portali za samske – poden od ljudi?
Raj to, da smo skoraj same ženske na kupu? He, he, veliko bolje je, če je vsaj pol če ne več moških. Manj prepirov :). Se pa močno strinjam, da je fajn v tem smislu, da se skoraj ne moreš zaplesti v kako razemerje (razen s kakim 30 in več let starejšim in poročenim :)), ker razmerje v službi pa ni ravno fajn.
he, he, sem čist na moške usmerjena pa ponavadi pomislim, da kup žensk predstavlja le raj za moške 🙂
hja, se pojaviijo tudi kaki tipi brez gat (in to kar tako v javnosti kak neznanec), ampak ponavdi niso po mojem okusu :). Me pa zanima kako bi kak tak tip, ki se nag razkazuje mimoidočim ženskam ali pa se celo samozadovoljuje, če bi si ga malce od bliže pogledala in še kaj povprašala 🙂 (brez dotikanja, da ne bo pomote). Ne vem, če ne bi kar pobegnil, če ne bi imel hlač do kolen.
Samo nekaj mi pa vseeno ni jasno: zakaj naletim le na moške, ki nimajo radi športa? Saj ne mislim, da mora biti nek ekstremni športnik, ampak recimo kake 3 ure med tednom (dobre pol ure na dan) in vikend nekaj več rekreacije (kak kolesarski izlet, pohod v gore ali kaka urca plavanja). Pa nič. Vsi bi kar kofetkali, viseli na netu, pred TV.
Sem res tako čudna, če pričakujem, da ima moški vsaj malo kondicije?
ej, rada grem v tivoli, ampak tole mi gre pa res na bruhanje. kok je teh bolnikov.
zadnjič – naslonjen bicikl na drogu, on dober meter od glavne steze, mal bl mrak je bil in kao lula in pol mi je blo čudno zakaj lula in mene gleda in vidim da drka….. fuj no
zakaj ni kak tak sprej, pa mu ga pošpricam im mu odpade. kok se mi gabijo taki bolniki. pa kaj je s temi moškimi no
ej, rada grem v tivoli, ampak tole mi gre pa res na bruhanje. kok je teh bolnikov.
zadnjič – naslonjen bicikl na drogu, on dober meter od glavne steze, mal bl mrak je bil in kao lula in pol mi je blo čudno zakaj lula in mene gleda in vidim da drka….. fuj no
zakaj ni kak tak sprej, pa mu ga pošpricam im mu odpade. kok se mi gabijo taki bolniki. pa kaj je s temi moškimi no[/quote]
ma dej no , saj tega je bilo tud pred 20 leti v tivoliju, se še spomnim ko sem hodil tam mimo v rožno, kaj vse se je dalo videt, tud to kako ste se ženske onegavile, pa se nisem spraševal kaj je s temi ženskami? sam rade so se imele, a ne?)))
Samo, če se dve ženske onegavijo pač ok, saj sta pač dve in druga drugo, če se pa en tip zadovoljuje na očeh mimoidočih pa je nekaj drugega (isto velja za žensko, samo še nikol nobene nisem videla :)). Sploh, če je ves slinast, ko te zija. Ko je očitno, da hoče, da ga katera vidi. Fuj. Mogoče bo kdaj kakega tipa res ogovorila, povprašala o vremenu :), bom videla reakcijo.
zakaj ni kak tak sprej, pa mu ga pošpricam im mu odpade. kok se mi gabijo taki bolniki. pa kaj je s temi moškimi no[/quote]
ma dej no , saj tega je bilo tud pred 20 leti v tivoliju, se še spomnim ko sem hodil tam mimo v rožno, kaj vse se je dalo videt, tud to kako ste se ženske onegavile, pa se nisem spraševal kaj je s temi ženskami? sam rade so se imele, a ne?)))[/quote]
nisem še nobenih žensk videla k se med sabo onegavijo, tipa pa skor vsak teden enega.
resnici na ljubo je večina spolnih deliktov lastna moškim
ma dej no , saj tega je bilo tud pred 20 leti v tivoliju, se še spomnim ko sem hodil tam mimo v rožno, kaj vse se je dalo videt, tud to kako ste se ženske onegavile, pa se nisem spraševal kaj je s temi ženskami? sam rade so se imele, a ne?)))[/quote]
nisem še nobenih žensk videla k se med sabo onegavijo, tipa pa skor vsak teden enega.
resnici na ljubo je večina spolnih deliktov lastna moškim[/quote]
seveda…sam jaz tud še tebe nisem videl pa vem da obstajaš…no jaz sem takrat videl to kar ti opisuješ, pa kako se ženske med sabo onegavijo pa kako tipi trenčarijo kako bejbo…skratka vse možne variante…sam lj je bila takrat avantgardna in je bilo to za nas kmete las vegas, zdaj pa zgleda da ste sam še dekadentni)))
Zgleda, da sva bila soseda v Rožni, samo žensk nisem nikoli videla se onegavit, drkadžije pa v Tivoliju in ob Večni poti skoraj dnevno.
Enkrat je eden skrit za betonski steber dihal ko en zasopihan cucek. S prijateljico greva mimo in sva obe imeli v mislih, da bo na cesto skočil kuža, pa zagledava drkadžijo. Sva se začeli krohotat, un pa v beg. Samo dokler se jih ne navadiš, te pa res kar strese.
ne bi žalila svinj. večina moških pa je sramota svojemu spolu.
-naredijo otroke, pa pozabijo skrbet zanje (po možnosti na več lokacijah)
-ne plačujejo preživnin, potem država izplačuje to mamam namesto moških
-spolni delikti
-fizično nasilje
-vojne
ostale malenkosti niti niso pomembne haha – flash – to so dejstva ne kak feminizem al karkol bi ti loh prov prišlo okol tega, al pa da so krive ženske in podobno.
to vam je u krvi, pa jebi ga – tko je.
mal jih je super, večina pa za kastracijo v dobro nadaljnjega nerazploda
glede na nisko ceno svinjskega mesa, je kar res, ne žalimo svinj, že tako niso dovolj cenjene…glede ostalega pa…a je treba dat noge narazen vsakemu ki ima 5 min časa?
kdo je kriv da vzgajamo neodgovorne ljudi in kdo ima večino vzgoje v rokah, kar priznava tud država ki večinoma v razvezi dodeli otroke ženskam- ve ženske..torej?
spolni delikti? tud ženske splono zlorabljajo moške in otroke
fizično nasilje? pritoži se naravi ker smo močnejši, komu se naj moški za verbalno in psihično nasilje s strani žensk?
vojna je pa ita moški odgovor na žensko menstruacijo, naredte že nekaj okol tega, ne pa sam jamrat
Aleksandra je nesposobna najti primernega tipa zase, pa je jezna na vse moške.
Stvar je zelo preprosta. Ženske, ki živijo v oblakih in iščejo nekega princa na belem konju, lahko za kratek čas dobi vsak lažnjivec. Pravljice zna pripovedovati res vsak. Ženske, ki so neumne, moški dobi tako, da dovolj dolgo dovolj prepričljivo laže in naklada vse mogoče, ženska pa vse to verjame, saj so ji lepe laži bolj všeč, kot suhoparna resnica. Čez čas maske padejo, ženska je razočarana, sprašuje se, kje je njen sanjski moški in tako naprej.
Tu naključij ni. Ni naključje, da imajo ene ženske z moškimi pretežno dobre izkušnje, druge se pa kar naprej zaljubljajo v jebivetre in brezveznike.
Forum je zaprt za komentiranje.