Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

japka kok si ti jasnovidna..da ti še plaču nebi:)

ej klicajček, sej tud jst ne bi vzela provizije. moj prispevek v dobrodelnost. :)))

bučka… daj se malo za nazaj preberi.

ps; pa ne vse tako zares vzet. malo prečekiraj, če te klicajček kje tudi morebiti heca. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nima smisla. Itak vidim, da tu gor ni nekih resnih debat. Vsi oh sploh super pa najbolj zagnani o debatah o samskih. Zanimivo.

bučka mogoče nismo na isti valovni:)

Vsekakor ne. Sem zašla na napčno spletno stran.

ti priporočam : http://www.ringaraja.net

ne, hvala

Manj rabljene??? In to naj bi bilo dobro?

A prav razumem, da si mnenja da se ženske obrabijo? Ker če nisi, potem je zgornja izjava nesmiselna…

Enkrat eni pišejo, da ženske pri 30ih, ki imajo bolj malo izkušenj niso ok, ker je z njimi nekaj narobe. Potem pa spet zapisi, da so 30letnice preveč obrabljene in da zato niso ok?
Pa naj človek razume.

če bi vse razumela ti nebi bilo zanimivo,ane:)

Pravzaprav iz tega lahko izvlečeš pozitivno sporočilo – niso vsi moški enaki in vsaka ima možnost.

Ker če bi se izoblikovalo enotno mnenje, bi bila bolj j… za tiste, ki bi ostale izven okvirov.

Na portalu urgenca.com so še hujše ponudbe, pa saj človek ne more verjeti, da je tako!
A ima kdo pametno idejo KJE je drugače? Hvala!

Meni je še najboljši (kar ne pomeni, da je fajn) Netlog. Tam pač ne sprejmeš med prijatelje tistih, ki imajo sumljiv profil (brez fotk, brez svojih osnovnih podatkov) in seveda vseh tistih, ki ti nič ne napišejo. Jaz med prijateje sprejmem le tiste, ki tudi kaj napišejo. Imam pa tako nastavljeno, da moje osebne fotke lahko vidijo le tisti, ki jih sprejmem med prijatelje :). Vsi ostali lahko vidijo le moje opise hobijev, fotke hobijev…
Z vseh ostalih portalov sem se izpisala.

Jaz prisegam na spoznavanje v živo, svojo sedanjo ljubezen sem spoznal v fitnesu..:)

Urgenca je namenjena točno temu – seksu. Glede drugega pa… odvisno kaj hočeš. Vzdrževanje stikov s svojimi prijatelji, spoznavanje novih ljudi, poslovne stike?

Jaz imam pa čisto ok izkušnje iz OO – sicer par let nazaj, ampak dvomim, da se je kaj bistveno spremenilo.
Res pa je, da nisem samo napisala profila, čakala na princa in izločevala oziroma ignorirala ostala povabila, pisma, pri katerih se kriteriji niso ravno ujemali z mojo predstavo o bodočem partnerju.
Vse sem obrnila bolj na foro in spoznala kar nekaj zanimivih fantov. Ni me zanimalo ravno, koliko otrok si kdo želi, ali posluša punk/metal/govedino, …
Z nobenim ni preskočila iskrica za kaj več kot prijateljstvo (oziroma bolj poznanstvo), mi je pa en popravil računalnik:=), z drugim sem šla v hribe, s tretjim danes poslovno sodelujem…
Tako da..ni samo šavje na teh portalih.

Vem da je tema stara,ampak še danes ni nič bolje,je kdo ki mu je ta portal ok,in je spoznal partnerja,meni osebno se zdi da ni nobene iskrenosti več,predstavi se tako,ko ga spoznaš v živo je čisto nekaj drugega,uglavnem slabe izkušnje.

jaz pa imam pa s spoznavanjem prek interneta dobre izkušnje. seveda je treba biti previden in ne že takoj blekniti ven z osebnimi podatki, sliko itd.. potrebno si je vzeti čas in nekaj časa klepetat, da prek pogovora spoznaš karakter. tisti, ki želijo igrice igrat s svojim šarmom, pa hočejo takoj v živo neki in tak ni NIKOLI resen.
jaz sem spoznal nekaj punc, ko sem jih prvič videl v živo me ni nobena presenetila, bile so točno take kot sem jih spoznal. žal z nobeno nisem bil potem v zvezi, ampak z večino od njih sem postal dober prijatelj in sem več ali manj v stikih z njimi.

Tudi jaz imam dobre izkušnje. Ampak precej drugačen pogled. Par sporočil na hitro, da preveriš, a vse štima, da ni kakšnih laži, potem pa čimprej v živo. Govorim za 30+. Mi je full otročje, če se hoče it neke skrivalnice. Takole prek spleta si lahko marsikaj, v živo pa veliko težje izkrivljaš resnico. Vsaj če misliš kaj bolj resnega.
Meni punce, ki zavlačujejo delujejo, bodisi da je neresna, bodisi da si zgolj drugi v vrsti. Ali pa še to ne. V obeh primerih ni to to.

mislim da je odvisno kakšno zvezo si želiš, pa tudi kakšen tip človeka si. jaz se raje malo dlje pogovarjam o različnih stvareh, da spoznam kako punca razmišlja, šele ko imam občutek da jo dovolj poznam, pa se dobim v živo. zaenkrat je vsem tako najbolj ustrezalo, tiste ki so pa hotele takoj v živo so bile pa bolj za druženje brez obveznosti, kar pa mene ne zanima.

mislim, da je prek neta mnogo lažje povedat nekaj kot na štiri oči. in ravno take zelo intimne stvari, ki je večino sram povedat direktno, se mi zdijo najbolj pomembne za nek globji odnos.

Spoštovani! Da še sam pristavim lonček k temi. Sam sem 55+in sem v letu dni iskanja po raznih portalih naletel žal na slabe izkušnje v smislu natega. Pa naj bo to katerakoli spletna stran, tudi tista ki se promovira kot najbolj uspešna. Imam občutek da samo še molzejo z virtualnimi kontakti na drugi strani. Pred desetimi leti sem si lahko če grdo rečem izbiral katera bi bila kantent, danes moraš imeti srečo da najdeš živo žensko vsaj za kakšno dopisovanje, ki pa je za moje pojme ubi bože. Od cca 50 vzpostavljenih kontaktih jih je bilo samo deset, da so si ženske vzele čas in smo si napisali 5-10 mailov, in od tega sem šel na kavico s samo tremi, in to je to. Predvsem me moti samo komuniciranje, ki je daleč od slovenščine ali kakršnega koli bontona. Ženske so res da bolj zvedave in želijo vedeti vse, od sebe pa ne dajo niti osnovnih opisov, da bi si človek lahko predstavljal s kom komunicira. Skratka sem razočaran in grem sam dalje. Pa lep pozdrav Vsem! N

Jas vidim kako se fantje zmeslujejo nad puncam ki se nastavljajo za prvi dotik usnic .
Vendar so pa tudi punca izjema ko se nastavljajo z telesom da se bi poljubljale z fantom ki jih bi odpel obleko .
Ponavadi če se šošolec in šošolka na postaji ali pred šolo poljubljata po usnicah .
Potem kmalu dekle joče ki vidi da fant stiska drugo lubico ter z njo seksa .

Lepo si to napisal,res je tako,vse hočejo vedet,o sebi pa nič,večina se jih samo dolgočasi.
Iščejo same sebe,včerajšnji dan.

ali nekateri uporabljate google translate ;)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close