Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek portali za samske – poden od ljudi?

portali za samske – poden od ljudi?

ne se smejat! zdaj veš, zakaj se ti ni javil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne se smejat! zdaj veš, zakaj se ti ni javil.[/quote]

ga je pa potolažla, a ne :))
štrik mu bo pa posebej poslala

ej samska – upam, da nisi kaka psihologinja, ker bi se tvojim pacientom slabo pisalo :))

Hm, kaj pa je v tem slabega, če sem mu povedala dejstva :), to so dobre želje, da bo živel še 30, 40 let. Kako jih bo pa preživel je pa predvsem na njemu.

no ja, taktična ravno nisi. hmmmm…. ok, bom tiho. 🙂

sicer pa si že napisala, kaj je tvoja ciljna skupina glede let. moški111 zdaj pravi, da je mlajši … ampak on že ve, zakaj se ti ne javi. tako, čez pisanje, se marsikaj prebere.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nisi prebrala kaj sem napisal… Glej malce nazaj. OK!

na konc bomo na moje pršli 🙂

Japkica je neverjetna. No glede da ze nekaj casa skupaj kometirava bi morala vedeti kaj vec. Kaj pa zenska intuicija? Brez panike, ne padam na pravokacije

Moški111, nobene ženske intuicije ne usmerjam vate.

koliko si mlada

koliko si mlada[/quote]

Ja no ce kdo ze rad upoablja moj nik, pa naj ga. Obilo uztikov!!!!!!!!!!!!

A tebe tudi v resničnem življenju pogosto takole spregledajo, preslišijo, narobe razumejo? Moraš postati bolj prodoren.

koliko si mlada[/quote]

Ja no ce kdo ze rad upoablja moj nik, pa naj ga. Obilo uztikov!!!!!!!!!!!![/quote]

Če ne želiš, da kdo uporablja tvoj nik, se registriraš. Ni nobenega strahu, da te kdo napade, ker imaš lahko mail skrit, na zs (v primeru, da ga dobiš) pa tudi ni potrebno reagirat.

Ni problema ne jemljem resno. Kdorkoli bere lahko na osnovi napisanega presodi kdo je na drugi strani sipe. Nik je povsem brezpredmeten..

namesto, da bi se moški z ženskami ukvarjali, je pa obratno……….
narobe svet :))

jabuček – dhl prpelu sneg al kaj =?

saj to jaz pravim, z mano se noben noče ukvarjat:)

ne, dhl, ne ups. še čist navadnga poštarja čakam.

verjetno so mu snežinke zavrtele glavo, pa ga ni, pa ga ni. :)))

če se pa režiš. sej se te bojijo. :))))))

če se pa režiš. sej se te bojijo. :))))))[/quote]

ejo oprosti, ampak mal heca mora bit. upam, da ne zameriš.

No očitno je nekomu dolgčas, da se tudi z mojim nickom podpisuje. Amapk, who cares. S krajo nickov tako ali tako kaže svoj značaj.

kako bom popizdila tu, ne morem pa ne morem najti načina da najdem moškega.
Da nebom spet začela s krajo nickov prijavim ta osebek, samo pazi se me jaz znam plavat.

preveč iščeš načine, pa pozabljaš na druge pomembnejše stvari.

A bomo zdej lahko spet navezali debato na naslovno temo?

kar začni 🙂

V upanju, da bo kakšna podobna tema, sem po dolgem času zajadral sem in me zanima, kako stopiti v kontakt s tabo.
lpB

samskaa… portali so pofl in ti res ne svetujem, da moške tam gor spoznavaš… oz. kjerkoli na netu pač…

Drgač pa v starih časih k sm še sama šla obiskat kakšen portal, mi niti niso težili oz. zmerjali kot si napisala za tiste, ki jih zavrneš… Ker preprosto se s takšnimi nism niti pogovarjala… niti besede. Namreč k enkrat tem pacientom odpišeš, začnejo težit na polno in pol so vsi užaljeni, če jim rečeš čao… Če imaš dost izkušenj, pa tko že iz 1. maila, ki ti ga pošljejo točno vidiš, za kakšnega tipa gre in mu pač sploh ne pišeš, če vidiš, da je pacient…. stvar je zelo preprosta 🙂

Je pa gor velik plevela… jst ocenjujem, da vsaj 95%… Zrn je zelo malo… če se ti ljubi to “prebirat”, pa kar…:)))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close