiramo” za oslovo senco, ko je pa vse jasno s psihološkega vidika. Ranjena duša pač potrebuje nekaj časa, da se zaceli in do takrat pač ni pripravljena predajati se eni osebi v popolnosti in zato tudi ves čas dvomi. Govorim o dvomih, ki so škodjivi za nek ljubeč medsebojni odnos.
Vsak bo našel izgovor za svoje vedenje, ko je ranjen in vsak bo našel svoj izgovor tudi, ko je svoje rane zacelil.
Potrebujemo drug drugega, tisti ranjeni in tisti malo bolj zdravi, samo eni to spoštujejo malo bolj, drugi pa malo manj. Vedno se najdejo nekako podobno ranjeni (zdravi) med sabo.
Pa kakšen fašizem se vi to greste? Kaj je narobe s tem, da tip tudi kakšno drugo pogleda?
Razumem, da je cel kup nesamozavestnih punc, ki jih je groza in strah, da jih bo tip pustil zaradi vsake, ki jo bo pogledal, ampak to se ne rešuje tako, da tip samo še v tla gleda, ko hodi po svetu, ampak morajo tudi punce kaj na sebi narediti.
Zase vem, da nočem biti z enim nekomunikativnim “runklom”, ki je prilepljen name, tako kot sama nočem biti kokoš, ki se non-stop po tipu obeša, da bodo ja vse ženske vedele, da je “moj”.
Še enkrat, fašizem v nobenem odnosu ni fajn.
Pa kakšen fašizem se vi to greste? Kaj je narobe s tem, da tip tudi kakšno drugo pogleda?
Razumem, da je cel kup nesamozavestnih punc, ki jih je groza in strah, da jih bo tip pustil zaradi vsake, ki jo bo pogledal, ampak to se ne rešuje tako, da tip samo še v tla gleda, ko hodi po svetu, ampak morajo tudi punce kaj na sebi narediti.
Zase vem, da nočem biti z enim nekomunikativnim “runklom”, ki je prilepljen name, tako kot sama nočem biti kokoš, ki se non-stop po tipu obeša, da bodo ja vse ženske vedele, da je “moj”.
Še enkrat, fašizem v nobenem odnosu ni fajn.[/quote]
Naj mi prosim kdo razloži kaj je to fašizem v odnosu?
Ma ja, a tebe grabi obup? :))
Nimaš drugih argumentov in si v debato privlekel župnike in cerkev?
Pa sem mislil, da nisi tako reven… :/
PRAVILA nam piše narava sama, ne župniki, ne kaka druga ablast, pravila so posledica evolucije, ustroja našega telesa in če kršiš ta pravila si delaš dolgoročno škodo tako ali drugače. Tudi z življenjem v monogamni vezi, če si šel vanjo “brez upoštevanja pravil”.
No, sedaj se pa le zjoči, ti bo potem lažje…. :)))[/quote]
Ja in ti določaš da poznaš naravo in pot vsakega posameznega moškega?
Ravno to potrjuje besede Daterja da govorite o večvrednosti…. s tem kar si tu napisal meni pove točno sledeče:
”Matkič slej kot prej te to več nebo zadovoljevalo in edina rešitev je monogama zveza z žensko” češ da je to ultimativna vrednota… končna vrednota vseh vrednot….. do katere pride vsak posameznik (moški) in preko tega je samo še praznina in nič več…. (svet je ploščat in tam padamo v praznino !)
A ne vidiš te svoje zmote… ti govoriš da je to ULTIMATIVNA stvar konec udejstvovanja vsakega moškega….. naš končni cilj vsega bivanja….. da smo monogami…..
Ja točno to Senza…. enako se jaz sprašujem kaj je narobe da tip še katero drugo poseksa ….. OOOOPS a ne to pa je narobe ker ženske rečete da je narobe?
A če pa bi recimo jaz prepovedal svoji da GLEDA druge pa je to fašizem…. torej kdo je verodostojen da postavlja pravila… Samo ženska?
Pač ženske (ene) ne kapirate da je tip suženj lastne spolne sle, in bi za seks marsikdaj potrpel in je zato dostikrat podrejen…. tiste ki to razumejo to izkoriščajo tiste ki pa ne pa govorijo o kvazi enakopravnosti v odnosih…. v resnici pa zgleda tak… ali boš tak delal kot jaz hočem ali pa nebo seksa (seveda to ni izrečeno ampak je povedano med vrsticami v tonu itd)
Ni dosti moških ki bi lahko z danes na jutri dobili seks brez plačila z drugo žensko…. takih je nekaj odstotkov.
98-99% pa ima na voljo
0 seksa in ”enakopravnost” ali podrejanje in nekaj seksa….
Res obstajajo takšne ženske, ki na takšen način izsiljujejo. Po drugi strani pa moški prav tako to počnejo, le druge načine uporabijo. Moški se recimo zapre ali pa izogiba ženski…
Ampak to so izjeme in sam ne bi na podlagi teh primerov posploševal in trdil, da v vsakem odnosu velja pravilo podrejanja.
Če se moški podreja, potem se ženska prav tako…In tvoj primer izhaja iz predpostavke, da v odnosu ni ljubezni. A, če obstaja ljubezen, potem to ni podrejanje, ampak uresničevanje medsebojnih želja. Če želiš nekaj dobiti, je treba tudi nekaj dati. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.