Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Povejte primer karme

Povejte primer karme

Bo karma uredila, nekje preberem. No pa naj nekdo prosim pove, kaj je že komu karma uredila, konkreten primer prosim.

Je karma prijazna starka, ki ti prinese topel čaj z medom, je zlobna čarovnica, ki nekomu pokvari zavore pred ovinkom, ali je to tisti Smrkec z darilom, ki ob razvezani pentlji eksplodira, obdarjenec pa ostane osmojen?

Primer familija od Saraorci, ne more oče dovolj prigrabiti, sinčka bosta poskrbela, da bo vse propadlo.

Meni osebno je karma že večkrat uredila intimno srečanje z prostitutko.

ok., evo kako jst gledam na karmo v Slo., pač trenutna politična situacija…

Lep primer karme je recimo pacient, ki je predsednik vlade v Slo. Na tej teritoriji, ker prej pač Slo. ni bila  samostojna država še dobrih 30 let nazaj, so morali ljudje nekaterim ljudem delati veliko krivico.., tako, da se pač zdaj ljudem ki živimo v tej državi to vrača vse v tem norem človeku, ne vsem, seveda, tistim, ki ga volijo je pač to ok., to je razumljivo, saj ga oni držijo na tej sceni..

Torej, da naštejem točke, kako so se njemu stvari poklopile, ko ata na mamo..

1 Človek se more rodit žleht in on se pač je tak rodil, to je ja očividno

2 Človek more bit grebator, komolčar, pohlepen po oblasti in pokvarjen, skratka psihopat vse to je očividno pri njemu..

3 Človek je za svoja leta v vrhunski kondiciji, to je treba priznat..

4 Kako ponavadi pride do tega polažaja, ki ga ima trenutno, pač predsednik vlade…,  logično z majhno udeležbo na volitvah, komaj 50% in za nameček še prevaro volivcev, v zadnjem primeru prevara vsaj polovico volivcev dveh strank smc in desus, posledično se ta dva liderja teh dveh strank skrivata pod drugimi imeni strank, ker bi rada bila še vedno aktivna v politiki..

5 Ok., je pač treba priznat, da ima vsaj na zunej ok. družino z žensko, ki jo bi vsak  tip kar se zunanjosti tiče z veseljem pokazal svetu, čeprav men neki ne štima pri tej ženski, psiha…, pa sem si mislil, ko sem jo poslušal, čudni so tej moderni doktorji.. , fakersko hladna deluje…

Torej, tukaj mora biti neka fakerska karma prisotna iz preteklosti, pa da ga jebeš, druge ni…

Cca 10 let nazaj se je nekdo obregnil ob mojega otroka in njegovo poreklo. Takrat je imel 2 leti. Bila sem šokirana, da se nekdo, ki me pozna zgolj na videz in nima pojma s kom imam jaz otroka drzne komentirati malčka meni direktno v obraz. Čez leta sem slišala, da je od tega nekdoja bližnja sorodnica pripeljala iz tujine 2x pečenega črnca. Sem rekla, evo, pa je dobil svoje. Karma.

Sorodnik se je delal norca z nekih (po njegovem lahkih deklet)in ,da se njegova hči ne druži s takimi,no čez par let je zanosila s poročenim,e jim se skor obrnilo.

1. Očka je leta in leta varal in prizadel marsikatero dekle. Njegova hčerkica je medtem zrasla in sama fasala tipe, ki so jo varali in globoko razočarali.

2. Sodelavec me je za hrbtom posral po firmi, z namenom, da me očrni pred šefom. Slučajno se je razvedelo, letel je iz službe.

3 Prejšnja delodajalka me je dajala v nič, nadur mi ni izplačevala in me izkoriščala do onemoglosti. Ko je našla drugo budalo, me je odpustila. Sem ji rekla, da bo z mojim odhodom šla navzdol. In je res. Čez par mesecev je zaprla firmo. Danes je meni podrejena v naši firmi. Se zgodi….

Odgovor na objavo uporabnika
Je karma, 12.02.2022 ob 13:16

1. Očka je leta in leta varal in prizadel marsikatero dekle. Njegova hčerkica je medtem zrasla in sama fasala tipe, ki so jo varali in globoko razočarali.

2. Sodelavec me je za hrbtom posral po firmi, z namenom, da me očrni pred šefom. Slučajno se je razvedelo, letel je iz službe.

3 Prejšnja delodajalka me je dajala v nič, nadur mi ni izplačevala in me izkoriščala do onemoglosti. Ko je našla drugo budalo, me je odpustila. Sem ji rekla, da bo z mojim odhodom šla navzdol. In je res. Čez par mesecev je zaprla firmo. Danes je meni podrejena v naši firmi. Se zgodi….

Dober si, da si zaposlil bivšo delodajalko, jaz ji ne bi dal nove šanse, ga ni denarja.

Potrebuješ življenjske izkušnje, da se na lastne oči prepričaš, da karma ne prinese toplega čaja in ne eksplodira dimnika.

Pred mesecem v Ljubljani eden mladenič na semaforju začne z divjim izpelnjevanjem, naredi 2 zavoja in pristane z avtom na škarpi. Mi je šlo pošteno na smeh.

Jah, poglej Goloba – otrok z DS!

Poglej Zidarja – vnuk avtist.

Poglej Kardelja – sin samomorilec, vnuk pezde.

Poglej Josipa Broza – neomejen diktator – država škripnila že, ko je drkal.

Monte sorry, 12.02.2022 ob 14:22

Jah, poglej Goloba – otrok z DS!

Poglej Zidarja – vnuk avtist.

Poglej Kardelja – sin samomorilec, vnuk pezde.

Poglej Josipa Broza – neomejen diktator – država škripnila že, ko je drkal.

Od kje ti te zgodbe?

Uh jej, za par dni primerov …ampak tale je daleč najboljši.. mama je bila zelo proti muslimanom, drugim rasam, drugim narodnostim, težka na jeziku in za vsakega je našla grdo besedo, zmerljivko. Hčerama ni dovolila, da bi se družili ali parčkali s takimi fanti. Dokler ji ni drugorojenka fajn zakuhala. Dobila si je ljubimca migranta, črnca in muslimana v enem ter z njim zanosila, pustila moža in se poročila s tem ljubimcem. Mamo je v roku par let dobesedno pobralo.

Karma pride vedno in izstavi račun, morda kdaj traja malo dlje, kakšno koleno, a vedno pride in naredi svoje. Zato je treba dobro paziti kaj pošlješ v vesolje. Že misel je dovolj …

Tudi moja sodelavka je par let nazaj popljuvala vse, kari ni bilo slovenskega izvora. Južnjakov ni mogla prenašat. Pa se ji je njena ljuba hči zaljubila v Bosanca in mu rodila otroka. hahaha…. Kok se ji je vse vrnilo.

Škoda, da si pripravijo tako trpljenje, kot je življenje z južnakom. A mu mora sedaj vsak dan prati noge?

A je ugotovila, da je imela mati prav?

Zdaj mu je služkinja, 12.02.2022 ob 21:22

Škoda, da si pripravijo tako trpljenje, kot je življenje z južnakom. A mu mora sedaj vsak dan prati noge?

A je ugotovila, da je imela mati prav?

Lej stari… nobena te/vas nebo povohala pa lahko se 1000 stereotipov izmislite… se ne vem kako odvracate… strasite…

Juzni smo “the stuff”, ne…

Prvi resni fant me je prevaral in pustil zaradi druge.

Kasneje je njega prevarala in zapustila zaradi drugega njegova žena.

Popay npr, 12.02.2022 ob 12:50

ok., evo kako jst gledam na karmo v Slo., pač trenutna politična situacija…

Lep primer karme je recimo pacient, ki je predsednik vlade v Slo. Na tej teritoriji, ker prej pač Slo. ni bila  samostojna država še dobrih 30 let nazaj, so morali ljudje nekaterim ljudem delati veliko krivico.., tako, da se pač zdaj ljudem ki živimo v tej državi to vrača vse v tem norem človeku, ne vsem, seveda, tistim, ki ga volijo je pač to ok., to je razumljivo, saj ga oni držijo na tej sceni..

Torej, da naštejem točke, kako so se njemu stvari poklopile, ko ata na mamo..

1 Človek se more rodit žleht in on se pač je tak rodil, to je ja očividno

2 Človek more bit grebator, komolčar, pohlepen po oblasti in pokvarjen, skratka psihopat vse to je očividno pri njemu..

3 Človek je za svoja leta v vrhunski kondiciji, to je treba priznat..

4 Kako ponavadi pride do tega polažaja, ki ga ima trenutno, pač predsednik vlade…,  logično z majhno udeležbo na volitvah, komaj 50% in za nameček še prevaro volivcev, v zadnjem primeru prevara vsaj polovico volivcev dveh strank smc in desus, posledično se ta dva liderja teh dveh strank skrivata pod drugimi imeni strank, ker bi rada bila še vedno aktivna v politiki..

5 Ok., je pač treba priznat, da ima vsaj na zunej ok. družino z žensko, ki jo bi vsak  tip kar se zunanjosti tiče z veseljem pokazal svetu, čeprav men neki ne štima pri tej ženski, psiha…, pa sem si mislil, ko sem jo poslušal, čudni so tej moderni doktorji.. , fakersko hladna deluje…

Torej, tukaj mora biti neka fakerska karma prisotna iz preteklosti, pa da ga jebeš, druge ni…

Živjo Popay, moram priznati, da ostalih komentarjev v temi res sploh nisem brala. Tvoj mi je pač takoj padel v oči, ker sva se nekje o tem midva že nekje razpisala. Vse ti dam za prav. Nekje nekaj ne štima in kmalu se bo razvedelo, kje. Pri Urški pa naj ji od zgoraj nekdo pomaga, če si sama ni znala, da bi koga drugega izbrala za moža. Gledala sem njen intervju z Možino leta 2020. V sebi je veliko skrivala, kamera to pokaže, tudi če človek skuša skriti bolečino. Lepo nedeljo ti želim ?

Božó, 12.02.2022 ob 21:25

Lej stari… nobena te/vas nebo povohala pa lahko se 1000 stereotipov izmislite… se ne vem kako odvracate… strasite…

Juzni smo “the stuff”, ne…

Ko boš spil liter-liter ti verjamem.

ni potreno drugega, 13.02.2022 ob 15:06

Ko boš spil liter-liter ti verjamem.

Stari… Jst sem cist normalen ko pijem. Oz ko sem pil. Ali pa kaj drugega konzumiral.

Ozbiljan. Normalan.

Vi se pomoje niti drogirat ne znate. Niti napit.

Boga mi. Normalen. Nic hihihi huhuhu mememe… Nic. Ozbiljan.

Božó, 13.02.2022 ob 15:17

Stari… Jst sem cist normalen ko pijem. Oz ko sem pil. Ali pa kaj drugega konzumiral.

Ozbiljan. Normalan.

Vi se pomoje niti drogirat ne znate. Niti napit.

Boga mi. Normalen. Nic hihihi huhuhu mememe… Nic. Ozbiljan.

Dobro, dobro. Potem pa pojej svinjsko pečenko in spij tri litre. Čistega. Še boš v redu?

Ja, drži, da nikoli ne načrtuj otrokom prihodnosti po svojih zamislih – imajo svojo pot…ampak kaj , ko se starši v dobri veri ne morejo temu upret…in tako rinejo svoje otroke skozi osnovno, da se piflajo na žive in mrtve- oni jih vidijo kot doktorje, pravnike, inžinirje, pilote…potem rinejo na gimnazije…no, pol se zrinejo do faksa- tam pa se ti otroci prvič soočijo z neuspehom, ne naredijo takoj izpita…pade jim vse dol in odnehajo…pol delajo po lokalih in trgovinah…in se iščejo kaj bi radi počeli in šele potem naredijo nekaj z veseljem…da ne govorim o ljubezni teh otrok…starši jim strogo prepovejo imet za partnerje balkance, črnce, muslimane…pa se pogosto zgodi ravno to…tako, da…pustite otrokom, da živijo kot jim je z najboljšim namenom že določeno in se ne vmešavajte na njihovi poti….in ne izsiljujte od življenja nekaj kar vam ni namenjeno…vsak ima svojo pot do ciljev. Težko razumeti in delovati- tako je. Otroke imejte radi brezpogojno, podpirajte njihove talente, bodite opora, pripadajo- ampak ne določajte jih .

Pac “uredu”… Umsko bom uredu. Mi nebo zameglil. Ne zgubim kontrole nad sabo.  Razgrajal pa zensko pretepel ne bom. To najverjetneje mislis…

Fizicno uredu pa ne bom… Verjetno se bom moral kam vsest… Lahko pobruham… Mal zaspim…

To je pa to…

Hihihi huhuhu je pa vasa resnica.

Moja soseda je tipičen primer. Žleht in škodoželjna, vse mora biti po njeno od njene družine do vseh okoli. Stara 85. Pokopala dva moža, sina, hči se je ločila, vnukov ni na spregled… pa ji še skoz ne kapne… To je zame karma.

anonimus608, 13.02.2022 ob 15:49

Moja soseda je tipičen primer. Žleht in škodoželjna, vse mora biti po njeno od njene družine do vseh okoli. Stara 85. Pokopala dva moža, sina, hči se je ločila, vnukov ni na spregled… pa ji še skoz ne kapne… To je zame karma.

tako je… vcasih je karma v obliki dogodkov, ki jih zivljenje navrze na pot, vcasih si jo pa ljudje kar sami ustvarijo s svojim zlobnim obnasanjem direktno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close