postojnska jama vstopnina, kaj pa to
Če je v ceno všteto kosilo in da me nosijo okoli, bi še razmislil, če bi šel.
[/quote]
Ti kar doma ostani. Misliš, da rabijo take žide, kot si ti.
Kolikor vem, je 1 x letno za Slovence zastonj, vsaj tako je bilo pred leti.
Meni se zdi zelo prav, da so karte drage. Če pogledate Švico, so še prepoceni. Tam smo dali za en vlak za 3, 600 eur. Pa se ni noben pritoževal. Tukaj bi pa kar vse zastonj.
[/quote]
Ja očitno jih, če imamo enkrat na leto zastonj. 🙂
Enkrat letno zastonj?! Kaj te slikajo in ti vzamejo osebne podatke, preden te spustijo noter zaradi evidence? Da se tebi ni sanjalo. No saj je bila že pozna ura. :))
Če je v ceno všteto kosilo in da me nosijo okoli, bi še razmislil, če bi šel.
[/quote]
zakaj pa reveži raje ne kuhate kosila doma?
aja, je treba delat, to pa ne bi, kajne!
[/quote]
Kaj, da si ga doma skuham in zraven v jamo prinesem in pojem svojega in še njihovega? :))
Očitno tudi so cenejše.
http://www.eisriesenwelt.at/en/
Družinski obisk za štiri osebe: 66 eur
[/quote]
ja če so otroci do 14
in od tega se pelješ samo z gondolo- ostalo peš
po jami nobenega vlakca – lepo peš po stopnicah
je zelo zanimiva ledena jama – a ni primerljiva s postojnsko
V italiji kjer je povprecna placa veliko visja kot pri nas, z zgodovinskimi muzeji, gradovi… cene nizje kot pri nas, pa odkrito receno imajo vec za pokazati. Mislim da bi morale cene biti primerne standardu drzave v kateri si. Prijatelji so bili z danske na obisku, pa so rekli da je karta draga se za cene istih stvari na danskem, kjer zaspuzijo 4x vec kot pri nas. Pa ti komentarji, ki sem jih prebrala: lupiti turiste, je ravno tako kot ko nekdo rece obdavcite samo bogate. V soli se dobre ocene nagrajujejo, kasneje pa uspeh nekoga v zivljenju pomeni ljubosumje, in pa vzemite njemu vse pa razdelite med reveze.
Forum je zaprt za komentiranje.