Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Povejte primer karme

Povejte primer karme

Neki takega, karma ni prijazna starka prej bitch l.p

Janša ima očitno veze tam gor, kjer to karmo urejajo.

Pišejo o njem, da je nek šiptarski pankrt – ljudstvo dobi premierja, ki je dejansko posvojen in nihče ne pozna njegovega porekla.

So pisali, da ima sin od Urške DS, ker ga nista kazala v javnosti na začetku – ljudstvo dobi premierja, ki dejansko ima otroka z ds.

Kaj bo naslednja stvar?

Odgovor na objavo uporabnika
dva primera krame, 18.02.2022 ob 07:43

Janša ima očitno veze tam gor, kjer to karmo urejajo.

Pišejo o njem, da je nek šiptarski pankrt – ljudstvo dobi premierja, ki je dejansko posvojen in nihče ne pozna njegovega porekla.

So pisali, da ima sin od Urške DS, ker ga nista kazala v javnosti na začetku – ljudstvo dobi premierja, ki dejansko ima otroka z ds.

Kaj bo naslednja stvar?

Tudi ti imaš disleksijo in kaj ? Tudi če bi imel otoka z DS kaj to tebe boli? Otrok ni kriv.

Iz lastne izkušnje lahko zatrdim, da karma še kako obstaja in vrača milo za drago. Vsaka najmanjša slaba misel do kogarkoli se mi je maščevala, da se mi je kot bumerang vrnilo tako, da sem morala jaz doživljati kar sem želela komu, ki ga nisem marala, le, da sem jaz dobila nazaj 10-kratno huje. Sem nekoč priredila nek podatek in potem se mi namen ni uresničil, čeprav tega niso ugotovili. Lahko bi naštevala še in še, tukaj ni prostora. Še dobro, da me je izučilo in je že kar nekaj let odkar močmo pazim, da delujem izključno samo pozitivno, v dobro vsem in imam svoje misli popolnoma pod kontrolo, da se mi skorajda ne vtihotapi nobena negativna misel več, če pa se že, za trenutek, pa jo takoj zamenjam z miljon pozitivnih misli. In odkar delujem in razmišljam samo pozitivno se mi dogajajo same pozitivne, lepe in prijetne stvari in me obkrožajo izključno samo psihično stabilni ljudje, odgovorni, srčni in nasploh prijetni. Vsi pretekli negativci so enostavno drug za drugim odhajali iz mojega življenja, ker dejansko se slab človek ne počuti dobro v bližini dobrega in obratno.Življenje se mi je iz podna povzpelo v sam vrh sreče, zdravja in veselja. Pa tudi blaginje.

Resnično se vam še kako obrestuje, če se potrudite spremeniti v pozitivne in srčne osebe.

Tak korenjak k ga ne droge ne alkohol prime se boji kosa mesa… oink oink ase treseš ?

Boji se on i mindže.

smehovc si ja.

Vidi… Faaaak. Eto.

Mah… Ne bom nobenga poimensko izpostavljal.

Daj neku svetlu lepu vernu nevinu zelenooku mindzu. Sa svojim stanom u lj… Daj.

Ja lej stari… Kaj naj ti recem. Rabljene me ne zanimajo. Tebi je pa krivo. Uturi je popayu.

Glej popolnoma moraš spremenit okus in vzorce v sebi, da spremeniš karmo. Če je bil tvoj oče alfa samec z 10 ženskami in ti gledaš alfa samce, veš kaj te čaka. Bodi ti tista alfa samica, glej beta samce in jih ti vrti 10. Pa je. In se tko maščuješ. Hi hi hi Imrežiš nedovznega soseda in je.

Hjcg, 18.02.2022 ob 21:54

Glej popolnoma moraš spremenit okus in vzorce v sebi, da spremeniš karmo. Če je bil tvoj oče alfa samec z 10 ženskami in ti gledaš alfa samce, veš kaj te čaka. Bodi ti tista alfa samica, glej beta samce in jih ti vrti 10. Pa je. In se tko maščuješ. Hi hi hi Imrežiš nedovznega soseda in je.

Ma kakšna karma, bolj , kot si naiven, dober, moralen, pošten, delaven, obziren, človeški, razumevajoč, bolj si ga najebal. Če bi karma delovala, bi bili nekateri že zdavnaj pod rušo, ali vsaj zapravili, vse, kar so na nepošten način prigrabili. Pametnemu dovolj!

Božó, 18.02.2022 ob 20:44

Vidi… Faaaak. Eto.

Mah… Ne bom nobenga poimensko izpostavljal.

Daj neku svetlu lepu vernu nevinu zelenooku mindzu. Sa svojim stanom u lj… Daj.

Ja lej stari… Kaj naj ti recem. Rabljene me ne zanimajo. Tebi je pa krivo. Uturi je popayu.

Sa stanom bi ti, a? Nisi dovolj torbičaril in kaj prihranil. Si vse spohal?

Tako kot si boš postlal_a, tako boš spal_a. Mislim, da ni odvisno od drugih, ampak od vsakega posameznika zase.

V naši vasi goljuf ki si je z krajo drugim in političnimi vezami ustvaril bajno premoženje bil celo obsojen. Sedaj nj otroci to uživajo in to otroci ki nimajo niti dneva delovne dobe. Srečno poroceni in z zdravimi otroci. Ti pa si privoščijo študij v tujini okoli se hvalijo s pri at letali. Jaz tu ne vidim nobene karme. Posebno ko pomislim na to koliko družin je bilo finančno uničeno da ti lahko uživajo brez skrbi. Da ne omenim še prekupcevanja z orožjem. Pa sedaj izgledajo tako dobro. Kje je tu karma, resno. Plačujejo jo tisti, ki so jih uničili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close