portali za samske – poden od ljudi?
Naj malo razmislim:
Odgovarjam na pošto, tudi če je kak v ne mojem stilu mu odgovorim.
Kar se tiče težakov, sem včasih jih brala, ker me je firbec matral kaj vse človek v zavetju anonimnosti piše. To čisto iz psihološkega vidika in ne, da bi se nameravala dobit s kakim takim, ki me je zmerjal in žalil. Večinoma sem jih pa kar takoj skenslala.
Res pa je, da nisem nikogar klikala, mu prva pisala. Vsaj zdaj ne. Pred časom sem tudi to probala pa večina ni odgovorila tisti, ki pa so zmogli kak stavek so mi pa slej kot prej dali vedet, da ne marajo, če ženska naredi prvi korak.
Me pa ne moti, če si kdo dopisuje v večimi. Saj si jaz tudi.
a mi poveš kak meni zs ne dela..lol:)…gledaj na to tak da vsaj nekaj novega bereš…ne pa teme stare po 5let:)[/quote]
Če ti je res kej do kofeta, se boš že zmigal. Če ti pa niti ni … smo pa tudi vse rešili, a ne.[/quote]
Dvomim, da ima Metulka slab dan, tudi drugi podobno mislimo, le rekli nismo (še) nič.
In ženske, ki visijo po raznih portalih, iricih..in tam iščejo tipa, so večinoma zblojene. Iščejo nekega princa na belem konju, ki ga nikoli ne bodo dobile, saj mu nimajo ničesar ponuditi. Ker se nočejo sprijazniti z realnostjo, ne znajo realno oceniti niti sebe, kaj šele druge ljudi. Zato so kar naprej nesrečne, pomagati jim pa ne more nihče.
Ko bi vsaj bilo tako enostavno. Da bi bile torej ženske, ki “visijo” v reali, večinoma pošlihtane, iskale (in seveda dobile) bi dosegljivega gospoda Povprečneža in mu lahko ponudile vse. Bile bi na realnih tleh, znake bi realno ocenjevati sebe in druge. Zato bi bile srečne in ne bi potrebovale pomoči.
Ko bi vsaj bilo tako enostavno. Da bi bile torej ženske, ki “visijo” v reali, večinoma pošlihtane, iskale (in seveda dobile) bi dosegljivega gospoda Povprečneža in mu lahko ponudile vse. Bile bi na realnih tleh, znake bi realno ocenjevati sebe in druge. Zato bi bile srečne in ne bi potrebovale pomoči.[/quote]
ja zakaj pa takoje ne rećeš da potrebuješ pomoč, po moje ti bo klicajček z veseljem ponudil roko, kavo, in kdo ve kaj še)))
jutro 🙂
redke stvari so slabe same po sebi, enako velja tudi za internet.
če npr delaš v zaprtem okolju, srečuješ stalno iste obraze, se ne želiš spetljati z nekom iz službe, potem od 8-16 ne moreš spoznat nikogar. od takrat do doma policaja, če te morda ustavi.
potem greš domov, verjetno ljudje še kaj kuhajo in delajo doma, spet mine eni dve uri in nato je za tapridne čas za rekreacijo – to je torej čas, ko delovno ljudstvo spoznava moške/ženske :)))
če greš na bicikl te ziher kdo prehiti in ti pade na kolena, če greš tečt podobno, v bazenu ljudje pod vodo komunicirajo sto na uro :))), v fitnese bolj malo žensk hodi na treninge, večina jih ogleduje moške, ki pa ogledujejo bicepse, ne bejbe. ok, redki tut ženske gledajo.
če gremo zvečer pa v lokale – kaj najdemo tam? zunaj kadilce, ki recimo zame niso, noter jih je pa pet komadov ostalega ljudstva hahaaaa
sej res, imamo še vikende – vikendi so potem namenjeni iskanju al kako ?
zato se ljudje poslužujejo interneta. če ljudje ne bi tega izkoriščali in ne bi lagali, bi bilo to čist fajn. osnovne stvari razčistiš prej in greš sam še pogledat, če je kej kemije :)))
Debelinka34
ja, res si se založila pred zimo, ampak ni brezupno – sploh če imaš voljo.
ugotovi katera je tista hrana, ki je nezdrava in jo imaš rada, pa eno po eno črtaj iz jedilnika. nekaj časa bo težko, potem se boš navadila. jaz že v osnovi kake zanič hrane ne jem, tako da tukaj nisem imela veliko dela.
ljudje največkrat naberejo kalorije na totalno brezveznih stvareh ala: sladke pijače, čipsi…
Forum je zaprt za komentiranje.