Povračilo stroškov za prevoz z/na delo
Pozdravljeni,
-
mogče mi kdo zna razložit jaz rabim z avtom 1 uro in 15 min od doma do službe in nazaj. Če potujem z javnim prevozom pa 3 ure in 30 min (samo prevoz brez čakanja) ob 5:35 mam vlak ob 7:30 sem pred stavbo službo začnem ob 8ih, končam ob 16ih doma sem ob 18:10. Dejansko porabim dnevno 5 ur za prevoz na delo.Mi pripada kilometrina v tem primeru?
Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6989, 20.03.2024 ob 09:51
Anonimno 6989, 20.03.2024 ob 09:51
Pozdravljeni,
-
mogče mi kdo zna razložit jaz rabim z avtom 1 uro in 15 min od doma do službe in nazaj. Če potujem z javnim prevozom pa 3 ure in 30 min (samo prevoz brez čakanja) ob 5:35 mam vlak ob 7:30 sem pred stavbo službo začnem ob 8ih, končam ob 16ih doma sem ob 18:10. Dejansko porabim dnevno 5 ur za prevoz na delo.Mi pripada kilometrina v tem primeru?
Zakaj pišeš o času, za prevoz na delo ni pomembno, da se z javnim prevozom voziš dlje. Pomembno je le, da obstaja.
In ker obstaja, dobiš povrnjeno za javni prevoz.
A bi lahko dobila povezavo do teh zakonov, predvsem zaradi številke 4, prav ta,da pošljem naprej. Ker sama nisem našla ničesar.
V službi mi želijo vračati potne stroške z mesečno karto. Ampak javni prevoz ni mogoč, ker do službe z temi relacijami časovno nikakor ne morem pravočasno prispet. Je tako? Mi morajo po zakonu vračati po kilometrini?
Forum je zaprt za komentiranje.